Bu da benim evim...

güle güle otur canım. güzel mutfağın çok hoşuma gitti. oturma odasıda güzel olmuş ama neden sarı örtü attın sehpaya. eşin fanatik galatasaraylımı yoksa. kırmızı koltuklar hoş olmuş.

güle güle otur canım. güzel mutfağın çok hoşuma gitti. oturma odasıda güzel olmuş ama neden sarı örtü attın sehpaya. eşin fanatik galatasaraylımı yoksa. kırmızı koltuklar hoş olmuş.

Teşekkürler cnm oturma odamdaki kanepeler fuşyanın koyusu aslında koyu pembe gibi ama fotoğrafta kırmızı mı çıkmış:44: O örtüyü de geçici olarak kullanıyodrum artık değiştirdim

çok hoş güle güle oturun. koridordaki yollukların markasını öğrenmem mümkünmü. 7 aydır halı arıyorumda

çok hoş güle güle oturun. koridordaki yollukların markasını öğrenmem mümkünmü. 7 aydır halı arıyorumda

cnm şimdi baktım altlarına ama marka yazmıyor. Metrelik satıldığı için sanırım, ben bunları ölçüye göre kestirdim de. Ama Merinos mağazasından almıştık Merinos'a ait olabilir.

mutfagin gercekten cok güzel, bu renkler mutfaga cok yakisiyor bence...
saglikli, huzurlu güle güle oturun...

ay yavrum evin çok güzel ya mutfağına bayıldım
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..annenin el emeği çok güzel yaa

Çok teşekkürler Fundacımmm kanepelerimi ben de seviyorum çok rahatlarrr. Hem de bu kanepeler bize Mondi'den fotoğraf makinesi kazandırdı

evin çok güzel ama ben en çok salonuna bayıldım.

canım güle güle otur maşallah diyelim,
bu arada senin mutfağının dolap rengi benim salon koltuklarımdan birinin rengi, ( yani benim salonumda tekli koltukların biri mor biri vişne çürüğü renginde ) bayılıyorum bu renge :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…