Kızlar bende size geçmişte yaşadığım bir internet vakasını anlatayım.Bende bir sohbet kanalındayken bir yönetici vardı.Önce cok kötü kavga etmiştik.Sonra bana çok iyi davrandı falan.Derken msn mi aldı.Tabi ozamanlar bekardım.Sonra birkac ay sohbet ettik daha cam açmadan falan dostca.Sonra kendi resmini koydu fena degildi

Bir havayolu şirketinde müdürüm falan dedi hakaten dogru sölemiş.
Sonrasında buluşmak istedi cok reddettim ama 3 ay sonra ısrarlarına dayanamayarak dedim ''Tamam ama 5 dak bi yerde çay içelim'' Neyse ben okul cıkışı anlaştığımız yerde başladım bunu beklemeye.
dedi benim havaalanında işim var olur beklerim dedim.Yarım saat oldu gelmez 1 saat oldu gelmez.Telefonundan aradım telefon kapalı ulaşamıyorum.Tam çektim gidiyorum o aradı dedi Ben Geldim. ''Ya nerdesin sen 3 ay yalvardın buluşalım diye hem 1 saat oldu gelmiyorsun hemde telefonunu da kapatıyorsun'' Ama sinir tepeme çıktı.
Yalvardı yakardı ''nolur dön falan''dedi.Sinirle döndüm.Buluştuk bi yerde çay içtik.Amann bir ukala bir ukala kendini begenmişin teki.Zaten kendisinden en ufak hoşlanmamıştım tam sinir oldum.Sonra 2 dk oturdum çektim gittim.Sonra msnden cok yazdı ama cvp vermedim.''Sonra bana dedi keşke buluşmasaydık sen buluştuktan sonra bana cvp vermemeye başladın istersen msn den sil beni''dedi.
Bende körün iste

digi bir göz Allah verdi 2 göz hemen sildim

Dicem o ki bu erkeklere yüz vermeye gelmez kendilerini bişi sanıyorlar.Bir de sana 3 ay yalvarırlar buluşalım edelim diye 2 sn de dönüverirler hiç yalvarmamış gibi