Bu da benim fal topiğim olsun :)

Ooofff o nasıl bir nazar öyle. :O
Gözleri çıksın inşallah.

Ben anlamam tabi ama nazar ve göz zaten fincan dibinde onu biliyorum.

Ayrıca kocaman bir kalp gördüm. Bi de kurdela var. Kurdela olunca yaşadığın bir ilişki var ise resmiyete döküleceğinin habercisi oluyormuş. Kuzenim demişti bana da.

kelebekk banada iskambil bak kız madem öğrenmeye basladın

ben kumral
sevgilim beyazzzz

kızlar bana bisiler oldu sekil yorumlayamıyorum günlerdir

ben de önce falımı yorumlatcam kız snra iskambil açıcam hehe yoksa kimse bakmıyo falıma

bu aralar bakamıyorum ama gördüğüm şey kalbin ellerinde havaya kaldırmıssın herkes görüyor düğün gibi yorumlucam bunu cünkü herkese gösteriyorsun :) ins hayırlısı bana yeni kahve ic demistin ya :d ben ictim dediğin gün makinede duruyo fotoğraflar pcye atmaya üseniyorum

teşekkür ederim canım :) nişanlıyım ben zaten :)

tienen canim sevgilinle evlenmeyi düsünüyorsunuz ama vakti var sevgilinle iliskiniz cok güzel birbirinizi özlüyorsunuz

tienen canim sevgilinle evlenmeyi düsünüyorsunuz ama vakti var sevgilinle iliskiniz cok güzel birbirinizi özlüyorsunuz

ayy evett Jadoo sen uzağa gitcek demistin falda yada iskambilde sıkılcaksın demstin iş icin yurtdısına gidiyo bozuldum baya belli etmemeye calısıyorum bugün öğrendim bunuda pofh son kez görüscez hafta bası

dipnot:evlenmeye zaman var daha okulum var güzel bakmıssın kızz iskambilini sevdim proflasırsın yakında

Son düzenleme:

inşallah düğündür
canım ben evimde değilim telefondan bilgisayara net bağladım çok yavaş o yüzden. yüklesen de ben resimleri açana kadar yarım saat geçer

inşallah düğündür
canım ben evimde değilim telefondan bilgisayara net bağladım çok yavaş o yüzden. yüklesen de ben resimleri açana kadar yarım saat geçer

zaten onun telvesi düstü tabağa ben bardağı ters tuttum aksın diye pat diye döküldü telve az şekil cktı baktırcağım zaman yeni icer onu koyarım ya

hadi ya böyle durumlarda falımın çıkmasını sevmiyorum

zaten onun telvesi düstü tabağa ben bardağı ters tuttum aksın diye pat diye döküldü telve az şekil cktı baktırcağım zaman yeni icer onu koyarım ya

tamam canım :) ben de bakamıyorum bu sıralar kahve falına. sıkıldım heralde ondan mıdır nedir :)

kıss hiç anlamam ama kahvenin dibinde iki meme bi göbek görüyorum hamile biri mi var:)))) ama yoktur hamilelik sıkıntı anlamındaydı...haha nası salladım ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…