Bu da benim evim...

Evin çok güzel...Kooooocaman bir maaşallah....

Mutfağına bayıldım.......

Güle güle otur...

evine bakmıştım zaten ama yorum yazamamıştım. senınle yazışmadan önce ilk baktıgımdaki düşüncelerim şöyleydi. birıncısı.mutfak dolabının renkleri ve halınla olan uyumu yanı mutfagın çok güzel.eksiklerım derken neyi kastetdin bilmıyorum ama güzel olan misafir odana uyumlu bir kaç obje alsan dahada harika olacak.oturma odandaki koltuklara bayıldım. çünkü tam benım tarzım. ayrıca o lanet ettiğin halı olmasa bu kadar guzel durmazdı bence o oda:) birde koridordaki halı çok güzel.güle güle otur. mutluluklar canım.

Teşekkürler cnm mutfağımı çoğu kişi beğeniyor ben de çok mutlu oluyorum çünkü çok isteyerek yaptırdım. Hatta kafamdaki renk ya tam tutmazsa diye de çok korkmuştum ama dolaplar boyadan geldiğinde içim rahatladı. Halımı da dediğim gibi çok beğenerek aldım ama kirleniyor işte hemen orası kötü. Eksiklerim derken de işte vazo biblo vs. tarzı şeyler almam lazım salona. Yatak odasına abajurlar...böyle şeyler işte :))

Beyzuşşşşşş sana da teşekkür ederim cnm

evin çok hoş ve ferah. salon mobilyalarını çok beğendim. beyaz kırmızılı halında renk katmış. huzurla oturun herşey güzel.

Evinde herşey çok güzel, çok beğendim.
Sana küçücük bir öneri, mutfak masa-sandalye ve örtüne ilk önce el at.
Eğer elinden gelirse kahverengi kısımları sende beyaza boyayabilirsin.
Oturma kısımlarına da o muhteşem yatak örtüsünü diken annen mor-fuşya tonlarında bir kılıf diktimi tamamdır.
Annemin o model mutfak sandalyelerini kızım boyamıştı kardeşimde 30 TL karşılığında yeni yüz kaplatıtırdı.
Rengini komple değiştirtti.
Herşey zamanla oluyor, ev olan yerde eksikte bitmez zaten.

Bir ömür sağlıkla, mutlulukla oturun canım.

Huzurlu mutlu gunler dilerim evinizde. Nacizane fikrim ustunce ortu olan kahverengi sehbayi beyaza boyayip ortusuz kullanmak.

canım ii günlerde oturun çokkkkk güzel bi evin var
sadece bi önerim olucak
salonundaki örtü takımını beyaz yada gri işlemeli bi modelle değiştirirsen daa şık olacağını düşünüorum
mutlulukla oturun inş.

cnm evin çok güzel eğendm.. sen de benm gibi kırmızı ve siyah seviyorsun:) nacizane bir önerim olacak salondaki orta sehpa örtünü gri siyah tonlarında bi örtüyle değiştirsen harika olacak. iyi günlerde otur

Öncelikle hepinize çok teşekkürler fikir ve önerileriniz için.
CANIM TV ORDA ÇOK UZAK VE VCAM IN KARŞISI.BENCE CAMIN ÖNÜNE KÖÇŞEYE KOY.KANEPELERİDE L ŞEKLİNDE KOY.DAHA GÜZEL GÖRÜKECEKTİR.GÜLE GÜLE OTURUN.ALALH HUZUR VERSİN.

Gülçincim aslında benim oturma odam inanılmaz küçük hatta eşyaları zar zor yerleştirdik.:44::44: Yani demek istediğim tv kanepeye yakın aslında fotoğraftan öyle görünmüş olabilir. Eşyalar ancak bu şekilde sığdı bi de.

evin çok hoş ve ferah. salon mobilyalarını çok beğendim. beyaz kırmızılı halında renk katmış. huzurla oturun herşey güzel.

Salona bir de kırmızılı objeler aldığım zaman iyice tamamlanmış olacak

Evet cnm aslında ben de beyaz lake masa istemiştim mutfağıma ama kullanışsız olur diye vazgeçirdiler. Şimdi koyu renkten beyaza nasıl döndürürüm zor olur sanırım ama ben yine de bu işi bir düşüneyim

Huzurlu mutlu gunler dilerim evinizde. Nacizane fikrim ustunce ortu olan kahverengi sehbayi beyaza boyayip ortusuz kullanmak.

O sehpa zaten mobilyacımızdan hediye olarak geldi. Aslında siyah lake olacak ve salonda kullanılacaktı adam kafasına göre elinde kalan malzemeyi değerlendirmiş bunu getirdi verdi bize Ben de oturma odasına attım mecburen.

Zazez ve monarosa ikiniz de aynı şeyleri söylemşsiniz neredeyse ben de sizinle aynı fikirdetim zaten. Ama o takım da halamdan hediye olarak geldiği için bir süre serili kamasının doğru olacağını düşündüm halama ayıp olmasın diye. Yakın zamanda değişecektir teşekkürlerrr

evin çok güzel olmuş.. çk beğendim. bi kaç tane ufacık şey var gözüme takılan .. onları da söylemek gerekirse
1- salonda örtüler kırmızılı yada lame (gümüş)bi takım olsa süper olur. ayrıca kırmızı mum,vazo gibi objeler, çerçeveyle daha hoş görünecek..
2- oturma odasındaki orta sehpayı kaldırmalısın ,uymamış.. zaten gereksiz bence. ben senin yerinde olsam onu o adama geri vermiştim. hediyeymiş ama baksana istedğn gibi yapmamış ve elindeki malzemeyi kullanmış zaten.
3- mutfagın renkleri çok güzel. dolap rengi ile halı süper uymuş. amaaa mutfak masasının örtüsü renk olarak uymamış. bence mutfak masası üzerine kahveli değilde mutfak renklerine yakın tonlarda , yada krem rengi gibi sade bi renk örtü ser.

bunun dışında herşey harika.. mutlulukla oturun..

canım eviin gayet ,derli toplu ,temiz,uyumlu..beğendim güle güle otur..ylnız beğenmediğim iki şey var sadece onlarıda diyeyim..
1- salondaki örtülerin hiç uymamış salonuna..sade beyaz örtü se bence yada hiç bişi serme..
2- oturma odandaki orta sehpa olmamış küçük zaten ortada kötü durmuş birde yine üzerindeki örtü olmamış..
bunlar dışında evin çok güseeeeeeell..

yorumları okumadan yazarsan öööle olur.ben direk ev resimlerine bakınca cvp yazdım..sizinle neredeyse aynı mesajı yazmışız :)) hatta bende mutfak masasının örtüsünü dicektimde demedim siz demişsiniz..yani 3. maddeye katılıyorum..

çok şirin,sade bir eviniz var.
İyi günlerde oturun,Allah içinize sindirsin.

deniz ve mehtap - durugulus dediklerinize katılıyorum zaten benim de aklımda olan seşyer onlar. En kısa zamanda değiştireceğim sağolun

aokcum canım
çok güzelmiş herşey
güle güle güzel günlerde otur
renk seçimlerine bayıldım.

mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…