Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

işte budurrr....duvak için söylüyorum....benimde hayalim böyle bi duvak....bende taç istiyorum ama daha farklı bişide olabilir benimki....ama duvak kesinlikle böylee...

çok güzel çok yakışmış canım...mutluluklarrr

bana cok abartılı geldi yanlıs anlamayın sakın siz cok güzel taşımıssınız duvagınızı ve tacınıızı mutluluklar dilerim...

Öncelikle Allah mesut etsin

Gelinliğiniz çok güzel , çok yakışmış hele resimler .. çekim alanları o kareler cok guzel .. cok profosyonel olmuş .. ama duvak çok abartılı kendı şahsi fikrim ama bu da size yakışmıs taşıyabılmışsınız , Mutluluklar ..

Gelinligin duvagin tacin güzelde.. ben esas pozlara bayildim.. cok degisik farkli olmus ya!
Film gibi..

offf ya supeerrr tek kelimeyle harikaaa inan canım Allah mesut etsin eşinle çok yakışmışınız ve harika bir gelinm olmuşsun tebrik ederim

Allah mesut etsin canım.
Duvak tarzım olmasada senin beğenmen önemli, ama şunu itiraf edeyim resimler çok profosyonel...

ayyh evet pozları sölemeyi unuttum super gerçekten bayıldım resimciniz çok profosyonelmiş gerçekten harika bir iş çıkarmış

gelinlik oldukça gösterişli. keşke bu kadar gösterişli bir gelinliğe daha sade bir duvak,taç ve saç kulllansaydınız.

wowwwwwwwwww baya farklı ve güzle olmuşsun cnmm:)

Gelinlik güzel,duvak tasarımı hoş
Özellikle siyah beyaz olan 2. resmi çok beğendim.
Mutluluklar dilerim
opuyorumnanaktan

çok beğendim çok güzel
mutluluklar dilerim

bana cok abartılı geldi yanlıs anlamayın sakın siz cok güzel taşımıssınız duvagınızı ve tacınıızı mutluluklar dilerim...

resimler gerçek mekan dimi ne güzel. nasıl organize ettiniz yer neresi..

Gelinligin duvagin tacin güzelde.. ben esas pozlara bayildim.. cok degisik farkli olmus ya!
Film gibi..

offf ya supeerrr tek kelimeyle harikaaa inan canım Allah mesut etsin eşinle çok yakışmışınız ve harika bir gelinm olmuşsun tebrik ederim

Allah mesut etsin canım.
Duvak tarzım olmasada senin beğenmen önemli, ama şunu itiraf edeyim resimler çok profosyonel...

ayyh evet pozları sölemeyi unuttum super gerçekten bayıldım resimciniz çok profosyonelmiş gerçekten harika bir iş çıkarmış

gelinlik oldukça gösterişli. keşke bu kadar gösterişli bir gelinliğe daha sade bir duvak,taç ve saç kulllansaydınız.

çok teşekkür ederim tüm yorumlarınız içn canlarım ben özellikle abartı olmasını tercih ettm dikkat çekici olması içn hayalimdi duvağımı beğenipte yeni evlenecek olanlara yardımcı olabilirim çünkü bu duvak her tülden olmuo denedm fotoğraflarımızıda eşim kayınpederim ve eşimin kardeşi fotoğrfçı özellikle eşimin kardeşi moda fotoğrfçısı o konudada yardımcı olurum

bunlarda duvağımın yeni çektiğim normal hali hiç bir hasarı olmadan duruo

gelinliğiniz yeterince gösterişli ve şık bencede sade bi duvak tercih etmeliydiniz çok göz yormuş insan nereye bakıcağını şaşırıyo
ama siz çok güzel taşımışsınız zaten önemli olanda sizin beğenmeniz
Allah mutlu etsin

Gerçekten harika görünüyorun mutluluklar

Coook güzel olmussun.
Tebrik ederim...

çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah herkesi mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…