Bu da benim hikayem 🕳️

konuyu ben de anlamadım
bu halimi kabul etti derken de özgüvensizliğime, mutsuzluğuma rağmen bir tek o beni kabul etti diye anladım
meğer önceden biriyle birlikte olduğu için yazmanıza gerçekten üzüldüm.
eşiniz sizi manipüle etmiş zamanında siz de biraz gençmişsiniz sanırım ki yemi yutmuşsunuz da inanmışsınız sizi kimsenin istemeyeceğine. Bu sırf bakirelik de olmak zorunda değil, kadın erkek bazen karşı taraftakini manipüle eder. Bakireliğiyle eder, fazla kilosu varsa onunla eder, çok zayıfsa onunla eder, alım gücüyle eder, ailesi onu sevmiyorsa onunla eder. "Seni bu halinle kim kabul etsin" bizim coğrafyada erkeklerin eeeeen büyük kozudur. Yeter ki kadının bir zaafını görmesin!

Sonuç olarak gerçekten sizi seviyormuş allahtan, çünkü sadece egoistçe bir yaklaşımla da bunu yapabilirdi ve siz yine sonuçta kendiniz onun ayaklarına gidebilirdiniz. Ona neden kızdığınızı da yani eğer kızıyorsanız anlamadım. Sonuçta bile isteye giden sizsiniz, e sizi gerçekten de seviyormuş madem sorun nerede? Diğer sevgilinizden sizi ayırdığı için mi kızıyorsunuz? Sonuçta o da iki lafa ayrılacak tipte bir insanmış çünkü.

Bu halimle kabul ettiği için çünkü bu yük ağır bi yüktü
Böyle düşünmeniz malesef toplumdaki baskın düşüncenin eseri... Ama lütfen kendinizi bu yüzden değersiz hissetmeyin , hırsızlık mi yaptınız, cinayet mi işlediniz ki? Kötü olarak nitelendirilebilecek bir şey yapmadınız.İnsanlar da tıpkı kartaneleri gibi eşsiz ve kendine özeldir ,siz de öylesiniz Suçluluk duygusuyla yaşamayın , farklı pencerelerden bakmaya çalışın hayatıniza.Belki hayalleriniz vardır arkaplanda kalan.Umarim çok güzel bir hayatınız olur, sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…