Gelinlik Modelleri bu da benım gelınlıgım :)

Eki Görüntüle 234467 kızlar eylulde nıkahım var gelınlıgımı aldım nasıl sızce duvagı ve aksesuarla 1 800 tl ye geldı aysira markası :)

ayy tatlım süper ya çok beğendim inş çok mutlu olursun bende nişanlıyım düğünüme az kaldı...evlenecek olanlar netten baksın.pronovanias die bi sitee acayip güsel gelinlikler var söylimm yaniii:123:

hımm hoşmuş canım gelinliğin güle güle giyin inşallah en mutlu gününde:)bir ömür boyu mutluluklar...

ayy tatlım süper ya çok beğendim inş çok mutlu olursun bende nişanlıyım düğünüme az kaldı...evlenecek olanlar netten baksın.pronovanias die bi sitee acayip güsel gelinlikler var söylimm yaniii:123:

canım bende o sıteye cok baktım ama coook pahalı ben ıkıncı denedıgım gelınlıgı aldım aysıraya bı ugra bence

canım bende o sıteye cok baktım ama coook pahalı ben ıkıncı denedıgım gelınlıgı aldım aysıraya bı ugra bence

semt olarak nerde birde ben pronovaniastan gelinlik bakıyorum ama ordaki modeli başka yerde diktirecem...tabi orası çok pahalıdır haliyle..ama sen gelinliğini çok uygun almışın süper yanii...=)

semt olarak nerde birde ben pronovaniastan gelinlik bakıyorum ama ordaki modeli başka yerde diktirecem...tabi orası çok pahalıdır haliyle..ama sen gelinliğini çok uygun almışın süper yanii...=)

aysira heryerde var ızmıtte oturuyorum ben ızmıtten aldım ıstanbuldaysan Aysira Gelinlik dan bakabılırsın magazalara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…