Bu da benim gck Burnum:)

evet benim öyle sorunumda vardi...ama nasil killaniorsun anlamadim...oysa mesela ona karsi kullaniliyor...

cnmm yaaa dedigin dogruu..ben hormon ilacını 10 yıl önce kulandım adetim düzenlendi ama kılanma yaptııııı tüy deil ha kıl :)şimdii gittim doktoraaa hormon ilacı vercem tüylenmeyi önlemek için bende tam anlamış deilim bu durumuuu:)ama gögsümde kist oldugundan hormon ilacı kulanamıyorum hatta doktorun bitanesi hormon ilacından dolayı gögsünde kist oluşmuş bile dediiiii.. anlamadım gitti bu hormon ilacı faydalımı zararlımı

allahım nasıl bir ruh halindeyim ya cumlelr antin kuntin klavye bozuk harfler yenmiş keçilerime mukayet ol yarabbbiiiiiiiiii :Saruboceq:

orasi dogru canim ama korku denen sey seni herzaman engelliyor...yoksa bende tabiki bilmek istiorum bisi varmi yokmu diye...ama kötü birsey varsa ve bana söylenirse herhalde oracikta ölürüm...

şu bildimiz odun gibi olanlardan bahsedion demi kıl derken

:roflol: :roflol: :roflol:

şimdi bana gene cez vercekler kızın topici geyik yabmısın die bu kes kesin sustum
gamyoncuiremsu

alalala hem killandirio hemde engellemek icin...ilginc...
sanrim hem faydali hem degil...yada öyle bisi...-tatlicadiarzu- birseye faydasi varsa ötekine yoktur...doktorlarda bilmiodur...

orasi dogru canim ama korku denen sey seni herzaman engelliyor...yoksa bende tabiki bilmek istiorum bisi varmi yokmu diye...ama kötü birsey varsa ve bana söylenirse herhalde oracikta ölürüm...

yok yok arkadaşlar siz içinizi ferah tutun düzenli yapılması gereken kontrollerinizi yaptırın ama.
dediğim gibi erkenden önlem almakta fayda var yani kaydirigubbakcemile5
mesela basit bi smear alıp daha sadece kanser başlıngıcı bile olmadan atipik hücreler görüldüğünde mi tedavi olmak iyidir yoksa kanserin son evresinde mi yerimsenibenyerimseniben
koruyucu hekimlik şart delikafaduldendelikafadulden
neeyse konuyu iyice dağıttım..

nemm senin burnunda deviasyon baya bi belirgin gibi duruyo.
geçmiş olsun çok bi an önce operasyonunu ol da kurtul kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bak şimdi budahavasını bastı şimdi iyimi msn falan felam vayyyyyyyyy

anlamayan varsa anlatıyım ben nemle daaha sizden cok samimiyim biz msn de bilem chattiriyok :icecream:

:roflol:

kız valla o anlamda dmedım:)valla cesaret vermek ıcındı yaa.:)Orda cok anlatmıstım o yusden cok korkuo kıyamam o yusden.Benım ablamda ölede iğne dedınmı kıza rengi gidio:)Nem de öle.Bende dedım bastırayım burdanda cesaret gelsın.

ayyyyyyyyyyy fıstıgım cesaretlendiriyosunuz vala benii:)inş dedigin gibi olur kıss vallaaaaaaaaaaaaa şu bi ay hemen geçsin sanki zaman yavaş ilerliyo ya düşün nişanımm ameliyatımdann önce ama onu hiç düşünmüyorum aklım fikrim ameliyatımdakaydirigubbakcemile3
bak şimdi budahavasını bastı şimdi iyimi msn falan felam vayyyyyyyyy

anlamayan varsa anlatıyım ben nemle daaha sizden cok samimiyim biz msn de bilem chattiriyok :icecream:

:roflol:
ayyyyyyyyyyy kıssss valla süpersin haaa deli gibi gülüyom pc başında bizimkiler yine neye gülüosun diyoolarrr:)valla kıslar msn adresimi şuraya yazasım var hepiniz ekleyin diye ama yasak:)özelden yazarsanız eklerim hepiniziiiii fıstıklar..valla çekiniyorummmm msn adreslerini istemeyi terslenirim diye:)

bu kız öle kralıchee..Benıde gulduruo hep,moralı bozuk olanıda.Valla reelden tanımak lazım:)cidden arkadaslar

şu bildimiz odun gibi olanlardan bahsedion demi kıl derken

aynen öle cnm odun bile deil kalas kalasssssssskaydirigubbakcemile3

şimdi bana gene cez vercekler kızın topici geyik yabmısın die bu kes kesin sustum
gamyoncuiremsu
ayy bacımmm konuş ksı kimse tutamas seni..hemm illaaa geyik sadece geyik topigindemi yapılırr bak bana negüzel moral veriyosunuz valaaaaaaa:)

alalala hem killandirio hemde engellemek icin...ilginc...
sanrim hem faydali hem degil...yada öyle bisi...-tatlicadiarzu- birseye faydasi varsa ötekine yoktur...doktorlarda bilmiodur...
valla cnmmm bende anlamadım bu işten ama hormon ilacı bitafaımı yaptı bitarafımı yıktı:)
nie canim...topik sahibi izin verdi...ve ve biraz özgürlük isteriz...ne bu ha hu diyene ban...akannehir

aaaaaaaaa izin nedemek kıssssssssssssss töbeeeeeeeee haddime deil kuzu yazın siz yazınnnnn olumlu olumsuz her yorumu zevkle okur cevaplarım:)

demi cnm baris belli resimde...bidee bönceki seneleri koysam burnum düzzz hersene yamuluyo bşy deil yanagıma yapışmasından korkuyom yamulmaktanakannehirkaydirigubbakcemile3

ay cnmm senin verdigin cesareti zaten anltmakla bitiremem bıkmadan dinledin cvpladın tüm sorularımı çok sgllllllllllllllllllll....a.s.bu arada msnde yoksun kısss bende cevrim dışıyım ha...iki işi bi arada yapamıyom buraya yazıyom sadece..msndeysen titretiver bi benizemuszemus

benim msn cok kolay...bu nickimi aliosun @ ekliosun sonra su ünlü mail servisinin ismini ve almanyada yasadim icin de yapiosun...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benim msn i kimse eklemeyi beceremi sen ver ben eklerim seni dadlum karamellerle ne geykle yapıok msn de senide alırık aramıza patlarsın en son gulcem die delikafadulden

dun saat gece 4 de karameli aradım yarıldık en son apt dan kovcekler tebi once kociler kovcek bisi evden delikafadulden

Deılım canım msnde bende.Benımki cıktı msnden sende cık dıe tutturduda.Sırf kavga cekemıceım ıcın cıktım.Bi kez daha kavga edersem bugun içerrısınde gırtlaklıcam onu:):)Cidden gazeteye gecmek pahasına hemde:)Adam benı sınır edıooooooooooooooooooooooooo:)Bu forumdakı butun arklar öle cesaret verıcı ve moral verıcı.Bnada amelıyat sorası cok destek oldular.Sevıorum K K kızlarınıııııı:)

nie kiz msninde senin gibi catlakmi...
benide ekle pek msn kullanmiorum ama olsun...

hemen yazıyom şeker sana:)

ay bende diom nerede kıs gelme msnye ozman gece gece başın agrımasın valla:)

benim msn cok kolay...bu nickimi aliosun @ ekliosun sonra su ünlü mail servisinin ismini ve almanyada yasadim icin de yapiosun...
ay ekledim kuzu inş dorudur:)ama ben sana şimdi yoluycam bidaha msnmi:)yinede ekle belki yanlış eklemişimdir:)

bu kız öle kralıchee..Benıde gulduruo hep,moralı bozuk olanıda.Valla reelden tanımak lazım:)cidden arkadaslar

aslında realime denk gelmediniz siz bi denk gelseniz karamele sor sen onu gorur gormez ne yapmısım :roflol: :roflol:

gerci realde bir elin parmanı gecmes arkadas sayım :1closedeyes:
cunku kimin ne oldugunu gercekhayatta asla bilemiyosun yuzyuze iken insanlar cok guzel rol yapıo ...
agzım cok yandugu içundur ki kimseyi hayatıma sokmamaya calısıyom
az olsun candan olsun opuyorumnanaktan

msj yoladım ksılarrrrrrrrrrrr..
bu arada tumenaa sen cidden 31 yaşındamısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanasım gelmedi valla resimlere bakınca:)17lik çıtırsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…