Bu da benim gck Burnum:)

bende sey korkusu var...dr. ye gittimde bana kötü haber vercek diye...:S sacma biliorum ama napim...

hiçte saçma degil ben ölecek duruma gelip kendimi kaybetmezsem hayatta gitmem dr a oram buram agrıyo diye ...
hayatta da ilaç kullanmam tek kullandıgım ilaç ayda iki kes adet sancısı için majezik o kadar ...

bende sey korkusu var...dr. ye gittimde bana kötü haber vercek diye...:S sacma biliorum ama napim...
ay cnm biliyorum o duyguyu..gögsümde fibredenom var kist yani..en son muayenemde biyopsi yapalım dedilerrrrr böle iki şişi sag ve soldan uyuşturmadan sokcaz dediler bende yaptırmadımmm gerçekten o ana dayanamam..doktor korktugumu görünce 3 ay sonra bidaha muayeneye gel dedii..bi ayım kaldı ama ben biras daha uzatcam burnumdan ameliyat olunca....çok kötü bşy allah kimseyi saglıkla ilgili kötü şeylerle sınamasın...

artik bi topicte kocişimin burnu diye acarım ben delikafadulden

canım oda hemen olmayaak oda 1 aydır bekliyo ...

inş sende hayırlı ahberlerle topic acarsın yerimseniben

ay hadi cnm bnm bekliycem 4 gözle:) bende olayım sadece burnumun resmini koymuycam komple kendimi koycamkaydirigubbakcemile3

hiçte saçma degil ben ölecek duruma gelip kendimi kaybetmezsem hayatta gitmem dr a oram buram agrıyo diye ...
hayatta da ilaç kullanmam tek kullandıgım ilaç ayda iki kes adet sancısı için majezik o kadar ...

ana ayni ben...bende ancak ölürsem giderim doktora...yada eskiden okula gitmemek icin rapor gerekiodu öyle giderdim...oda hasta olmuodum ama inaniodu doktorlar bana...
benim tek kullandim hap doum kontrol hapi...ama onda cogunlukla unutuom...

doktorun kim?...ay bende amma merakliyim bazen...klalkgjalkgagaga

cnmm doç.dok.bilge türk bilen burada baya bi ünlü hatta tek iyi doktor diyebilirim:)ayy cnmmmm sor sen soru ebn zevkle cevaplarım hayatımmmmmmmsositososito

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hade bakalım kaydirigubbakcemile3

bizede gamze baskı yapıodu kesin koyn burnunuzu suraya die delikafadulden

gormemişin burnu olmuş kesmiş ortaya koymuş dioduk delikafadulden naniknanik

sendemi ole olcen -tatlicadiarzu-

akannehir

sen bekar deilmisin cicom :jeyyar:

kesip koyduya zaten...

ay neyse kızın topicini geyig cevirmeyek aslan gibim geyik topikimi var sustum ben :1closedeyes:

:tomato: :tomato:

ah ah cnmm bi öle burnum olsunn herbiyerimi kesip koyarım tübeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

kesip koyduya zaten...
ehuheuheuhuehuekaydirigubbakcemile3
süpersiniz kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

cnmm doç.dok.bilge türk bilen burada baya bi ünlü hatta tek iyi doktor diyebilirim:)ayy cnmmmm sor sen soru ebn zevkle cevaplarım hayatımmmmmmmsositososito

istanbulmu?...oy soyismimiz ayniymis...bende türk`üm...

yaptığınız çok yanlış ama..
türk milletinin genelinde olan bişey bu işler iyice kötü olunca doktora gitmek erken tanı ya da hastalıkları önleme vs gibi şeyleri pek bilmeyiz biz.
zaten hasta isek eninde sonunda bu ortaya çıkar ama iş işten geçmiş olur
önemli olan hastalığımız çok ilerlemeden tedavi edilebilecekken gidip sağlıklı bir şekilde yaşamımıza devam etmek değil mi?

ay neyse kızın topicini geyig cevirmeyek aslan gibim geyik topikimi var sustum ben :1closedeyes:

ayy cnm yaaaaaaaaaa sussssssssssssmaaaaaaaaaa:):):)

bekar insanin cinsel hayati yokmu...odunmuyuz biz...laelaelaelaelae

neyse ben hormon tedavisi icin kullaniorum canim...:)

kıs bende kulandım adet düzensizligi için adetim düzeldi ama şimdide kıllandım gıssssssssssssssssssss:)

Canımmm nemm'm yenı gordum actığın baslığı.Kız msnde okadar konusmadıkmı korkma canım artık yaa.Bak su gibi gecıcek o iğne anları su gbi..Sonra iyileşme donemii.Sonra FLAŞ FLAŞ FLAŞ nem artık bebek burunlu...:):)Bi bakmısız zaten guzel olan arkadasımız dahada guzellesmıs.Bunları dusun canım benım.Değcek bıraz korku yaşamana..Hem de sağlıksal acıdanda değcek.Hadi biraz cesaret nemcimm

ayy cnm yaaaaaaaaaa sussssssssssssmaaaaaaaaaa:):):)

kıs bende kulandım adet düzensizligi için adetim düzeldi ama şimdide kıllandım gıssssssssssssssssssss:)

evet benim öyle sorunumda vardi...ama nasil killaniorsun anlamadim...oysa mesela ona karsi kullaniliyor...

bizemi didin daadlum -tatlicadiarzu-

korku varya şu korku -tatlicadiarzu-

bide hastanelerden nefret ediyom cocukken aralıksız 2 seneye yakın yattım onun etkisi olsa gerek :çok üzgünüm:

istanbulmu?...oy soyismimiz ayniymis...bende türk`üm...

ayy valla bilmiyourm cnmm sorarım ama gidince:)malatyada doktor şuanda...ama şivesi dikkatimi çektii hiç buraların şivesi gibi deil batılı oldugu belliopuyorumnanaktan

bak şimdi budahavasını bastı şimdi iyimi msn falan felam vayyyyyyyyy

:roflol: :roflol: :roflol:

anlamayan varsa anlatıyım ben nemle daaha sizden cok samimiyim biz msn de bilem chattiriyok :icecream:

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…