- 11 Aralık 2020
- 970
- 3.179
- 63
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Neden çok zor zamanlar peki?Mutluyum çok şükür.Evine ekmeğini getirir .Yedirir içirir gezdirir Herşeyini bana ve kızıma adadı.Hatta ikinci bi bebeğimiz daha olsun istiyoruz.Ama çok zor zamanlarda yaşıyorum.Ama gerçekten sorunuz için çok teşekkür ederim.Uzun zamandır bu sorunun sorulmasını bekliyomuşum gibi mutlu oldum vallahi
Zincirleme gidiyor hep. Konu sahibi de kızını kendi gibi yetiştirecek. Ben yaptım, hataydı o yapmasın diyecek. Bekareti en önemli hazinesi olarak çocuğun beynine kazıyacak. O da her yasağın tatlı olmasına dayanarak ilk gördüğü adamla sevişecek. Sonra annesi gibi ah vah ben ne ettim diye kendini yiyecek. Kendini “öyle” kabul eden bir adam bulup evlenip köle hayatıyla kendi çocuklarında aynı döngüyü sürdürmeye devam edecek.Kız çocuklarımızı kim bu kafayla yetiştiriyor nerden öğreniyorlar böyle değersiz görünmeyi? Hayır madem o çok değerli şeyleri gidince hayatlarının alt üst olacağını düşünerek geliyorlar bu yaşlara ama afedersiniz niye o kadar kolay kaybediyorlar acaba? Yanlış anlamayın ben öyle düşünmüyorum ben öyle düşünüyorum diyip de bir anlikti vs demek nasıl oluyor. Yani inandıkları şey farklı yaptıkları farklı. Bir yerde çok büyük bir yanlış var ama bunu çoğunlukla kadınlar devam ettiriyor beni kabul etmezler diyerek kurtuluşu okumak meslek sahibi olmak değil de evlenmek olarak görerek, her işin kendilerinde bittiğini görmeyip bir kurtarıcı arayarak, kendilerini kabul eden(!) Biri görünce başka özelliklerini görmezden gelerek, sen kimsin lan önce bir kendi önünü temizle diyerek resti çekmeyerek... işin kötüsü bunları öğrendikleri kişi yine kadınlar büyük ihtimalle eee kendileri de çocuklarına böyle ogretececek yüksek ihtimal... off off
Nereye kadar, kaç yılına kadar gidecek bu peki? Coğrafya kaderdir derler ama ailede başlıyor kader işte...Zincirleme gidiyor hep. Konu sahibi de kızını kendi gibi yetiştirecek. Ben yaptım, hataydı o yapmasın diyecek. Bekareti en önemli hazinesi olarak çocuğun beynine kazıyacak. O da her yasağın tatlı olmasına dayanarak ilk gördüğü adamla sevişecek. Sonra annesi gibi ah vah ben ne ettim diye kendini yiyecek. Kendini “öyle” kabul eden bir adam bulup evlenip köle hayatıyla kendi çocuklarında aynı döngüyü sürdürmeye devam edecek.
Biri o döngüden sıyrılıp aklını kullanana kadar. Benim değerim bir doku parçasına bağlı değil diyen biri çıkarsa ancak o zaman kırılıyor o döngü.Nereye kadar, kaç yılına kadar gidecek bu peki? Coğrafya kaderdir derler ama ailede başlıyor kader işte...
Ya nereden biliyorsun da konuşuyor ya oooofZincirleme gidiyor hep. Konu sahibi de kızını kendi gibi yetiştirecek. Ben yaptım, hataydı o yapmasın diyecek. Bekareti en önemli hazinesi olarak çocuğun beynine kazıyacak. O da her yasağın tatlı olmasına dayanarak ilk gördüğü adamla sevişecek. Sonra annesi gibi ah vah ben ne ettim diye kendini yiyecek. Kendini “öyle” kabul eden bir adam bulup evlenip köle hayatıyla kendi çocuklarında aynı döngüyü sürdürmeye devam edecek.
Hayat tecrübesi.Ya nereden biliyorsun da konuşuyor ya oooof
Tamam ablam sağolHayat tecrübesi.
Cok mutlu oldumMutluyum çok şükür.Evine ekmeğini getirir .Yedirir içirir gezdirir Herşeyini bana ve kızıma adadı.Hatta ikinci bi bebeğimiz daha olsun istiyoruz.Ama çok zor zamanlarda yaşıyorum.Ama gerçekten sorunuz için çok teşekkür ederim.Uzun zamandır bu sorunun sorulmasını bekliyomuşum gibi mutlu oldum vallahi
Keşke evlenmeseymısınız.Mutlu bır tablo gormedımBu da benim hikayem ama kaymağı bu sadece yani çok çok üstün körü .Okuyanlara çok teşekkür ederim.Lisedeyken başladı nefsime hakim olamamam.Lise birde aşık olduğum bi çocuk vardı.Hep onu izlerdim okula gelmediği gün ve hafta sonları çok zor geçerdi.Arkadaşım çocuğa söylemişti ona olan ilgimi ama o da başkasına aşıkmış meğer. İyice içime kapanmıştım.Sanalika diye oyun vardı .Oradan erkeklerle konuşurdum.Gerçek hayattan erkekler kaçtığı için sanal dünya benim için gerçek dünya olmuştu. Sonra aynı şehirden bi çocukla tanışmıştım internetten.Bana kimse bakmaz diye düşünüyordum. Bakımsız, tipsiz, şekilsiz, özgüvensiz,içine kapalı ve de hormonları tavanda ergendim.Çocukta kendini beğenmiş amacı belli olan biriydi sonradan dank etti ama çok geçti.Bi gün buluştuğumuzda adetliydim yakınlaştık derken o en büyük hatayı yaptım ama tabi anlamadım hiç bişey sadece canımın yandığını hatırlıyorum.Sonra ne aradı ne sordu ayrıldık.Tabi ben yine sanal dünyaya devam.derken yazın arkadaşımın arkadaşıyla tanıştık.Sevgili olduk İlk defa seviliyordum güzeldi sonra ayrıldık karşı taraf istemeyerek.Sonra ilk defa benden hoşlanan biri çıktı karşıma bende onu çok sevdim herşeyim o olmuştu. Bi kadının istediği her özellik vardı.çok bağlandım çok sevdim ama beni terk etti.bi önceki sevgilim ona aramızda birşeyler yaşandığını söyledi o da gururunu değerlerini bırakımadı beni öylece bıraktı gitti.Oysa onda sevgi ne demek olduğunu öğrendim.Aramızı bozan eski sevgilime büyük konuşmuştum . dünyada bi sen bi ben kalsak yinede olmaz demiştim.Zaman sonra kendi ellerimle ona gittim.Çünkü bu halimle beni bi tek o kabul etti.Şimdi evliyiz bi kızımız var.Ama çok yorgunum çok bitkinim.Durumda kimseye kötü bişey söylemek istemedim.Bütün kadınlar çooook güzel. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
HaklısınÖvmek amacım değildi açıkçası
Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşadı diye eziklik psikolojisine giren ve manipüleye izin veren bir insanı övemem
bu psikolojiye giren kadınlarla gelecek nesillerin kafa yapısını değiştirmek imkansız
Çünkü sizlerden yetişiyor
bence de bir psikiyatriste gidin doğru düşünce biçimi değil
Teşekkür ederim eleştirmediğiniz içinYani, Ortadoğu da yaşadığımız için kadınların durumu ortada, kadının evlenmeden sevişmesini öcü gibi aşırı kötü namussuzluk vs gibi gören coğrafya var elimizde, en değerli hazine bakirelik gibi gösterilen, erkeklerin zaten nasıl yetiştiği ortada, üstüne evlenirken bile mehir adıyla kadını koyun pazarlığı yapar gbi oturup aileler şu kadar mehir konuşabiliyor, ne bekliyoruz ki bu toplumdan. Neden kendini suçlu görüyorsun, bana yaptıklarında kötü bir şey gelmedi, karşı cinse yükselmek sevişmek gayet normal, bu coğrafya için değil sadece, yaptığın kötü bir şey de yok saçmalama, sadece bu coğrafyadan haklı olarak korkup çaresizce evlenmişsin ama lütfen mecburen beni kim alırdı ki gibi şeyleri kendine yaftalama, unut gitsin sen kötü bir şey yapmadın. Eşinle mutluluklar
Konu anlatmak istediklerimEee siz bu çocuğu sevmiştiniz zaten, o da sizi sevmiş ki evlenmişsiniz. Mutsuzluk falan da yok. Konu ne tam olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?