Bu da benim fal topiğim olsun :)

huhuuuuuu kızlarrrr :):) yeni bir topic gördüm sanki hayırlı ugurlu olsun vatana millete :) jadalozum hayrlı olsun kuzum ee acılış nedeniyle bir iskambil isteriz artık
ben acık beyaz
o beyaz

bide ayrı esmer olan la isterim jadalozum

kıss hiç anlamam ama kahvenin dibinde iki meme bi göbek görüyorum hamile biri mi var:)))) ama yoktur hamilelik sıkıntı anlamındaydı...haha nası salladım ama:)

hamile biri var ama benimle çok ilgisi yok o kişinin :) sıkıntılar bizden uzak mutluluklar bize yakın olsun :)

ya aramıza şöyle kariyer bakan biri falanda katılsa farklı seyler bakan biri ne kaaaaaa güzel olardı PP

hamile biri var ama benimle çok ilgisi yok o kişinin :) sıkıntılar bizden uzak mutluluklar bize yakın olsun :)

hahahaha amiiinnnn inşallah.....yav hiç anlamam sallama yeteneğim de yok:) dibinde iki tane yan yana kabarıklık görünce memeye benzettim:)))) haydi falların hep güzelliğe açılır inşallah...

teşekkür ederim şekerim :)
ama iskambil yok üzgünüm :) evde değilim kartlar yanımda yok. bikaç gün iskambilsiz kalıcaksınız

iskambil ? benımkınede baksana merak ettım güzelim :) nasıl bırseymıs, ama sevgilim yok ben beyazım sevdiğümde esmer

teşekkür ederim şekerim :)
ama iskambil yok üzgünüm :) evde değilim kartlar yanımda yok. bikaç gün iskambilsiz kalıcaksınız

napalım kısmet değilmiş hayatım :) neyse yavruşum önemli değil kacmıyon ya kız :)) şu kelebeğe baktıralım baklım bu seferde nedicek

önceki gün senin topiğe katina bakan biri gelmişti. fal açarsan ben de sana açarım demişti bi daha sesi çıkmadı

hmmm neden karşılıklı yaparlar anlamıyorum sen yaparsan bende yaparım olayı karşılıklı günahlaşalım der gibi hahahaha biz eğleniyoruz sohbet ediyoruz gönüllü katılan katılsın tabiikide herkeste his olacak kahve bakacak yetenek olmayabilir ama varsa 1-2 bir sey atsın gizlemesin

kötü manada bi karşılık değildi kız. ben iskambil bakarken ben de katina bakıyorum istersen ben de sana bakarım demişti :)

kötü manada bi karşılık değildi kız. ben iskambil bakarken ben de katina bakıyorum istersen ben de sana bakarım demişti :)

kötü niyetli diyenlere o zaman dün kitapcıya gittim orda kırmızı bir kitap vardı böyle kalın minik kitabı masaya koyuyorsun aşkla alakalı bir soru soruyorsun mesela evlenecekmiyiz gözün kapalı sayfa acıyosun cevabı cıkıyor dün eğlendim baya oynadım onla ayrıca baska herhangi bir soru icinde vardı oda kara kaplıydı tabii bunlar kitap fal gibi inanmamak lazm aman amannn

aynen bende uyku düzenim bozulmasın minnaklar

hehe biliyorum bende var o kitaptan :) aşk hakkında cevaplar mı neydi adı :)

jadaloz iskambil falıma bakar misin. Moralim çok bozuk. Ben koyu kumral, o açık kumral.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…