Bu da benim hikayem 🕳️

Olan olmuş eşinde durumu biliyormuş zaten kendini üzme daha fazla.. eşinden de memnunsun mutlusun madem daha niye kafana takıyorsun..psikologla görüşsen daha iyi olur aslında takıntı yapmış gibisin..2. Bebek için acele etmeyin derim..

Neden çok zor zamanlar peki?

Şuan mutluysanız geçmişi niye düşünüp huzursuz ediyorsunuz kendinizi?

Kız çocuklarımızı kim bu kafayla yetiştiriyor nerden öğreniyorlar böyle değersiz görünmeyi? Hayır madem o çok değerli şeyleri gidince hayatlarının alt üst olacağını düşünerek geliyorlar bu yaşlara ama afedersiniz niye o kadar kolay kaybediyorlar acaba? Yanlış anlamayın ben öyle düşünmüyorum ben öyle düşünüyorum diyip de bir anlikti vs demek nasıl oluyor. Yani inandıkları şey farklı yaptıkları farklı. Bir yerde çok büyük bir yanlış var ama bunu çoğunlukla kadınlar devam ettiriyor beni kabul etmezler diyerek kurtuluşu okumak meslek sahibi olmak değil de evlenmek olarak görerek, her işin kendilerinde bittiğini görmeyip bir kurtarıcı arayarak, kendilerini kabul eden(!) Biri görünce başka özelliklerini görmezden gelerek, sen kimsin lan önce bir kendi önünü temizle diyerek resti çekmeyerek... işin kötüsü bunları öğrendikleri kişi yine kadınlar büyük ihtimalle eee kendileri de çocuklarına böyle ogretececek yüksek ihtimal... off off

Zincirleme gidiyor hep. Konu sahibi de kızını kendi gibi yetiştirecek. Ben yaptım, hataydı o yapmasın diyecek. Bekareti en önemli hazinesi olarak çocuğun beynine kazıyacak. O da her yasağın tatlı olmasına dayanarak ilk gördüğü adamla sevişecek. Sonra annesi gibi ah vah ben ne ettim diye kendini yiyecek. Kendini “öyle” kabul eden bir adam bulup evlenip köle hayatıyla kendi çocuklarında aynı döngüyü sürdürmeye devam edecek.

Nereye kadar, kaç yılına kadar gidecek bu peki? Coğrafya kaderdir derler ama ailede başlıyor kader işte...

Nereye kadar, kaç yılına kadar gidecek bu peki? Coğrafya kaderdir derler ama ailede başlıyor kader işte...
Biri o döngüden sıyrılıp aklını kullanana kadar. Benim değerim bir doku parçasına bağlı değil diyen biri çıkarsa ancak o zaman kırılıyor o döngü.

Ya nereden biliyorsun da konuşuyor ya oooof

Cok mutlu oldum Allah hep mutlu etsin insallah mutluysan sorun yok en hayirli zamanda yuvana bir bebek daha konsun daha mutlu ol insallah kendinide uzme insan olanin basina cok is geliyor nasibînde zaten esinle evlenmek varmis biseyler yasasan da yasamasan da

Keşke evlenmeseymısınız.Mutlu bır tablo gormedım

Yani, Ortadoğu da yaşadığımız için kadınların durumu ortada, kadının evlenmeden sevişmesini öcü gibi aşırı kötü namussuzluk vs gibi gören coğrafya var elimizde, en değerli hazine bakirelik gibi gösterilen, erkeklerin zaten nasıl yetiştiği ortada, üstüne evlenirken bile mehir adıyla kadını koyun pazarlığı yapar gbi oturup aileler şu kadar mehir konuşabiliyor, ne bekliyoruz ki bu toplumdan. Neden kendini suçlu görüyorsun, bana yaptıklarında kötü bir şey gelmedi, karşı cinse yükselmek sevişmek gayet normal, bu coğrafya için değil sadece, yaptığın kötü bir şey de yok saçmalama, sadece bu coğrafyadan haklı olarak korkup çaresizce evlenmişsin ama lütfen mecburen beni kim alırdı ki gibi şeyleri kendine yaftalama, unut gitsin sen kötü bir şey yapmadın. Eşinle mutluluklar

İşinde iyi bir psikoloğa görünüp özgüven tedavisi almayı denediniz mi ? Inanın hayatınız değişebilir ve bu terapiyi veren yüzlerce psikolog var lütfen biraz araştırın ve bir kaç seans da olsa deneyin

Allah Mesut etsin geçmişe bir sünger çekin,anı yaşayın ne güzel yuvanızı kurmuşsunuz herşey daha kötü olabilirdi eşiniz size geri dönmeseydi daha kötü olurdunuz eminimki baya hassas birisiniz

Haklısın
Ama kadınlarımız üzerinde çok büyük bir baskı var
Çevresi kısıtlı ve bağnaz tiplerse
Böyle hissetmesi normal değil mi

Eee siz bu çocuğu sevmiştiniz zaten, o da sizi sevmiş ki evlenmişsiniz. Mutsuzluk falan da yok. Konu ne tam olarak...

Kimse bir zar ile tam değil kimsede o zar olmadığı için eksik değil .öncelikle bunu kabul edin ve kendinizi eziklemeyin .

Teşekkür ederim eleştirmediğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…