Bu da benim evimin salonu belki size fikir olur

canım mobilyalarıdamı n designdan aldınız?ben mobilya konusunda çok tereddütlüyüm.bende mobilya bakıyorum.sitelerde ndesign koltuk satan yer buldum.bana çok kaliteli geldi.memnunmusun?sorun çıkardımı?bana yardımcı olabilirmisin?

mobilyalarımı gür mobilyadan aldım canım
koltuklar ndesing dan
ben gayet memnunum
her ikisindeden de
koltugumuz leke tutmayan enoa kumastan yapılmıstı
üzerinde küçücük bir leke olmustu ve hemen degiştirdiler
kesinlikle tavsiye ederim

bende çok beğendim koltularınızı, modellerini,renklerini....

çok rahat ve modern göz yormuıyor...

zekli hatunsun cnm:)tam benim zevkime göre döşenmiş:)acabaaa diger odalarınında resimlerini görebilirmiyiz:)benim gibi evlencek adaylara fikir olur:)

çok güzel olmuş canım güle güle otur, resimden anlayamadımda halın shaggy mi? bayıldım halına

çok güzel olmuş canım güle güle otur, resimden anlayamadımda halın shaggy mi? bayıldım halına

sağol canım
yok shaggy deil normal halı
ama ilerde birtane el örgüsü shaggylerden edinicem
pierre cardin halısı almak istersen canım a.s

çok güzel ve huzurlu bir ortam güle güle kullan

sağol canım
yok shaggy deil normal halı
ama ilerde birtane el örgüsü shaggylerden edinicem
pierre cardin halısı almak istersen canım a.s

cok saol canım benim bende çeyiz hazırlıyorum öğrendiğim iyi oldu güle güle oturun. burada perdelerinde güzel bikere! hihoyyyt

cok saol canım benim bende çeyiz hazırlıyorum öğrendiğim iyi oldu güle güle oturun. burada perdelerinde güzel bikere! hihoyyyt

ceyiz hazırlığı cok zevkli olur :)
Allah tamamına erdirsin canım
bende seviyorum perdelerimi ne kadar kaba bir tabir kullanmış arkadas dimi ama önemli deil opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…