Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende o kızları eklemesini nispet olarak düşünüyordum cünkü sevgisine inanıyordum ve oda bana öyle demişti.özlendiğimi duymayı bende istiyorum tabiki kaç gün ayrı kalmısız bunu beklemem normal değil mi?
ve gercekten sadece bana mesaj atsın falan değil derdim.onu gercekten seviyorum.yoksa mesaj atacak biri kadar basit bişey yok.eğer tek derdim o olsaydı bi çok insan bulabilirdim..
venusten'cim bende anlamadım nasıl bi kalptir..ben burda acı cekiyorum yemek yemiyorum 2 gündür o gününü gün ediyor...hic sevmemiş demekki beni..bugün bana zamanla unutulur hersey dedi.demekki bu kadar basitmiş hersey...
canımcım benden sana abla tavsiyesi o hayatı boyunca öyle git geller yaşayacak bi sensiz olamam diyecek sana dönecek sonra ilk fırsatta gününü gün edecek...bazı erkekler hiç büyümüyorlar malesef....bence bu tür zavallılarla vakit kaybetme gerçekten seven erkek inan bana sensiz 1 dk bile geçirmek istemiyorgerçi biraz kurbağa öpeceksin hangisinin prens olduğunu anlamak için
allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın...
canımcım benden sana abla tavsiyesi o hayatı boyunca öyle git geller yaşayacak bi sensiz olamam diyecek sana dönecek sonra ilk fırsatta gününü gün edecek...bazı erkekler hiç büyümüyorlar malesef....bence bu tür zavallılarla vakit kaybetme gerçekten seven erkek inan bana sensiz 1 dk bile geçirmek istemiyorgerçi biraz kurbağa öpeceksin hangisinin prens olduğunu anlamak için
allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın...
bende gönlüme söz gecirememekten korkuyordum.dediğim gibi cok sevdim...gerci artık geri dönüşü olamaz.olsa bile en fazla 1 ay sürer.artk olanları bende kaldıramam...
canımcım hani bi laf vardır insan hayatında sadece bir kere aşık olur diye gerçektende öyle biz her seferinde aşık olduğumuzu sanarız taki gerçek aşkı bulana kadar meğer diğer aşk sandıklarımız bizim öyle olduğunu sandıklarımızmış...çok uzun yıllar biriyle çıktım yüzük taktık ondan başkasını hayal bile edemezdim ama sürekli git geller yaşıyorduk hiç bi zaman sonu gelmedi hep kafası karışıktı bi gün geliyordu hadi evlenelim 2. gün daha küçüğüz hayatı tanımıyorus baktım ondan bi cacık olmaz bıraktım çok aradı ama dönmedim onsuz ölürüm sanıyordum ama bak yaşıyorum gerçek aşkı buldum ve onunla hiç tereddütsüz evlendim meğer eski yaşadığım aşk sandığım aşkın a sı bile değilmiş...inan bana karşına gerçek aşk çıktığında budur diyorsuninsan diğer odadaki eşini özlermi bebişim 1,5 sene oldu sanki evlenmedik hala liseli aşığız
![]()
senin için cok sevindim canım yaa Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah banada nasip eder.... :))