Bu da benim gck Burnum:)

neler yaptini söylim...memislerine elledi...

msj yoladım ksılarrrrrrrrrrrr..
bu arada tumenaa sen cidden 31 yaşındamısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanasım gelmedi valla resimlere bakınca:)17lik çıtırsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tsk ederim caniiim...31im valla napim...kader...

sabaha kdr kk da durusak böle kimsecikler olmuyo demek bu saatteee hoş bende daha yeni uyandım ya:)

kendin bilirsin eger rahatsizlik varsa tabiki yaptir derim amam genede sen bilirsin hayirlisi bakalim

kendin bilirsin eger rahatsizlik varsa tabiki yaptir derim amam genede sen bilirsin hayirlisi bakalim

olcam cnmm eger son anda korkuma yenik düşmessen.. busefer baya koyudm kafamaaaaaaa ama işte heycan korkuuda acaip var bakalım kısmettttttttttttt:)

canım piskolojini bozuyorsa bu durum yaptır hem sağlık sorunun giderilir hemde kendine güvenin gelir. ve yapılırsa daha güzel olur tabiki :)

bende albümüme yeni resimlerimi ekledim 4.ayı bitirdik bugün

canım piskolojini bozuyorsa bu durum yaptır hem sağlık sorunun giderilir hemde kendine güvenin gelir. ve yapılırsa daha güzel olur tabiki :)

ayyy cnm şimdi baktımm reismlerine yakıp geçmişsin oralıgı resmen süper olmuşsun yaaa..baksana resim çekinirken nekdr kendine güveniyorsun işte o duyguyu bende yaşamak istiyorum..tamam şükürr çok berbat bi burnum yok ama daha güzle olsun istiyorum inş olcakopuyorumnanaktan

güzelim ben de bakmak istiyorum ilerde 4. ayda falan nası olcak . ekledim arkadaş olarak kabul edersen şekerim resimlere bakabilermiyim kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim canımbenim a.s. inşallah sende hayalindeki buruna kavuşursun opuyorumnanaktan

güzelim ben de bakmak istiyorum ilerde 4. ayda falan nası olcak . ekledim arkadaş olarak kabul edersen şekerim resimlere bakabilermiyim kaydirigubbakcemile2

tabi ki canım kaydirigubbakcemile5

tatlımmm burnunu beğenmiyorsan ki bildiğim kadarıyla beğenmiyorsun senin psikolojini bozuyorsa ciddi anlamda yaptır ama yeni düzgün bir burnunda güzelliğine güzellik katacağına eminimm :1hug: allah gönlüne göre versin hayatımm:asigim:

canım istiyorsan tabiki yaptır,korkularına sadece sen çare bulabilirsin benim öyle korkularım yoktu çok şükür, ya kötü olursa diye düşündüm tabi ama eski burnumdan okadar sıkıntılıydımki yenisinin daha kötü olamıyacağına inandırmıştım kendimi çok şükür öylede oldu :) darısı sana ve bütün isteyen arkadaşlara inş...

Teşekkür ederim canımbenim a.s. inşallah sende hayalindeki buruna kavuşursun opuyorumnanaktan

tabi ki canım kaydirigubbakcemile5

amannnn komşular güzel gelin başa bela :hulya: bak gene resim eklemiş akşama benim oğlum gelsin söylücem(şimdi dışarda oyun oynuyoda ) klava: senin karın kk ya resim koyuyo sonra millet bakıyo bakıyo maşallah demiyo akşam olunca ay başım ay burnum ağrıyo dicek klava:bişey söle yoksa ben alcam elime o sarı saçları bir bir belik yapcam tepeyede kurdele takcam :roflol: :roflol: hadi gelin ben acıktım iftara ne yapcaz onu düşün cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…