• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim internet aşkı vakam :'(

ay kızlar arkadas yanımda ona anlattım sımdı o da cok merak ettı niki ..ya ya bu erkeklerın hepsı aynı ya aynı kişi olma ıhtımalı cok zayıf ama bu cocuk da sabah 4-5 lere kadar konusuomus kızla ve ciddi ilişki aradıgını falan soluomus snr pat dıe cekıp gtmıs

senin arkadasınınkinin nick neymiş canım sorarmısın bir?

ölecem şimdi yaaa
acayip sinir olmaya basladım bu erkeklere ben

mina sen de üzülme bak ne çok kişi aynı sorunu yasamıs bundan snr daha temkınlı olursun olur biter tatlım :16:

Herkes hayatının döneminde benzer aşamalardan geçiyor, artık bunları yaşamak değil yaşamamak istisna... Aynı kişi olduğunu düşünenler var oysa erkeklerin geneli aynı... Erkek muhabbetlerinde çok dönüyor bunlar, birbirleriyle alay ediyorlar internette tanıştıkları kızlara saf niyetler beslerlerse... Bir sürü kızı buluşmaya, birlikte olmaya ikna edenleri "daha adam" ilan ediyorlar kendi aralarında... Diğerlerine "aptal aşık" gözüyle bakıyorlar. Erkeklerin kendi aralarında sürdürdükleri bu muhabbetler devam ettikçe ve aile terbiyesinden, düzgün arkadaşlıklardan yoksun adamlar nette dolaştıkça sanal duygusal bir tehlikedir... "İnternetten tanıştım, mutlu oldum" diyenlerin de nasibi o insandır muhtemelen o kişi nete girmese de onu bulacaksınızdır... "Doğal yollar" daha az riskliyken dikenler arasında dolaşmamakta fayda var... :51:

Herkes hayatının döneminde benzer aşamalardan geçiyor, artık bunları yaşamak değil yaşamamak istisna... Aynı kişi olduğunu düşünenler var oysa erkeklerin geneli aynı... Erkek muhabbetlerinde çok dönüyor bunlar, birbirleriyle alay ediyorlar internette tanıştıkları kızlara saf niyetler beslerlerse... Bir sürü kızı buluşmaya, birlikte olmaya ikna edenleri "daha adam" ilan ediyorlar kendi aralarında... Diğerlerine "aptal aşık" gözüyle bakıyorlar. Erkeklerin kendi aralarında sürdürdükleri bu muhabbetler devam ettikçe ve aile terbiyesinden, düzgün arkadaşlıklardan yoksun adamlar nette dolaştıkça sanal duygusal bir tehlikedir... "İnternetten tanıştım, mutlu oldum" diyenlerin de nasibi o insandır muhtemelen o kişi nete girmese de onu bulacaksınızdır... "Doğal yollar" daha az riskliyken dikenler arasında dolaşmamakta fayda var... :51:

çok doğru yazmıssınız

ayy kızlar işteyim çıkyıorum eve gidince cevap yazcam hepinize
çok sağolun destek için
nicki dallas falan diildi yaaa

ya aslında uzunca bi zamandan sonra karşımda böyle biri çıkınca ve istediğim gibi ondan bu kadar etkiledi beni..ama kesinlikle eski sevgililerinden biri hortladı diye düşünüyorum bende bu kadar.

yazcam detayları eve gidince çok sağolun :71:

bana sorarsan çok hayırlı olmuş.daha 9 günde bukadar acı çekmek...ne diyim.
görüşseydik demişsin.sana katılmıyorum görüşüpte sonradan bunları söleseydi kendine olan güvenin gidecekti.acaba begenmedimi şöyle giyinseydim buramı mı begenmedi gibi pimpirikler işte..
tek bir ihtimal gelio aklıma yalnız deil bu insan ve muhtemelen yüzyüze olmaktan çekmiş kendini..
sen ne diyosun ya 5-6 yıllık sevgililere ayrıl bitir bence arkana bişle bakma kurtul gibi kelimeler yazılıyo ozaman sen böyle bir ilişkin olsa nasıl ayakta duracaktın acaba..
salla cnm bnm hiçbişey paylaşılmamış sadece kendinizi tanıtmıssınız etkilenicek bişey yok..
bana göre bu bir macera olurdu kısa bir macera..adını üzülerek anmaya bile degmeyecek bir macera..

esmercim o görüşmeye giderken beğenilmeme ihtimali de kafamda olcaktı benim
bunu bilerek gidecektim
aynı şey onun içinde geçerliydi tabi..
beni şok eden 1 gecede aniden 360 derece dönüşü..
cam açtıktan sonra tavır alsa böle ısınmadı begenmedi derdim
ama ben neden ararken abuk subuk şeyler bahane etmesi
hem öfke,hem kalp kırıklığı yaptı bende..
bende 4 yıllık bir ilişkinin ardından böyle birşey yaşamış oldum
anladım ki birini 4 yılda tanısan,4 günde tanısan değişen birşey yok
insan karaktersiz olmasın..değişmiyo işte zamanla bile..

bu saatten sonra yapcak bişey yok zaten..bitti gitti..

Bir çoklarının yarıda kalmış ya da bitmiş ilişkisi vardır hayatında... Doğal olarak net vb. yerlerde etkilendikleri biri olduğunda şansını deneyen bu insanlar geçmişteki kişiden en ufak bir hareket ya da bir araya gelme ışığı gördüklerinde bu yeni kişiye şans vermekten vazgeçiyor. Yani onun bir ilişkisi yoktu belki ama beklediği, istediği biri vardı ve onda karar kıldı. Geçenlerde bir arkadaşım "Kimseyi istemiyorum hayatımda, evlenme fikrini aklıma bile getiremiyorum, neden biliyor musun, bir gün döner de -Pişmanım, ne olur beni affet, yeniden başlayalım. derse onu reddedemeyeceğim için..." dediğinde bunu daha iyi anladım. Herkes mutlu, rahat "Unuttum, boşverdim" diyebiliyor ama kaç kişi bunu uygulayabiliyor ki... Yol yakınken döndüğünüz çin şanslısınız, "Karşılaşsaydık bu kadar kötü olmazdım" diyerek de daha çok acıtmayın canınızı, dokuz gün böyle hissettirmiş, daha fazla yaşanmışlık olsaydı büsbütün yıkılırdınız...

canım haklısın sana katılıyorum kesinlikle..
bende durumun eskiye dönük bir durumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
ya yeni biriyle yapamayacağını anladı,benim istekli olduğumu görerek üzmek istemedi
yada dediğim gibi eski defterlerinden biri açıldı ve sildi beni de bir anda..

ahh senin daha beterini yaşadım ben malesefki ama ben senin kadar şanslı olamadım tanıştık hatta adını koyduk dediğin gibi süper anlaşıyoduk 4 aya yakın görüştük bi kez olsun fikirlerimiz çatışmadı sevgiyle bakardık birbirimize kendimi çok şanslı hissediyodum farklı bi duyguydu hemen sevdim hemdeee çok ailesiyle tanıştırdı kahvaltı yaptık neler neler sonra ablayla tanıştık ardından tedirgin olmaya başladı yanımda ağlamalar gelip gitmeler ayrılalım diyorum ses yok devam edelim diyorum ses yok ikilemde kaldım adeta çıldırcak raddeye geldim. bugün aşkı hatunuyken ertesi gün son verdik ben verdim ama sebep oydu kendisi itti buna beni kendimden beklemediğim şeyler yaptım aradım defalarca mesaj attım bir kez olsun cevap vermedi ve aradan 2 seneyi aşkın bir zaman geçti biliyomusun halada yüreğimin bi yerinde adını koyamadığım bişeyi besliyorum ona karşı sanırım buda öfke bittiğinden bu yana ahımı almaya devam ediyo aklımdan çıkarmadan bıkmadan ah ediyorum canı yürekden çünkü çooook yaktı canımı. ben bunun için 5 yıllık ilişkimi noktaladım değermiydi asla ama o psikoloji içerisinde düşünmeden kapıldım bu şahsa denize düştüm yılana sarıldım misali. şimdi şahıs evlendi mutluluk diliyomuyum tabiki hayır ben ise nişanlıyım inan şimdi çok mutluyum keşke diyorum keşke bu şahsı aklından yoksun olan şahsı hiç hayatıma dahil etmeseydim. internet aşkı diye bişey yok olanlarda böyle sonu acı sana olur olan ona olmaz 2 gün belki üzülür 3. gün o kimmiş der. o yüzdendirki kendini şanslı say bence en azından yanyana olmadın minacım yinede geçmiş olsun.

tugbacım senin adına üzüldüm gerçekten..biz kızlar neden böyleyiz yaa
yada erkekler neden böyle mi demeli..birine samimiyetini hissettirdi mi tmm artık ipler elinde demek
dönüp yüzüne bakmıyolar

benim yapımda var birazda inanırsam çok çabuk bağlanıyorum..Ona da inanmıştım almıştım o sıcaklığı ondan..bu yüzden pek konduramadım yaptığı terbiyesizliği..Şu saatten sonra karşıma kim çıkarsa emin olsun benden çok çekeceği var..İnsan bu yaşadıklarının acısını birinden ister istemez çıkarıyo..
İsterse kör kütük aşık olsun bana..Bu kadar kolay koz vermicem eline:47:

tanıştığımız siteye de girmiyo tee o günden beri..
msn adresinden de sildi mi naptı artık bilemem..
ama içimden bir ses yeniden arayacağını söylüyor..
ararsa güzel bir sürprizim olcak kendisine :52:

ne sürprizi yapcaksın kuzum merak ettim:D bir de birşey dicem cnm bu adamın teli sende var madem arayıp hesap sorsana ne istedin benden niye oyaladın diye yoksa telleridemi kapattı gittii?

ay bırak Allah aşkına bunları bile mesajla söledi bana gerizekalı
mesajla kestirip attı
nerde onda teli açacak yürek
ben aramadım.. arasamda açmaz buna eminim..

olurda kalbini kırdım kabalık ettim özür dilerim yeniden görüşelim derse
yüzyüze görüşmeden asla görüşmem dicem
gün saat verip gitmicem tabiki
ararsa tabi,aramazsa zaten bu şekilde kalcak

ilk görüntülü konuşmanızın akabinde bu işin olamayacağını söylemesi tesadüf değil gibi geldi bana...
sizi umduğu gibi bulmadı, yani yazıştığı kızı bambaşka biri olarak hayal etti..
sorun sizin güzelliğinizle alakalı bir durum elbette ki değildir...ama açıkçası ben anlattığı diğer mazeretlere inanmadım..kibarca olmaz demiş, diye düşünüyorum..
çok kısa zaman zarfında ona alışmışsınız yine birkaç haftaya kalmaz düzelirsiniz,
onunla hissi anlamda birşeyler yaşamadığınız için unutmanız zor olmaz diye düşünüyorum..
umarım aradığınız doğru ve size layık olan kişiyi, doğru zamanda bulursunuz..

ilk görüntülü konuşmanızın akabinde bu işin olamayacağını söylemesi tesadüf değil gibi geldi bana...
sizi umduğu gibi bulmadı, yani yazıştığı kızı bambaşka biri olarak hayal etti..
sorun sizin güzelliğinizle alakalı bir durum elbette ki değildir...ama açıkçası ben anlattığı diğer mazeretlere inanmadım..kibarca olmaz demiş, diye düşünüyorum..
çok kısa zaman zarfında ona alışmışsınız yine birkaç haftaya kalmaz düzelirsiniz,
onunla hissi anlamda birşeyler yaşamadığınız için unutmanız zor olmaz diye düşünüyorum..
umarım aradığınız doğru ve size layık olan kişiyi, doğru zamanda bulursunuz..

pamukcum sağol mesaj için..ama hayal etmedik birbirimizi biz daha konuşmadan zaten birbirimizin bi çok fotoğrafını görmüştük..kamera açtıktan sonra daha yakın davrandı..ben hep fiziksel olarak begenmezse anlarım dedim..ki öle de oldu daha da samimi davrandı..kapatmamı istemiyo camı falan..
bundan 4 gün sonra işte patlak verdi..
aman neyse ne yani..istediğini düşünsün..canımın acısı geçsin yeter benim için ..
benim tek derdim bu şimdi..

pamukcum sağol mesaj için..ama hayal etmedik birbirimizi biz daha konuşmadan zaten birbirimizin bi çok fotoğrafını görmüştük..kamera açtıktan sonra daha yakın davrandı..ben hep fiziksel olarak begenmezse anlarım dedim..ki öle de oldu daha da samimi davrandı..kapatmamı istemiyo camı falan..
bundan 4 gün sonra işte patlak verdi..
aman neyse ne yani..istediğini düşünsün..canımın acısı geçsin yeter benim için ..
benim tek derdim bu şimdi..

geçer canım, zamanla acın da hafifler ve tamamen geçer inşaAllah..
böyle yolun başında gerçek yüzünü gösterip kaçması daha iyi biliyor musun?
demek ki seni hak edecek birisi değilmiş ve sevdiğinin arkasında durabilecek sağlam karaktere sahip değilmiş..ciddi birşeyler yaşayıp da ayrılsanız daha fazla canın yanardı eminim..
çok güzel günler senin olsun :128::130:

Kızlar bende size geçmişte yaşadığım bir internet vakasını anlatayım.Bende bir sohbet kanalındayken bir yönetici vardı.Önce cok kötü kavga etmiştik.Sonra bana çok iyi davrandı falan.Derken msn mi aldı.Tabi ozamanlar bekardım.Sonra birkac ay sohbet ettik daha cam açmadan falan dostca.Sonra kendi resmini koydu fena degildi :9: Bir havayolu şirketinde müdürüm falan dedi hakaten dogru sölemiş.
Sonrasında buluşmak istedi cok reddettim ama 3 ay sonra ısrarlarına dayanamayarak dedim ''Tamam ama 5 dak bi yerde çay içelim'' Neyse ben okul cıkışı anlaştığımız yerde başladım bunu beklemeye.
dedi benim havaalanında işim var olur beklerim dedim.Yarım saat oldu gelmez 1 saat oldu gelmez.Telefonundan aradım telefon kapalı ulaşamıyorum.Tam çektim gidiyorum o aradı dedi Ben Geldim. ''Ya nerdesin sen 3 ay yalvardın buluşalım diye hem 1 saat oldu gelmiyorsun hemde telefonunu da kapatıyorsun'' Ama sinir tepeme çıktı.
Yalvardı yakardı ''nolur dön falan''dedi.Sinirle döndüm.Buluştuk bi yerde çay içtik.Amann bir ukala bir ukala kendini begenmişin teki.Zaten kendisinden en ufak hoşlanmamıştım tam sinir oldum.Sonra 2 dk oturdum çektim gittim.Sonra msnden cok yazdı ama cvp vermedim.''Sonra bana dedi keşke buluşmasaydık sen buluştuktan sonra bana cvp vermemeye başladın istersen msn den sil beni''dedi.
Bende körün iste:9:digi bir göz Allah verdi 2 göz hemen sildim :27::60:
Dicem o ki bu erkeklere yüz vermeye gelmez kendilerini bişi sanıyorlar.Bir de sana 3 ay yalvarırlar buluşalım edelim diye 2 sn de dönüverirler hiç yalvarmamış gibi :41:

Herşey çok güzelken ilişkiniz yolundayken seni bırakıp gitseydi daha kötü olurdu. Baştan vazgeçmiş bir kere. Senin için hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. Çok fazla kafana takıp kendini bu konuyla meşgul etme. Ondan daha önemli önceliklerin var.

geçer canım, zamanla acın da hafifler ve tamamen geçer inşaAllah..
böyle yolun başında gerçek yüzünü gösterip kaçması daha iyi biliyor musun?
demek ki seni hak edecek birisi değilmiş ve sevdiğinin arkasında durabilecek sağlam karaktere sahip değilmiş..ciddi birşeyler yaşayıp da ayrılsanız daha fazla canın yanardı eminim..
çok güzel günler senin olsun :128::130:

sağol tatlım,hepimiz için öyle olur inş..

Kızlar bende size geçmişte yaşadığım bir internet vakasını anlatayım.Bende bir sohbet kanalındayken bir yönetici vardı.Önce cok kötü kavga etmiştik.Sonra bana çok iyi davrandı falan.Derken msn mi aldı.Tabi ozamanlar bekardım.Sonra birkac ay sohbet ettik daha cam açmadan falan dostca.Sonra kendi resmini koydu fena degildi :9: Bir havayolu şirketinde müdürüm falan dedi hakaten dogru sölemiş.
Sonrasında buluşmak istedi cok reddettim ama 3 ay sonra ısrarlarına dayanamayarak dedim ''Tamam ama 5 dak bi yerde çay içelim'' Neyse ben okul cıkışı anlaştığımız yerde başladım bunu beklemeye.
dedi benim havaalanında işim var olur beklerim dedim.Yarım saat oldu gelmez 1 saat oldu gelmez.Telefonundan aradım telefon kapalı ulaşamıyorum.Tam çektim gidiyorum o aradı dedi Ben Geldim. ''Ya nerdesin sen 3 ay yalvardın buluşalım diye hem 1 saat oldu gelmiyorsun hemde telefonunu da kapatıyorsun'' Ama sinir tepeme çıktı.
Yalvardı yakardı ''nolur dön falan''dedi.Sinirle döndüm.Buluştuk bi yerde çay içtik.Amann bir ukala bir ukala kendini begenmişin teki.Zaten kendisinden en ufak hoşlanmamıştım tam sinir oldum.Sonra 2 dk oturdum çektim gittim.Sonra msnden cok yazdı ama cvp vermedim.''Sonra bana dedi keşke buluşmasaydık sen buluştuktan sonra bana cvp vermemeye başladın istersen msn den sil beni''dedi.
Bende körün iste:9:digi bir göz Allah verdi 2 göz hemen sildim :27::60:
Dicem o ki bu erkeklere yüz vermeye gelmez kendilerini bişi sanıyorlar.Bir de sana 3 ay yalvarırlar buluşalım edelim diye 2 sn de dönüverirler hiç yalvarmamış gibi :41:

dengesiz.. kesinlikle kaçan kovalanır deyiminde hep kaçan olmalıyız kızlar
kovalasın dursunlar..kalkıyo bi tarafları yoksa:47
:

Herşey çok güzelken ilişkiniz yolundayken seni bırakıp gitseydi daha kötü olurdu. Baştan vazgeçmiş bir kere. Senin için hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. Çok fazla kafana takıp kendini bu konuyla meşgul etme. Ondan daha önemli önceliklerin var.

kesinlikle canım... şu var ki;birini tarif etsem şöyle olsun böyle olsun diye onu tarif ederdim resmen..
zaten sarsılmış olan güven duygumla yaklaştım ona
acaba dedim..
bu da çürük çıktı :)
çok acımasızlaştım erkeklere karşı ruhsuzlaştım valla
bakalım bundan sonra duygusal yaşantım nasıl şekillenecek :)

canım sen şurda günlük birşey için ağlayıp sızlanıyorsun ben ne yapayım 5 senelik ilişkim adamın askerden sonraki sorumsuzluğu yüzünden bitti 15 gün önce.
ama her zaman dua ediyordum rabbime Allah'ım hakkımda hayırlısı ise olsun değilse olmasın bu evlilik diye..nikah masasından kalkacaksam bile hayırlısı değil ise olmasın dedim dedim dediğim gibi oldu...ayrıldık hiç pişman değilim keşke daha önce hayata geçirseymişim bu eylemi...
ne yapayım mutlu olamayacağım insan ile bir ömür geçirmektense şimdi hiçbirşey yaşanmadan (söz,nişan,evlilik) bitmesi daha iyi....
hiç sıkma canını güzel kardeşim herşey zamanla geçiyor..
.

Sebelaa geçmiş olsun canım..
bende 1 yıl önce 4 yıllık bir ilişkimi bitirdim
askerden geldikten sonra aynı senin dediğin gibi adam değişti
ki ben onu 15 ay bekledim bi de....

o ilişkimden sonra ilk kez birine bu kadar yakın hisler beslemiştim..olmadı o da...
kısmetten öteye bişey olmuyo...nasipsiz dayak bile yenmezmiş...nasipte ne varsa o...

Back
X