Güle güle oturun, çok güzel eviniz.
Ben de herkes gibi salondaki sehpa örtüsüyle ilgili bir şey söyleyeceğim. Resimdeki renkler yanıltıcı olabiliyor tabi ama, sanki bana o örtüler yatak örtünüze uyarmış gibi geldi. Dolayısı ile belki bazı parçaları yatak odasında değerlendirilebilir (hani hediye eden akrabanın da gönlünü alma babından--yoksa ben artık hiçbir yere örtü falan sermiyorum).
10 metrelik koridorunuzdaki halı ve vazo vs. nin renk uyumu çok hoş, ama şu andaki kapıların rengine pek gitmemiş gibi geldi bana. Hani ilerde kapı falan değiştirebileceğinizden bahsetmişsiniz, herhalde o zaman daha uyumlu olacaklardır.
Mutfak renkleri cidden çok güzel. Benim mutfak da buna benzer renklerde ama daha koyusu, sizinki çok iç acıcı bir renk. O koyu kısımlara çamaşır suyu katkılı ürünleri pek değdirmemekte yarar var. Tezgahtaki fırın/microdalga+ekmeklik için, masanın durduğu taraftaki duvara raf olabilir belki daha sonra.
O çok zor yerleştirdiğiniz oturma odasına da burnumu sokmadan duramayacağım. Acaba diyorum, o kanepeler karşılıklı konursa kapıyı engeller mi (ilerde belki sürgülü kapı yapılabilir), ya da bir tarafta bir balkon kapısı mı var, ordan bir sorun çıkar mı? Karşılıklı konduğunda sehpa da cam önüne doğru alınabilir sanki. Oda ufak olunca yere kadar perde yerine pencere bitimine kadar olması sanki odayı daha ferah yaparmış gibi geliyor bana.
Salon pek hoş olmuş, özellikle perdeyi çok sevdim. İkili kanepenin yanında bir koltuk var galiba. Yer müsait mi bilmem ama acaba o biraz çaprazlama konsa nasıl olur? Bir de uzun büfe ile yanındaki sandalye yer değiştirse, büfe tam kapı girişine mi geliyor? Orta sehpadaki kasenin içine de kırmızı/siyah taş, boncuk falan eklenebilirse hoş duracak sanki.
Tekrar güle güle oturun, Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
Sevgiler.
Sena
Güle güle oturun, evinizi çok beğendim
cok guzel mutfak dolaplarının rengıne bayıldımmmmm mutlulukla yasayın
canım güle güle oturun evinizde.. daha çok yeni eviniz yavaş yavaş tüm eksiklikler tamamlanır...
güle güle otur canım.salon takımını çok beğendim.
evini begendim cok guzel allah gule gule oturmayı nasıp etsın ama salondaki sehpanın üstünde ki o örtüyü kaldır koltuklarının şıklığını bozuyor basitleştiriyor...
güle güle otur.bu ev senin bekar evin mi?
Teşekkür ederimÇok zevklisiniz güzel döşenmiş bir ev güle güle oturun
Jeanimmm walla ne bileyim bir anda koymuştum işte gaza gelip. Çok teşekkür ederim salon biraz daha kırmızılık istiyor bana göre denk geldikçe alacağım. Moru da çokkk severim Koçtaş'ta bunu canlı canlı görünce aşık olmuştum hemmen aynısından yaptırttımaaaaaaaaaaa ben yeni gördüm :18:
haber versene gelincik
dediğin gibi tam siyah beyaz kırmızı kombini olmuş
mutfakta hiç bu kadar mor görmemiştim
gerçekten iyi fikir şık olmuş
mor bereket getirir derler işe yarıyor mu :26:
güle güle otur canım ,maaşını aldıkça alırsın bişeyler
nasılsa senin evin
mutfak dolaplarının rengine bayıldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?