Teşekkürler canım. Evet triplex. Tipik bodrum evi. Beyaz, çatısız, bahçeli. F tipi deniyo bizim evin modeline.Ayy çok güzelmiş eviniz..Triblexmi ne..çok güzel..
Helede mutfak dolaplarının rengine bayıldım..İçimi aydınlattılar...
Ben zaten mutfak dolaplarında klasik renklerden yanayım..Daha bi hoş oluyor bence..
Güle güle oturun, Allah ağzınızın tadını bozmasın..
uzun zamandır gördüğüm en güzel ev a.s.
manzara müthiş yaaaa
bizde istanbulda evlerin catısına bakmaya devam edelim kaydirigubbakcemile3
lolova sen bi gece ben uyurken ruhumu,beni ve zevkimi çalıp döşemişsin bu evi.....
aşık oldum.........sitede bayanların koyduğu yüzlerce evden beğendim evin ikincisi seninki oldu......
burası evse benim yaşadığım yer ne? benim yaşadığım yer evse bu fotolarına baktığım yer ne? :)))) şaka bir yana canım. Allahı var evin çok güzel...Allah güle güle oturmayı nasip etsin
lolova evin çok güzelmiş güle güle otur.1 ay önce bende bodrumdaydım.gündoğanda görümcemin yazlığı var orda 15 gün kaldık bilseydim sana uğrardım.bodrumun neresindesin .inşallah seneye yaza yine ordayım.belki görüşürüz.
Gelmek isteyen herkesi beklerim canım.allah güle güle huzur içinde oturmak nasip etsin canım. gerçekten çok güzel bir evin var. desene seniye seni rahatsız edecek çok olacakkaydirigubbakcemile2
geçen yaz bizde gümbette ve bitestaydik.
Güle güle otur canim, belli ki canin sikkin, ve bu sayede evinin güzelligini bile görmüyorsun
Haklisin insan zaman zaman öyle ola biliyor, allah huzur versin.
Salon icin sormussun ya, bende sana bi öneride bulunayim,
iki turuncu koltugu yüzlerini krem rengi falan yaptir, turuncu tülleri cikar acik renk yaptir, hem kirmizi hem turuncu bogmus biraz, odan büyük oldugundan pek belli degil ama zamanla depressiona sokar.
Duvarlarini beyaz yaptir bazi yerle retro design (böyle siyah beyaz desenli) kagit yapistir, ama heryere degil mesela sirf masa arkasi veya ne bilim bazi yerlere iste, cok hos olacagindan eminim:))
Degisklik iste..., yoksa böylede cok güzel..
Sağol tatlım. Yoksa şairmisin senkaydirigubbakcemile3Ne güzel söyledin öyle evimi bi dolaşasım geldi acaba gözümden kaçan bişeymi var dedim. Bir insan beğenirde bukadar güzelmi ifade edebilir.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?