Bu da benim evimin salonu belki size fikir olur

çok şıııık bayıldım zevkinize..
Güle güle oturuuuun..evinin breketi eksik olmazsın

ben sana link vereyim boston model canım koltuk işte bu
bordosu var sitede
evet antilop kumas
Ndesign
yok canım secerek yaptırmadım bu renkte hazır vardı mobilyanın rengi gece sisi evet hepsi aynı renk takım yani ayrı ayrı almadık

çok zevklisin gerçekten mobilyaların harika.

çok beğendim.güzel dizayn edilmiş

güle güle otur canım

çok şıııık bayıldım zevkinize..
Güle güle oturuuuun..evinin breketi eksik olmazsın

Beğendiğim ender salonlardan biri. İyi günlerde oturun.
tesekkürler arkadaslar daha güzelleri sizlerin olsun opuyorumnanaktan

çok teşekkürler aminnn
forumda en çok senin mobilyalarını beğendim fiyatlarını da yazabilirmisin???

4.5 yazmışsın fiyat olarak koltukların mı mobilyalarınmı fiyatı bu? ayrı ayrı yazabilirmisin?
ndesign marka gür mobilyada var sanırım değilmi?
seninkilerin aynısını almayı düşünüyorum gidebilirsem tabi...ve ne zaman almıştın?

koltuklarımda mobilyalarımda 4.5 civarıydı canım 2008 de almıstık
gür mobilya ndesign den ayrıydı suanda birlestiler ben gayet memnunum inş. gonlune gore olur :)

koltuklarda tam hatırlamıyorum ama 4700 du verdikleri fiyat 1.5 yıl önce cok fazla inmiyorlar canım peşin alıcaksan belki daha cok yardımcı olurlar

valla herşey çok şık gülerek,sağlıkla,huzurla oturun inşaallah evimin mobilyaları değişecek inş. ankarada bende böyle bulurum :Saruboceq:

Salonunuzun dekorasyonunu beğendim ama sanki duvar rengi daha açık olsaymış daha iyiymiş,bir de duvar stickerıyla daha da hoş durur.bu benim fikrim tabi.güle güle oturun a.s.

aminnn
tesekkür ederim
eşime kalsa duvar rengini cok koyu gri yaptıracaktı anca bu kadarıyla kurtabildim :))
duvar stickerlarından almayı bende düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…