Bu da benim evimin salonu belki size fikir olur

canım cok zevklısınızzz gule gule oturun ınşallahh

darısı başımaaa

Gayet minimal cizgilerde, son derece mosdern bir ev olmus:)) Icinize sinsin huzurla oturun canim.

Salonun çok şık ve modern ama bir kaç arkadaşında dediği gibi o perdeler o salona gitmemiş.
Kesinlikle perdelerin kötü değil ama uyum açısından o salon takımıyla olmamış fazla alaturka kalmış.
Daha spor daha tarz bir model olabilir , birde tv. ünitesinin yanında ki kılıç çiçeği salonun havasını bozmuş , şahsi fikrim oradan kaldırman yönünde
Ama bu minicik iki detayın dışında çok şık , kusursuz, ter temiz , pırıl pırıl bir evin var.
Rabbim ailenle sağlıklı , huzurlu yaşamayı nasip etsin.

naçizane bir kaç model tavsiye edeceğim , ama lütfen yanlış anlamayın perdeleriz tek başlarına gayet güzleler fakat salonla uyum sağlamamış.

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim ilgilendiğin için perdelerimi suanda degistiremem ama düz bir hava verebilirim en azından yanlarındaki kusakları acarsam daha düz ve spor olacaktır store yaptırmayıda cok istiyorum en uygun ve en kısa zamanda halledicem inş. :))
kılıç çiçegide kısa bir zamandır salonumda kayınvaldem getirmiş hediye olarak koymadım darıldı soyleyıp durdu koysana diye gonlu olsun kaldırıcam :)

Aaaa dayimlarin evine ne kadar cok benziyor, o zannettim bir an:) Onlarinda perdeleri tamamen ayni, koltuklarda ayni, sadece gri/kirmizi yerine beyaz/kirmizi ve mobilyasida beyaz agirlikli aralarda kahverengi var:) Halisida ayni. Özellikle 2. resimden baktigim zaman tamamen ayni gibi duruyor, bu kadar olur yani. Yengemle zevkleriniz cok benziyormus, cok hos güle güle oturun

Son düzenleme:
ben salonunu çok beğendim çok kullanışlı bellikik

ama tül ve perdelerini salonuna yakıştıramadım.

yeni katlanabilir tül ve perdelerden kullansaymışsın bu salon çok daha güzel görünürdü kanımca

ufak bir tavsiye benimkisi

sağlıkla huzurla oturun evinizde..

Koltukların da halınıda çok beğendim
Tam benim istedğim tarzz
Ama bulamıyommm işte böylesininniiii :gitme:

dekorasyon çok iyi renkler objeler mobilyalar
ama perdeler ahengi ve o modern dokuyu bozmuş bence

aaaaaaaaaaaaa
işte bu yani olayı bitirmişsin hayatım
iyi günlerde oturmak nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…