Bu da benim günlüğüm olsun.

swarley

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
503
1
16
Eskişehir
Birçok diyet denedim son zamanlarda kafayı deli gibi taktım kilolarıma ama olmadı sanki veremedim gibi. Gerçi 1 aydır görmediğim annem görünce "Ne kadar kilo vermişsiiin!" dese de bilirim taktığımdan dedi bunu. Neyse ben de bugün başladım diyetime. Başak burcu olduğum için bugün başlamam iyi olacakmış bir kez denemiştim işe yaramıştı gerçekten heheh. Bir de yediklerimi yazarsam daha iyi gideceğini düşündüm. 19 yaşında 168 boyunda ve 67 kilodayım. Fakat şöyle bir durum var, ağırlığımı göstermiyorum yani 65 kiloyken 60 gibi durduğumu söylerler. Hedefimse şimdilik 60. Gerisi gelir nasıl olsa şu 7 kiloyu verirsem. Spora da gidiyorum ama, hadi hayırlısı. Çok uzun konuştum farkındayım :))
Bu sabah kalktığımda 1 yumurta, " kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, 1 buçuk dilim(tost ekmeği dilimi) tam buğdaylı ekmek ve şekersiz çay içtim. Öğle yemeğinde nesfitin kırmızı meyvelisini yedim ve akşam yemeği olarak da tavuk yiyeceğim ve yemeğimde sadece 1 tatlı kaşığı yağ var. Ekmeksiz. Gece yatarken biraz meyve ve yğurt yemeyi düşünüyorumm. Ve tabii günde 2 litre su ve 3 fincan da yeşil çay içeceğim. Umarım yararı oluurr :/

Son düzenleme:
merhabaaaaa. :3: bugün 2. gün ve ben hiiç zorlanmadım gerçekten. dün gece meyve yemeden yattım been. :17: yoğurt da yemedim ihih. bu sabah kalkınca kendime bi tost yaptım yine tam buğday ekmeğinden. içine de sadece bir tost dilimi kaşar peynirinden koydum. 4 çeri domates, 2 küçük salatalık ve şekersiz çayla içtim. öğle yemeğinden yaklaşık yarım saat 40 dakika önce bir fincan yeşil çay içtim aman tanrım ne kadar sevdim ben bu yeşil çayı. :16: öğle yemeğinde yine nesfit yedim kırmızı meyveli. bu kadar tok tutan bir şey olamaz gerçekten, hiç acıktırmıyor ya. :52: üstüne de bir bardak su içtim. ya ben 2 litre su içemeyeceğim galiba çünkü böbreğim ağrıyor o kadar su içince. pek su içmeyi seven biri değilim alışık da değilim bu yüzden olabilir mi acaba? :41: neyse akşam yemeğinde de dünden kalan 1 parça tavuğumu ve 4 yemek kaşığı yoğurdumu yine 3 çeri domates ve 1 küçük salatalığımı yiyip üstüne 1 bardak da suyumu içtim. eheh toplasan 3 bardak su 1 fincan yeşil çay 1 fincan da normal çay içmişim bugün peeeh. :25: bunları yazarken de bir yandan 1 nektari ve 7 tane yeşil erik yiyorum. bu kadar zahmete umarım vereceğim bu kiloları ya. ama gerçekten hiç acıkmıyorum süper gidiyor bu sefer diyetim günlükcüğüm ve sevgili hanımlaaarr.:9: gece acıkırsam da artık yarım paket diyet bisküvi yerim artık. kendi kendime konuşuyormuşum gibi oluyor böyle de ama gerçekten günlük tutmak motive ediyormuş insanı :52:

bugün kendime çok kızdım. okulda dersim vardı. biliyordum aksayacağını ama aksatmamaya çalışacaktım. sabah 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık ve çayımı yedim içtim fiks. derse girmeden önce de 3 diyet bisküvi ve yeşil çay yedim içtim. ama dersten çıkınca arkadaşla hadi bi çay bahçesine gidelim dedik. karnım acıkmıştı tabi öğlen yemeğini geçiştirdiğim için. neyse 2 bardak çayla birlikte simit yedim malesef. :25: o kadar pişman oldum ki yediğim için. yaklaşık 20 dakika kadar yürüdük ama akşam yemeği yemeyeceğim dedim kendi kendime. o da olmadı :5: azıcık semizotu yemeği yedim arkadaşın evinde de. sonra yaklaşık bi 20 dakika daha yürüdüm tempolu olarak. gün içinde toplasan 3 4 bardak su içmişimdir pof :5: şimdi karnım yine acıkır gibi oldu ve ben 3 diyet bisküvi ve 1 kase yoğurt yedim. bu yüzden diyetteyken dışarı hiiç çıkmak istemiyorum. ya aksıyor ya da insanlar yedikçe ben de yiyorum. moralim de bozuktu bugün zaten. :5: umarım yarın da böyle olmaz.

ya bu arada umarım başlığa böyle sürekli benim yazmam yasak değildir? :44:

merhaba :) ve basarilar :) zaten farkindasin ama gercekten az su iciyorsun.daha cok icmeyi dene.birde cok su ictin diye böbregin agrimaz canim.üsütmüs olabilirmisin? böbrek ihmale gelmez.sikayetlerin devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim.ve basliga kendi kendine yazmanda sakinca yok, sonucta senin günlügün burasi ;)

merhaba :) ve basarilar :) zaten farkindasin ama gercekten az su iciyorsun.daha cok icmeyi dene.birde cok su ictin diye böbregin agrimaz canim.üsütmüs olabilirmisin? böbrek ihmale gelmez.sikayetlerin devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim.ve basliga kendi kendine yazmanda sakinca yok, sonucta senin günlügün burasi ;)

merhabaa ve teşekkürleerr :16: ya bilmiyorum ama ne zaman çok su içmeye başlasam böbreğimde ağrı hisseddiyorum, daha önceleri de olmuştu şimdiki zaman için geçerli değil.. ya da psikolojik bilemedim ki. :1: neyse ağrırsa giderim doktora tekrar tesekkür ederimmm :52:

Bugün moralim çok bozuk. Galiba bir şeye alerjim var. Ya da psikolojik bir sebepten ötürü, vücudumda kızarıklıklar var ve birkaç gündür kaşınıyor. Ciddiye almamıştım ama saç diplerime kadar kaşınınca doktora gitmeye karar verdim :5: Sevgilimle de aramız bozuk gibi bilmiyorum ki konuşmuyor benimle üzdüm onu da :14: Galiba "hallerim geldi" benim. Evet evet.. O yüzden olmalı ki az önce canım deli gibi çikolata istedi. Ama yemeyeceğim. :20: Bu sabah uyanınca kahvaltımı her zamanki gibi yaptım. Öğlen yemeğinden yarım saat önce yeşi çay içtim. Ama artık yeşil çay içmemeye karar verdim belki de yeşil çay dokunmuş olabilir. Neyse, öğle yemeğim de aynıydı. Akşam yemeğinde bu sefer 6 kaşık taze fasülye yemeği, yarım dilim ekmek, domates ve salatalık yedim ama taze fasülyenin pek tok tuttuğu söylenemez açıkçası. Çünkü karnım kazınır gibi oldu şu an. Galiba tavuktan şaşmamam gerekiyor. Ya da moralim bozuk olduğu için böyle oldu. Moralim bozukken hep yemek yemek isterim çünkü. Çok acıkırsam eğer yoğurt ve meyve yer yatarım herhalde. Bugün de böyle geçti işte günlükcüğüm. :40:

Moralim dünden daha da bozuk. Sabah kahvaltıma ve öğlen yemeğime dikkat ettim ama akşam yemeğimi dışarıdan söyleyeceğim tavuk kanadı. Belki 1 tane de dondurma yerim bilmiyorum. 2 lt su içtim sadece. Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden açıkçası bütün gün uyukladım durdum. Yarına toparlanırım inşallah

Dün arkdaşımda kaldığım için malesef diyetim aksadı önceki akşam da bozmuştum. :17: Ama bugün yeniden toparladım kendimi. :16: Sabah kalkınca 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir, 2 tane yeşil zeytin, 1 dilim beyaz ekmek, çok az domates ve salatalık ve şekersiz 1 fincan çay içtim. Öğle yemeğinde yine 6 kaşık nesfit ve light süt yedim. Yalnız şu an karnım biraz kazınır gibi oldu special k nın domates ve naneli krakerlerinden yedim 1 paket. :26: Bunu yediğim için akşam yemeğinde sadece yağsız ızgara tavuk göğsü ve salata yiyeceğim ekmeksiz. Şu ana kadar toplam 4 bardak su içebildim ama yatana kadar onu 10 bardak yapmaya çalışacağım. Eğer çok acıkırsam da gece 3 4 kaşık yoğurt yiyip yatacağım. :40:

Merhabalaar. Bugün o kadar değişik bir şey oldu ki. Aslında iyi bir şey, irademin ne kadar güçlü olduğunu anladım. :3: Sabah kalktığımda 2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu süzme peynir, 4 tane zeytin yedim. Sadece bu kadar çünkü sınavım vardı okula yetişmem gerekiyordu. Öğlen geldiğimde 1 kase nesfit yedim yoğurtla karıştırarak. Akşam yemeğinden 15 20 dakika önce dayanadım 2 tane kayısı attım ağzıma yaş kayısı. :23: Akşam yemeğinde tavuk yemeği salatalık ve domates yedim. :1: Veee işte günün bombasıı. :52: Markete su almaya gitmiştim çikolata reyonundan geçerken canım nasıl çikolata istedi anlatamam hamilelerin aşerdiği gibi çikolata aşerdim resmen. Aldım, bir çikolataya baktım bir göbeğime. Sonra döndüm ve yerine bıraktım. :42: Onun yerine 1 paket damla sakızı aromalı sakız aldım. Ve şu an da çiğniyorum. Sanırım acıkır gibi olduğumda artık sakız çiğneyeceğim, hem yararları da varmış diye okudum netten. :52: 1.5 litre su içtim bugün bir de, yatmadan önce de biraz kiraz biraz kayısı yiyeceğim 2 porsiyonu geçmemeye çalışacağım. Evet işte bugün de böyle geçti günlükcüğümmm :21:

Son düzenleme:
Azminden dolayı tebrik ederim seni bende seninle aynı sayılırım 21 yaşındayım 1.68 boyundayım ve 66 kiloyum
Bugün diyete başladım sayılır yürüyüş yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birbirimize arkadaşlık edebiliriz bu yolda :-)

Azminden dolayı tebrik ederim seni bende seninle aynı sayılırım 21 yaşındayım 1.68 boyundayım ve 66 kiloyum
Bugün diyete başladım sayılır yürüyüş yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birbirimize arkadaşlık edebiliriz bu yolda :-)

Teşekkür ederimmmmm :16: Neden olmasın, arkadaşlık edelim tabi ki :) Bu aralar ben de pek yürüyemiyor spor yapamıyorum çünkü final haftam sınavlara çalışıyorum. Ama yediklerine dikkat edersen ve motivasyonun hiç bozulmazsa işe yaradığını göreceksin. Ben mesela pazar günleri kendime ödül olarak dondurma yemeyi düşünüyorum çünkü uzak kalmak bozmaya teşvik ediyor beni :1:

Bugün yediklerimi de yazayım ben.
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği, yarım yumurta -evet yarım çünkü yumurtayı soyarken yarısı cop diye düştü :53:-, 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir, 4 zeytin, şekersi çay, domates ve salatalık yedim fiks artık bu her seferinde yazmaya üşeniyorum vallahi. :37: Öğle yemeğinde nesfit yedim yoğutlu. Akşam yemeğinde de haşlanmış 2 tavuk bagedi yedim. Domates ve salatalıkla birlikte. Derilerini falan çıkardım da haşladımm. Ama yok doyurmadı beni malesef 1 saat geçti nasıl kazındı karnım. :53: Ben de ağzıma 2 kayısı attım ve üstüne su içtim. Annem ve sevgilim bir şeyler ye falan dediler ama hayır bozmadım. :51: Ben günde 9 bardak su içiyorum sanırım 2 litreyi geçiyorumdur? Bugün de 9 bardak su içtim. Dün gece çok acıktığım için 1 paket diyet bisküvi yemiştim meyveden sonra. :26: Pms dönemindeyim acıkıyorum haliyle. Neyse bu gece de böyle olma, meyve kafi olur sadece, umarım. :17:

Son düzenleme:
Teşekkür ederimmmmm :16: Neden olmasın, arkadaşlık edelim tabi ki :) Bu aralar ben de pek yürüyemiyor spor yapamıyorum çünkü final haftam sınavlara çalışıyorum. Ama yediklerine dikkat edersen ve motivasyonun hiç bozulmazsa işe yaradığını göreceksin. Ben mesela pazar günleri kendime ödül olarak dondurma yemeyi düşünüyorum çünkü uzak kalmak bozmaya teşvik ediyor beni :1:

Bugün yediklerimi de yazayım ben.
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği, yarım yumurta -evet yarım çünkü yumurtayı soyarken yarısı cop diye düştü :53:-, 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir, 4 zeytin, şekersi çay, domates ve salatalık yedim fiks artık bu her seferinde yazmaya üşeniyorum vallahi. :37: Öğle yemeğinde nesfit yedim yoğutlu. Akşam yemeğinde de haşlanmış 2 tavuk bagedi yedim. Domates ve salatalıkla birlikte. Derilerini falan çıkardım da haşladımm. Ama yok doyurmadı beni malesef 1 saat geçti nasıl kazındı karnım. :53: Ben de ağzıma 2 kayısı attım ve üstüne su içtim. Annem ve sevgilim bir şeyler ye falan dediler ama hayır bozmadım. :51: Ben günde 9 bardak su içiyorum sanırım 2 litreyi geçiyorumdur? Bugün de 9 bardak su içtim. Dün gece çok acıktığım için 1 paket diyet bisküvi yemiştim meyveden sonra. :26: Pms dönemindeyim acıkıyorum haliyle. Neyse bu gece de böyle olma, meyve kafi olur sadece, umarım. :17:

:) tesadüfe bak bnm de final haftam ve sınav yüzünden bende stres yapıp yiyorumm kendimi tutamıyorum ya
bende sabah kahvaltısında bi bardak meyvesuyu ile domates salatalık küçük bi dilim peynir 6 zeytın yedim
öğlen sınavdan geldım o da kötü geçti hatta kaldım kesın :( onun stresi ile oturdum menemen yedim :(
aksam da bi kase çorba ile 2 tane biber dolması yoğurt yedım
ekmek konusunda da kendimi zor tutuyorum :S
suyu da aklıma geldıkce içiyorum gece bile uyandıkca içiyorum

sabah kahvaltısı: 2 dilim kepek ekmeği, 4 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir, şekersiz çay
arada: 3 diyet bisküvi
öğle yemeği: yoğurtlu nesfit
arada: 3 diyet bisküvi, 2 kayısı
akşam yemeği: 1 tatlı kaşığı sıvı yağ 2 yumurta ve domatesle yapılmış menemen, şekersiz çay, 2 dilim kepek ekmeği
geceye doğru acıkınca: meyve

Dün yazamadim hem yoğun bi gündu hem de düzenim bozuldu. Gene de yediklerimi yazayim
sabah iki dilim börek ve şekersiz çay
öğlen birşey yemedim
akşam da bi kase çorba bi tane dolma biber karpuz yoğurt yedim ekmek gene yemedim

bugün kahvalti da haslanmis yumurta ile salata gibi yaptım marul domates felan katip yedim
öğlen de teyzemde idim çorba pilav salata vardı pek aç olmadığım için ikişer kasık yedim sonrasında 2 tane de yenidünya yedm
onlar tok tuttu sanırım şimdi karnım tok ilerleyen saatlerde acıksam yoğurt yemeyi düşünüyorum :-)
suyu sürekli içiyorum

Bugün kahvalti da domates salatalık ve az yağda kızartilmş küp küp patates
öğlen makarna sossuz
akşam küçük çorba kasesi ile patates yemeği ve pilav salata
bugün nerdeyse 10 bardak çay ictim ya
:)

Bugün kahvalti da domates salatalık ve az yağda kızartilmş küp küp patates
öğlen makarna sossuz
akşam küçük çorba kasesi ile patates yemeği ve pilav salata
bugün nerdeyse 10 bardak çay ictim ya
:)

çay pek işe yaramaz saf su olmalı diye okumuştum. ve yediklerini kızartma olarak tercih etme ya da pilav makarna patates pek kilo vereceğini sanmıyorum sporsuz bu şekilde. tavuk ye balık ye ızgara ya da az yağlı yaparak. sebze yemeye yoğurt yemeye dikkat et bence daha iyi sonuç alacaksın. ben diyete başladığımdan beri ne makarna ne pilav ne de kızartma yedim :)

bugün canım hiçbir şey yemek istemedi. sabah 9da kalkmama rağmen 1 gibi kepekli ekmekle yapılmış arasına azıcık peynir koyduğum yağsız tostu yedim. 1 bardak 2ai 1 arada nescafe içtim. saat 3 buçuk 4 gibi metabolizmam çalışsın diye 3 tane diyet bisküvi attım ağzıma. bol bol su içtimşimdilik 7 bardak. geceye kadar 9 u geçer diye düşünüyorum. akşam yemeği olarak da nesfit yerim herhalde saat 7ye doğru ama gerçekten içimde hiç yemek yeme isteği yok metabolizma yüzünden zorunda olmasam yemezdim hiçbir şey ve birazda başım döndüğü için tabi. eğer gece acıkırsam meyve atarım biraz ağzıma ama sanmıyorum.

Back
X