Bu da benim evim

Teşekkürler canım. Evet triplex. Tipik bodrum evi. Beyaz, çatısız, bahçeli. F tipi deniyo bizim evin modeline.
Oturduğum sitede büyük pencere yasak. O yüzden yeterli ışık alamıyoruz eve. Açık renk kullanmam tabiki daha ferah gösteriyo.

uzun zamandır gördüğüm en güzel ev a.s.
manzara müthiş yaaaa
bizde istanbulda evlerin catısına bakmaya devam edelim kaydirigubbakcemile3

Allah sağlık, huzur, mutluluk versin canım.... Gerisi tamamen resimden ibaret. İlk bakışta güzel görünsede bişeyler, insanın gözü alışıyo zamanla. Pencereden dışarı bakmadığım verandaya hiç çıkmadığım günler çok olmuştur.

burası evse benim yaşadığım yer ne? benim yaşadığım yer evse bu fotolarına baktığım yer ne? :)))) şaka bir yana canım. Allahı var evin çok güzel...Allah güle güle oturmayı nasip etsin

lolova sen bi gece ben uyurken ruhumu,beni ve zevkimi çalıp döşemişsin bu evi.....
aşık oldum.........sitede bayanların koyduğu yüzlerce evden beğendim evin ikincisi seninki oldu......

Sağol tatlım. Yoksa şairmisin senkaydirigubbakcemile3Ne güzel söyledin öyle evimi bi dolaşasım geldi acaba gözümden kaçan bişeymi var dedim. Bir insan beğenirde bukadar güzelmi ifade edebilir.a.s.

burası evse benim yaşadığım yer ne? benim yaşadığım yer evse bu fotolarına baktığım yer ne? :)))) şaka bir yana canım. Allahı var evin çok güzel...Allah güle güle oturmayı nasip etsin

:)))))) kızlar ne tatlı sözler söylüyosunuz.
Bugün canım çok sıkkındı. Kendimi oyalamak kafamı dağıtmak için evimin resimlerini çekip koydum buraya. Ama öyle hoş yorumlar aldımki sıkıntımı unuttum.Herkese teşekkürler.

mutfagin cok güzelmis arkadasim dilerim saglikla mutlulukla huzurla cooooook uzun bir ömür gecirirsin tüm sevdiklerinle
ve agiz tadinla güzel güzel yemekler yersiniz

mutfagin cok güzelmis arkadasim dilerim saglikla mutlulukla huzurla cooooook uzun bir ömür gecirirsin tüm sevdiklerinle
ve agiz tadinla güzel güzel yemekler yersiniz

lolova evin çok güzelmiş güle güle otur.1 ay önce bende bodrumdaydım.gündoğanda görümcemin yazlığı var orda 15 gün kaldık bilseydim sana uğrardım.bodrumun neresindesin .inşallah seneye yaza yine ordayım.belki görüşürüz.

allah güle güle huzur içinde oturmak nasip etsin canım. gerçekten çok güzel bir evin var. desene seniye seni rahatsız edecek çok olacakkaydirigubbakcemile2
geçen yaz bizde gümbette ve bitestaydik.

mutfağına ve terasına bayıldım.maşallah sağlıkla sevdiklerinle beraber ömür boyu mutlu olun inşallah.
allah olmayanlara da versin inşallah.

Sağol canım Keşke bilseydin :) Beklerim seneye. Ben türkbükündeyim. Gündoğana 15 dakka.

allah güle güle huzur içinde oturmak nasip etsin canım. gerçekten çok güzel bir evin var. desene seniye seni rahatsız edecek çok olacakkaydirigubbakcemile2
geçen yaz bizde gümbette ve bitestaydik.
Gelmek isteyen herkesi beklerim canım.
Allah cümlemize nasip etsin.

Güle güle otur canim, belli ki canin sikkin, ve bu sayede evinin güzelligini bile görmüyorsun
Haklisin insan zaman zaman öyle ola biliyor, allah huzur versin.

Salon icin sormussun ya, bende sana bi öneride bulunayim,

iki turuncu koltugu yüzlerini krem rengi falan yaptir, turuncu tülleri cikar acik renk yaptir, hem kirmizi hem turuncu bogmus biraz, odan büyük oldugundan pek belli degil ama zamanla depressiona sokar.

Duvarlarini beyaz yaptir bazi yerle retro design (böyle siyah beyaz desenli) kagit yapistir, ama heryere degil mesela sirf masa arkasi veya ne bilim bazi yerlere iste, cok hos olacagindan eminim:))

Degisklik iste..., yoksa böylede cok güzel..

gerçekten çok hoş bir ev güle güle oturun canım..
eşinle ailenle huzurlu ve mulu bir şekilde
ben mutfağına bayıldım... kaç defa baktım şimdi bidaha bakıcam yerimseniben
bizimde eşimle tek hayalimiz böyle bi eve sahip olmak.tabiki herşeyden önce huzur :Saruboceq: ve mutluluk
bunlar olunca heryer cennet zaten
umarım herşey gönlünce aolur tatlım mululuklar benden sana a.s.

Önerin için teşekkür ederim.Daha önceden beyazdı salon .Baya sıkılmıştım beyazdan.Daha doğrusu evin her yeri beyazdı. Şimdi her odayı farklı renk yapıyoruz.Yatakodası Beylerbeyi adında bi renk. Çocuk odası sarı. Beyazdan öyle bıkmışımkikafamçokkarıştı evi renk manyağı yaptım :lepi:
Aslında hoş oluyo ama 24 saatini evde geçiren biri olarak Senede 1-2 kez renk değişimi yaptırıyorum duvarlarakaydirigubbakcemile2

Bu arada senin evin resimlerinide görmek isterim canım. Zevkli birine benziyosun:hooray:

Sağol tatlım. Yoksa şairmisin senkaydirigubbakcemile3Ne güzel söyledin öyle evimi bi dolaşasım geldi acaba gözümden kaçan bişeymi var dedim. Bir insan beğenirde bukadar güzelmi ifade edebilir.a.s.

estafurullah hayatım,edebiyatım mükemmeldir,ama inan edebiyatla yazmadım bu cümleleri... içimden geçenleri tek tek yazdım....a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…