aslında realime denk gelmediniz siz bi denk gelseniz karamele sor sen onu gorur gormez ne yapmısım :roflol: :roflol:
gerci realde bir elin parmanı gecmes arkadas sayım :1closedeyes:
cunku kimin ne oldugunu gercekhayatta asla bilemiyosun yuzyuze iken insanlar cok guzel rol yapıo ...
agzım cok yandugu içundur ki kimseyi hayatıma sokmamaya calısıyom
az olsun candan olsun opuyorumnanaktan
msj yoladım ksılarrrrrrrrrrrr..
bu arada tumenaa sen cidden 31 yaşındamısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanasım gelmedi valla resimlere bakınca:)17lik çıtırsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neler yaptini söylim...memislerine elledi...
tsk ederim caniiim...31im valla napim...kader...
iftira akannehir
:kedi: :kedi: :kedi:
amannnnnnnnnnnn kıs kaderim sana benzer inş:)valla 31 kere mşlhh ay pardon 41 kerekaydirigubbakcemile3
msj mı hane nerde cicom msj felem gelmedi :sinifsinif:
msj mı hane nerde cicom msj felem gelmedi :sinifsinif:
banami dion...
kendin bilirsin eger rahatsizlik varsa tabiki yaptir derim amam genede sen bilirsin hayirlisi bakalim
canım piskolojini bozuyorsa bu durum yaptır hem sağlık sorunun giderilir hemde kendine güvenin gelir. ve yapılırsa daha güzel olur tabiki :)
bende albümüme yeni resimlerimi ekledim 4.ayı bitirdik bugün
canım piskolojini bozuyorsa bu durum yaptır hem sağlık sorunun giderilir hemde kendine güvenin gelir. ve yapılırsa daha güzel olur tabiki :)
bende albümüme yeni resimlerimi ekledim 4.ayı bitirdik bugün
ayyy cnm şimdi baktımm reismlerine yakıp geçmişsin oralıgı resmen süper olmuşsun yaaa..baksana resim çekinirken nekdr kendine güveniyorsun işte o duyguyu bende yaşamak istiyorum..tamam şükürr çok berbat bi burnum yok ama daha güzle olsun istiyorum inş olcakopuyorumnanaktan
güzelim ben de bakmak istiyorum ilerde 4. ayda falan nası olcak . ekledim arkadaş olarak kabul edersen şekerim resimlere bakabilermiyim kaydirigubbakcemile2
Teşekkür ederim canımbenim a.s. inşallah sende hayalindeki buruna kavuşursun opuyorumnanaktan
tabi ki canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?