canim kahve fali bilmiyorum ama istersen iskambiline bakabilirim
canim bedenleriniz bir cikti evlilik yakinda ve sevgilin seni cok seviyor
Ooofff o nasıl bir nazar öyle. :O
Gözleri çıksın inşallah.
Ben anlamam tabi ama nazar ve göz zaten fincan dibinde onu biliyorum.
Ayrıca kocaman bir kalp gördüm. Bi de kurdela var. Kurdela olunca yaşadığın bir ilişki var ise resmiyete döküleceğinin habercisi oluyormuş. Kuzenim demişti bana da.
tienen canim sevgilinle evlenmeyi düsünüyorsunuz ama vakti var sevgilinle iliskiniz cok güzel birbirinizi özlüyorsunuz
bu aralar bakamıyorum ama gördüğüm şey kalbin ellerinde havaya kaldırmıssın herkes görüyor düğün gibi yorumlucam bunu cünkü herkese gösteriyorsun :) ins hayırlısıbana yeni kahve ic demistin ya :d ben ictim dediğin gün makinede duruyo fotoğraflar pcye atmaya üseniyorum
inşallah düğündür
canım ben evimde değilim telefondan bilgisayara net bağladım çok yavaş o yüzden. yüklesen de ben resimleri açana kadar yarım saat geçer
ayy evett Jadoo sen uzağa gitcek demistin falda yada iskambilde sıkılcaksın demstin iş icin yurtdısına gidiyo bozuldum baya belli etmemeye calısıyorumbugün öğrendim bunuda pofh son kez görüscez hafta bası
dipnot:evlenmeye zaman var daha okulum var güzel bakmıssın kızz iskambilini sevdim proflasırsın yakında
hadi ya böyle durumlarda falımın çıkmasını sevmiyorum
zaten onun telvesi düstü tabağa ben bardağı ters tuttum aksın diye pat diye döküldü telve az şekil cktı baktırcağım zaman yeni icer onu koyarım ya
tamam canım :) ben de bakamıyorum bu sıralar kahve falına. sıkıldım heralde ondan mıdır nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?