Bu da benim fal topiğim olsun :)

bende iskambil istiyorum jadalooz lütfeeeeeeeeeeeeeen :) ben beyaz tenliyim o buğday noluur nolurr bak öptüm çok :)

falıma yorum istiyorummmmmmmmmmmmm :)
iskambil bakamıyorum kızlar bir kaç gün üzgünüm

içini çok karartmışsın canım.göz yaşların var. iri gögüslü kalçalı bir kadın var. çok düşünceli bir adamı düşünüyor gibi. elinde de birşeylerle uğraşıyor. bu kadının arkasında da bir adam var . kadına doğru bakıyor ama birşey yapmıyor. üst üste insanlar binmiş. dedikodun yapılıyor. ceylan gibi güzel bir hayvan var. başını yukarı kaldırmış. etrafına bakınıyor. 3 vakte kadar kocaman kese gibi birşey geliyor sana. tabakta da kapkara kafası vücudu yuvarlak biri var. böcek gibi çıkmış. birinin üstüne binmiş bir kişi var. bunları görebildim canım.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım :)

reddarms banada yorum yaparmısın mesaj atamadım mesaj kutun dolmuş benim fincanım hislerinize güveniyorum konusunda

jadaloz iskambil falıma bakar misin. Moralim çok bozuk. Ben koyu kumral, o açık kumral.

sanırım şu an aranız biraz sorunlu. ama bu sorunlar çok büyütülecek şeyler değil, normalde çok takmyacağınız bir mesele ama siz büyütmüşsünüz. sorunlarınızın düzelmesi için biraz zamana ihtiyacınız var. sevgilin kendini biraz çekmiş gibi görünüyor ama seni özlemiş aynı zamanda. senin yanında da esmer bir bayan çıkmış, derdini açtığın birisi olabilir.

çok çok teşekkür ederim canım. bi arkadaşım içinde istesem fazla mı olur senin için. kız: kumral , erkek : koyu kumral

Canım, yine ben... Bize de iskambil bakar mısın?
Ben; esmer -çok esmer sayılmam-
O; Kumral

canım sadece kendi kartlarınız kaldı :) aşkın en güzel hali diyorum ben bu fala
sen daha bi sahiplenmişsin sevgilini. çocuk gibi biraz sanırım. sen de onun annesi modunda korumacısın :)

canım sadece kendi kartlarınız kaldı :) aşkın en güzel hali diyorum ben bu fala
sen daha bi sahiplenmişsin sevgilini. çocuk gibi biraz sanırım. sen de onun annesi modunda korumacısın :)
Yaaa :) eveett, bazen kendimi onun annesiymişim gibi hissediyorum, annesi onu ihmal edince annesine söyleniyorum falan. :)) Çok teşekkür ederim canım beniim. :*

jadaloz bende istemiştim banada bakar mısıın ben beyaz tenliyim o buğday tenli lütfeeen :)

canım faldan çok anlamam ama sanki bişeyi çok çok istemişsin yani dua etmişsin olsun diye gibi gördüm.bide geçmişten gelen bi kapı var sana bu eski erkek arkadaşındır belki bilmiyorum tekrar barışma konuşma vs olabilir.ama geçmişinde üzüldüğün bişeyle ilgili yani bu tekrar gündeme gelicek ama geçmişte çok üzüldüğün bişey gibi geldi sonu aydınlığa çıkıyo gibi ama.bide bi kız var uzun boylu böyle onla bi tartışman var gibi bu kadar :)

ismini özelden mesaj attım canım.

teklif var arkadaşına bu kişiden. ikisi de birbirini çok seviyor. sevgi konusunda ikisi de çok cömert. ama ufak bi sorun çıktı onların ilişkisinde de. erkek takmış bu soruna. aşklarına engel olucak bir durum yok

ne gibi bir sorun çıkmış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…