Bu da benim hikayem...bi insanın bi cümleyle hayalleri böyle yıkılıyormus...

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
....................................................

Son düzenleme:
Ayrıl barış, laçkalaşmış, günümüzün reelde başlasa bile sanallıktan kurtulamayan beraberliklerinden biri...

İkiniz de inat olsun diye çocukça davranmışsınız...

Siz ve arkadaşları o kızları eklemesini nispet olarak yorumluyor, sizi unutamayacağına inanıyorsunuz... Çok değil birkaç yıla kalmaz bu hareketin sevgi gösterisi değil umursanmamak, karşınızdakinin karakterinin defosu, yaşadığınızın vakit kaybı, bu çocuğun da sizi hiç sevmediğini siz de anlayacaksınız..

"Sabaha kadar düşüneyim eski günleri, belki ayrılmam hı?..." demesine sesli sesli güldüm vallahi... :82:

Onun sevgi ölçütü "içinden mesaj atmak gelip gelmemesi"...

Sizinki aranıp sorulmak, sevildiğinizi, özlendiğinizi duyma beklentisi...

Açılımı: Sizin istediğiniz hayatınızda mesaj çekecek, arayıp soracak biri olsun, bunun o veya siz olması fark etmez, sizin gülüşünüz, onun kalbi, vs... Sizi siz yapan şeylerin bir önemi yok birbiriniz için... Biri olsun işte... O başkasına da mesaj çekebilir, siz de başkasından duyabilirsiniz sevildiğinizi, fark etmeyecek...

İşte bu yüzden birçokları üç beş ilişki sonra buluyorlar evlenecekleri insanları... O güne kadar da sevdiklerini sandıkları insanlarla beraber olup daima bir sonraki için "İyi ki ayrılmışım öncekinden" diyorlar hayatlarındaki boşlukları doldurmaya çalışırken...

İkiniz de biribirinizin hayatına lütuf sanıyorsunuz varlığınızı ama birbirinizi yıpratmaktan başka işe yaramıyorsunuz...

Yaşlarınız küçük olsa gerek... İkiniz de olgunlaşmadan başkalarıyla da beraber olmayın da onların da başını yakmayın... :68:

evet bende o kızları eklemesini nispet olarak düşünüyordum cünkü sevgisine inanıyordum ve oda bana öyle demişti.özlendiğimi duymayı bende istiyorum tabiki kaç gün ayrı kalmısız bunu beklemem normal değil mi?
ve gercekten sadece bana mesaj atsın falan değil derdim.onu gercekten seviyorum.yoksa mesaj atacak biri kadar basit bişey yok.eğer tek derdim o olsaydı bi çok insan bulabilirdim..

evet bende o kızları eklemesini nispet olarak düşünüyordum cünkü sevgisine inanıyordum ve oda bana öyle demişti.özlendiğimi duymayı bende istiyorum tabiki kaç gün ayrı kalmısız bunu beklemem normal değil mi?
ve gercekten sadece bana mesaj atsın falan değil derdim.onu gercekten seviyorum.yoksa mesaj atacak biri kadar basit bişey yok.eğer tek derdim o olsaydı bi çok insan bulabilirdim..

Bunu bulmuşsunuz işte ama o da sonunda sadece mesaj çekmeye bile razı olmamış ve sıkılmış...

Yazdıklarından karşılarındakinin ilgisizliği, sevgisizliği belli olan konu sahipleri yazdıklarımızı "doğru okusalar" forum amacına ulaşacak... Onun da (artık kaçıncı kez) sizi son terk etme sebebi içinden artık arayıp sormak gelmemesi, soğumuş olması... Bunu o söylüyor, biz söylüyoruz, siz bu nedenle konu açıyorsunuz ama arada ulvi bir durum var gibi "aradığım mesaj çekecek biri olsa çok var" diyorsunuz...

Mesajdan artı olarak ne yapmış sizi terk eden erkek arkadaşınız? Birkaç kere terk etmiş, farklı kızlarla gönül eğlendirmiş, birbirinin aksi yönde bahanelerle ayrılmış sizden... (Artık aklı karışmış "ne desem da bitirsek" diye yoksa silah mı dayıyorlar bu çocuğa da bırakıyor sizi, sevmese neden terk etsin?...)Bu forumda kimse kimseye düşman değil, en fazla bazıları daha iyi gözlemci yahut daha tecrübeli...

Madem beklentiniz ilgi görmek, size mesaj çekilmesi aranıp sorulmak değil size nispet olsun diye kızları eklemesinin ardından "Tüm gururumu bir kenara bıraktım, seni seviyorum" dedim yazdınız acaba? İstediğiniz sevgi olsa böyle davranan adama "Bana dön" dediniz diye sizi zorla sevecek değil ya... Tekrar başlamayı kabul edebilir terk eden adam, tekrar sevmeyi değil; sevmeye niyeti olsa kendi pişman olur diğer kızlarla oyalanmazdı, her şeyi bir tarafa koyun sevse gitmezdi zaten değil mi?

"Beni sahiplenmiyorsun" diyerek terk eden adamın sonra da "Beni sıkıyorsun" diye terk etmesine rağmen ona aşık olduğunuzu sanıyorsunuz... Bu cümlem bile "çocukça" beklentilerden kastımı fazlasıyla açıklıyor ama şu anki ruh haliyle bunu anlamanızı beklemiyorum. Hiç baklava yememiş biri tatlı sakız çiğnese şeker komasına girdiğini sanır... Gerçekten sevip sevildiğinizde "aradaki yedi farkı" bulursunuz... :68:

8-9 ay hic bi problemimiz olmadı.gercekten ikimzde birbirimize karsı ilgiliydik ve yasadıklarımız sadece mesajlaşma veya msn konusmaları değil.bunlar ayrıldıktan sonra daha çok olmaya başladı.8-9 ay içinde gercekten beni sevdiğine inanıyorum ama noldu bilmiyorum son 15 gündür böyle.bende bunu paylaşmak istemiştim.bazı söylediklerinizde haklı olabilirsiniz.gönül eğlendirmiş mi bilmiyorum ama eglendirmediğini söylüyor.tabi yaptım demeyecek bunu bende beklemiyorum.ama ona inanmaktan baska bi carem yoktu o an için.belki ayrıldık kabullenemedim o psikolojiyle böyle düşünüyorum bilmiyorum ama seviyorum...zamanla unuturum herhalde..

İnat ettim yazıyı sonuna kadar okuyacam diye
Ama valla daraldım..
Öncellikle ayrılır ayrılmaz feys açmak , işte bu tür sitelere girmek
Çok basitçe.. Hele durmadan kızları filan eklemesi
Pardon ama hiç sormadınmı sevgiline bu kızlar kim , nerden tanıyorsun ? diye
Hemen ayrılır ayrılmaz başka kızlara gitmek
Adamın istediği buymuş zaten
Sıkılmış senden , sende zaten onun eline koz verdikçe vermişsin
Bide ayrıldıktan sonra hep eski sevgilileri filan aramış
Buda terslemiş , sende afferim inanmışsın..
İnşallah bu kişiden en yakın zamanda kurtulurda kendine bir iyilik yaparsın..

evet bencede olanlar cok basit ve cocukca...sevgilime sordum kızları uzaktan bende tanıyorum.bikac tanesi aile dostlarının kızıymıs.diğerleri de inat olsun diye eklemiş.ama adı cıkmıs kızlar zaten bunlar...afern demedm o an inanmaktan baska bi carem yoktu...

güzelim nasıl bir kalbe sahiptirki bir adam sevgilisinden ayrılır ayrılmaz daha doğrusu ayrılmamışsınız bile koşa koşa face girmeler onu bunu eklemeler....bilmiyorum ama bizim zamanımızda aşklar daha saf ve daha acılıydı yemeden içmeden kesilirdik aklımızın ucuna bile gelmezdi başka birileri :24: ondan ne köy ne kasaba olur zaman herşeyin ilacıdır unutursun canımcım...bi daha haketmeyen birileri için gözyaşlarını harcama değmez....

Erkek arkadaşının yaş kaç canım 15-16 filan mı çocuk gibi resmen hiç bir olgunluk yok çok da saçma sapan fikirleri var tutarsız bir kere hem beni kıskanmıyorsun diyor hem de bir şeyleri yapmasını istemeyince beni sıkıyorsun diyor böyle adamla vakit mi geçer bir anı bir anına uymuyor.

21 yasında canım...evet basta hiç böyle değildi sonradan cok dengeszleşti bende anlamadım ne olduğunu...bi anda sogudu benden...

venusten'cim bende anlamadım nasıl bi kalptir..ben burda acı cekiyorum yemek yemiyorum 2 gündür o gününü gün ediyor...hic sevmemiş demekki beni..bugün bana zamanla unutulur hersey dedi.demekki bu kadar basitmiş hersey...

venusten'cim bende anlamadım nasıl bi kalptir..ben burda acı cekiyorum yemek yemiyorum 2 gündür o gününü gün ediyor...hic sevmemiş demekki beni..bugün bana zamanla unutulur hersey dedi.demekki bu kadar basitmiş hersey...

canımcım benden sana abla tavsiyesi o hayatı boyunca öyle git geller yaşayacak bi sensiz olamam diyecek sana dönecek sonra ilk fırsatta gününü gün edecek...bazı erkekler hiç büyümüyorlar malesef....bence bu tür zavallılarla vakit kaybetme gerçekten seven erkek inan bana sensiz 1 dk bile geçirmek istemiyor :nazar: gerçi biraz kurbağa öpeceksin hangisinin prens olduğunu anlamak için :69: allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın...

canımcım benden sana abla tavsiyesi o hayatı boyunca öyle git geller yaşayacak bi sensiz olamam diyecek sana dönecek sonra ilk fırsatta gününü gün edecek...bazı erkekler hiç büyümüyorlar malesef....bence bu tür zavallılarla vakit kaybetme gerçekten seven erkek inan bana sensiz 1 dk bile geçirmek istemiyor :nazar: gerçi biraz kurbağa öpeceksin hangisinin prens olduğunu anlamak için :69: allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın...

yorumun için teşekkür ederim...gercekten cok farklı tanımısım bi anda böyle olunca kabullenemedim...ama dediğinde haklısın seven insan 1 dk bile yanından ayrılmak istemez...inşallah hayırlı insanlarla karşılasırız....

katiliyorum...
ne yazikki cocuksu hareketler goruluyor ve inanki cocukla ugrasan basindaki saclarini tek tek koparir gibi urgasir... bosver gitsin bee, iki kurusluk insana sen milyonlarca deger verirsen geriye kalan zarar sana doner.. Belki insana zor gelir ama cok sevdigin halde sevdigin kisi hayirsiz ise ozaman hayirlisini (ayrilik) dilemekte baska sey yoktur.. askin gozu kor olur mu? olsa da olmasa da zor olan gonlune soz gecirebilmek.. cunku asil aci cektiren gonlumuz..

Son düzenleme:
bende gönlüme söz gecirememekten korkuyordum.dediğim gibi cok sevdim...gerci artık geri dönüşü olamaz.olsa bile en fazla 1 ay sürer.artk olanları bende kaldıramam...

bende gönlüme söz gecirememekten korkuyordum.dediğim gibi cok sevdim...gerci artık geri dönüşü olamaz.olsa bile en fazla 1 ay sürer.artk olanları bende kaldıramam...

canımcım hani bi laf vardır insan hayatında sadece bir kere aşık olur diye gerçektende öyle biz her seferinde aşık olduğumuzu sanarız taki gerçek aşkı bulana kadar meğer diğer aşk sandıklarımız bizim öyle olduğunu sandıklarımızmış...çok uzun yıllar biriyle çıktım yüzük taktık ondan başkasını hayal bile edemezdim ama sürekli git geller yaşıyorduk hiç bi zaman sonu gelmedi hep kafası karışıktı bi gün geliyordu hadi evlenelim 2. gün daha küçüğüz hayatı tanımıyorus baktım ondan bi cacık olmaz bıraktım çok aradı ama dönmedim onsuz ölürüm sanıyordum ama bak yaşıyorum gerçek aşkı buldum ve onunla hiç tereddütsüz evlendim meğer eski yaşadığım aşk sandığım aşkın a sı bile değilmiş...inan bana karşına gerçek aşk çıktığında budur diyorsun :69: insan diğer odadaki eşini özlermi bebişim 1,5 sene oldu sanki evlenmedik hala liseli aşığız :nazar:

canımcım hani bi laf vardır insan hayatında sadece bir kere aşık olur diye gerçektende öyle biz her seferinde aşık olduğumuzu sanarız taki gerçek aşkı bulana kadar meğer diğer aşk sandıklarımız bizim öyle olduğunu sandıklarımızmış...çok uzun yıllar biriyle çıktım yüzük taktık ondan başkasını hayal bile edemezdim ama sürekli git geller yaşıyorduk hiç bi zaman sonu gelmedi hep kafası karışıktı bi gün geliyordu hadi evlenelim 2. gün daha küçüğüz hayatı tanımıyorus baktım ondan bi cacık olmaz bıraktım çok aradı ama dönmedim onsuz ölürüm sanıyordum ama bak yaşıyorum gerçek aşkı buldum ve onunla hiç tereddütsüz evlendim meğer eski yaşadığım aşk sandığım aşkın a sı bile değilmiş...inan bana karşına gerçek aşk çıktığında budur diyorsun :69: insan diğer odadaki eşini özlermi bebişim 1,5 sene oldu sanki evlenmedik hala liseli aşığız :nazar:

senin için cok sevindim canım yaa Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah banada nasip eder.... :))

senin için cok sevindim canım yaa Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah banada nasip eder.... :))

allah herkesin gönlüne göre veriyor şükürler olsun hiç tereddütün olmasın bebişim...mevlam neylerse güzel eyler :nazar: sal gitsin kurbağayı kendi bataklığında wraklasın o :64:

cok cocukca... geri donerse falan asla kabul etme ne istedigini bilmeyen olgunlasmamis bir erkek, ki yasi da kucukmus daha... kizlar daha olgun sen atlatirsin ve duzgun birini buldugunda bu sacmaliklara gulersin bile =)

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlarr :) evet geri dönerse kabul etmeyeceğim...zamanla hersey daha güzel olacak...

Back
X