Birçok diyet denedim son zamanlarda kafayı deli gibi taktım kilolarıma ama olmadı sanki veremedim gibi. Gerçi 1 aydır görmediğim annem görünce "Ne kadar kilo vermişsiiin!" dese de bilirim taktığımdan dedi bunu. Neyse ben de bugün başladım diyetime. Başak burcu olduğum için bugün başlamam iyi olacakmış bir kez denemiştim işe yaramıştı gerçekten heheh. Bir de yediklerimi yazarsam daha iyi gideceğini düşündüm. 19 yaşında 168 boyunda ve 67 kilodayım. Fakat şöyle bir durum var, ağırlığımı göstermiyorum yani 65 kiloyken 60 gibi durduğumu söylerler. Hedefimse şimdilik 60. Gerisi gelir nasıl olsa şu 7 kiloyu verirsem. Spora da gidiyorum ama, hadi hayırlısı. Çok uzun konuştum farkındayım :))
Bu sabah kalktığımda 1 yumurta, " kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, 1 buçuk dilim(tost ekmeği dilimi) tam buğdaylı ekmek ve şekersiz çay içtim. Öğle yemeğinde nesfitin kırmızı meyvelisini yedim ve akşam yemeği olarak da tavuk yiyeceğim ve yemeğimde sadece 1 tatlı kaşığı yağ var. Ekmeksiz. Gece yatarken biraz meyve ve yğurt yemeyi düşünüyorumm. Ve tabii günde 2 litre su ve 3 fincan da yeşil çay içeceğim. Umarım yararı oluurr :/
Bu sabah kalktığımda 1 yumurta, " kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, 1 buçuk dilim(tost ekmeği dilimi) tam buğdaylı ekmek ve şekersiz çay içtim. Öğle yemeğinde nesfitin kırmızı meyvelisini yedim ve akşam yemeği olarak da tavuk yiyeceğim ve yemeğimde sadece 1 tatlı kaşığı yağ var. Ekmeksiz. Gece yatarken biraz meyve ve yğurt yemeyi düşünüyorumm. Ve tabii günde 2 litre su ve 3 fincan da yeşil çay içeceğim. Umarım yararı oluurr :/
Son düzenleme: