Bu da benim evim

sanırım hayalimde bu tip ev kuruyorum ama farkında değildim senin evini görünce fark ettim

deniz manzarası, hele o teras (ömrümce hep terasımın geniş olmasını ve öyle koltuk yerleştirip bir masa atıp orda oturmayı hayal etmişimdir)

sanırım tek dez avantaj pencereler, kocaman pencereler istemişimdir

evin gerçekten muhteşem güle güle otur

canım mutfağına ve balkonuna özellikle bayıldım ama salonun çok dikkatimi çekti...hep denizci temalı objeler seçmişsin, çok güzellerdi güle güle otur

harika bir ev manzarası başlıbaşına güzel...
ben bayıldım canım...
yuvandan huzur eksik olmasın inşallah!

evin çok güzel canım huzur la mutlulukla otur inşallah....

hele manzaraya bayıldım yaffff..yazın balkondan ayrılmam mutfak bile deniz manzaralı vayyy süper manzara valla....

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Yakında diğer resimleride koyucam çocuk odası ,yatakodası, banyo vs. ama ilk sayfalarda nasıl çıkartabilirim acaba. 7. sayfadan sonra yorumların arasına karışır gider sanırım.

ayyy balkonuna bittim..harika ya :hooray:
sakıncası yoksa sitenizde neden büyük pencere yasak merak ettim :uhm:

çok güzel ewin güle güle otur:)bende milasta yaşıorum 4yıldır ankaradaydım ünide ama milasa geri döndüm..benimde en çok istediğim şey bodruma yerleşmek inşallah hayırlısıyla olucak bigün)

cok güzel evin var canim, güle güle otur insaallah...hele denize bakan veranda süpeeeerrrrrr

ayyy balkonuna bittim..harika ya :hooray:
sakıncası yoksa sitenizde neden büyük pencere yasak merak ettim :uhm:

sadece sitemizde de değil bodrumun genelinde belirlenmiş bi inşaat prensibi var onun dışına çıkmanın cezası baya büyük.buranın doğal halini bozmamak için belli özellikte yapılara izin veriyolar. Bizim siteninde belirlenmiş bazı ev tipleri var. Müstakil evim diyerek bunu değiştiremiyoruz işte.

valla bayıldım Allah evinizde saadetle yaşamayı bir ömür nasip etsin...

rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin çok zevklisin canmmevin çok güzel duvarıb-n rengi bence güsel en uygun renk o mobiyalarına göre

evin harika ...agız tadıyla oturun inşallah...
ALLAHım bana ve olmayanlarada nasip etsin inşallah...(kaynana ile oturuyorum..)

cok hos evin var ne gzl bahceli cok hos dösemissin mutfaginda cok hos güle güle otur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…