Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Aman sakın tıka basa yemeyin başıma geldi 2 gün boyunca hazımsızlıktan kıvrandım durdum

Tam 1,5 hafta oldu -3 kg
Ya evet oda iğnenin son iki gün etkisi azaldığı için oluyor bence benimde bugün iştahım açıldı ilk defa bugün kaçırdım ama yarin yine kendimi tutmaya caliscam pazartesi iğnemi biran önce olmak istiyorum

Merhaba canım aslında yine doktor kontrolünde başlasan iyi olurdu ama bilemedim ben ilk defa iğne kullandığım için 2.5 mg ile başladım 1 ay böyle 2.ay 5 mg olacak zaten mounjaronun 2.5 mg mi diğer iğnelerin 0.5 olanına eş diye biliyorum bünyen iğneye aliskinsa eğer 5 mg olabilir ama yinede doktora sormadan alma derim
En son 1.75'e çıktık saxenda da. Dediğiniz gibiyse 5mg'lık doz 1'e denk geliyor. Yine sorarım eczacıya.
Doktor 7500 liralık iğneyi 11.000'e sattı bana aylarca. Geri kalan kendi parası sanırım. Bir daha bulaşmak istemiyorum.
Bulunduğum yerdeki dahiliyeciler de glifor yazıp yeşilçay tavsiye edip yolluyorlar. 3 senedir mücadele ediyorum. Çok sıkıldım artık.

Aman sakın tıka basa yemeyin başıma geldi 2 gün boyunca hazımsızlıktan kıvrandım durdum

Tam 1,5 hafta oldu -3 kg
İğne sindirim sürenizi uzattığı için hazımsızlık çekmişsiniz. Ben de bir gün abarttım yemeği (saxenda kullanırken) iki gün kustum.

Back
X