• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim internet aşkı vakam :'(

kızlar evet hiç üzülmeyin ben deli gbi severek evlendiğim adamdan 4 yıl evlı kaldıktan snr boşandım

Ayyy atipik depresyon ha adamm acaba elde etmek istedi küçük dağarcığıyla elde ettiğini düşündü kendini ispatladı hadi eyvallah dedi gitti Allam yaa canım benim tez elden kurtuldun oh sefan olsun :9:

kızlar evet hiç üzülmeyin ben deli gbi severek evlendiğim adamdan 4 yıl evlı kaldıktan snr boşandım

Bu hakikaten kulaklara küpe olsun... Az evvel dinlediğim bir arkadaş bozulmaya başlayan evliliğini düzeltmek için ikinci çocuğa da hamile kaldı ama her şey daha da beter olunca boşanma kararı aldılar... Bu çift parmakla gösterilen, her an kol kola, daima sevgilerine imrenilen insanlardı... Bu da gösteriyor ki aşk konusunda herkes kaderini yaşıyor... Deli gibi aşık olduğunuz adamla da üç gün tanıdığınızla da sonunuz aynı olabilirken hiç kafa yormamalı "Acaba görüşseydik nasıl olurdu?" diye yahut da biten ilişkiniz ardından "Aslında iyi geçiniyorduk, şöyle yapsaydı ya da ben böyle yapsam her şey düzelirdi" vs... Her iki taraf çok sevse de biteceği varsa bitiyor, kanlı bıçaklı olan aşıklar da yıllar sonra da olsa bir araya gelebiliyor... Canınızı sıkmayın "Ne oldu, ne olacak diye"... Hakikaten her şey olacağına varıyor ve bizler hayatımızın oyuncusu değil seyircisiyiz... Bazen kendimizi çok çaresiz hissetsek bile gönlümüzü ferah tutmalı ve "arkamıza yaslanıp olanları sadece izlemeyi" öğrenmeliyiz...

Birşey daha yazmak istiyorum şöyle olsa benı severdı şöyle olsa bırakıp gtmezdı vs demek anlamsız çünkü siz onu şöyle ya da böyle yapsaydı dıye değerlendirip etkılenmıyorsunuz oldugu gbı sevıyorsunuz
,

ayrıca şu da var; biz geleceğimiz için planlar yaparken kader bize kıs kıs gülermiş

bence şöyle düşündü,az çok insan cam da da yüzünü,karakterini hareketleriyle,mimikleriyle belli eder
oynaşacak,eğleşecek bir kız arıyordu,seninle konuştu,seni az da olsa gördü tanıdı baktı ki çok afedersin kaşar tipli biri değilsin,böyle bi yalan uydurdu senden uzaklaşmak için...farklı bi amaçla yanaşır nette genelde böyle tipler...boşver canım iyi olmuş,daha güzel yollardan
daha hayırlıları gelir seni bulur inşallah...
:70:

üzülme hayatım yaralarını sarmamış belli ki sana bi faydası olmazdı inan. böyleleri geçmişin etkisinde kalır hatta tutup eski sevgilisini bile anlatır. kendine güvenememiş belli ki. karşına öle biri çıkıcak ki belki sen karşı koycaksın ama yine de vazgeçmicek peşinden gelicek seni gerçkten yürekten isticek. böylesi lazım bize. gerisine yol verin gitsin. bende çok aptaldım ama akıllandım valla.

sağolun kızlar
hala siteye girdiğini görüyorum baktığımda..

sevgiliymiş,aşkmış bana göre değil diyen insan gecenin 3ünde hala ne arıyor sitede
bu da ayrı bir konu:4:

canım benim üzülme öncelikle benimde başımda çok benzer bir olay var şu an hem de daha karmaşık. erkeklerin bi ilişkiden kaçtığı doğru. genellikle hep hoşsohbet güzel bir bayanla bir kaç saatini belki de günlerini ayırıyorlar. ama senin gibi masum ve eminim çok güzel bir kızı karşısında görünce seni de kendi yalanına katmak istememiştir. ya da ciddi anlamda ilişkiileriyle alakalı bir problemi vardır başlamak istemiyodur sadece vakit geçirmek istiyordur. ya da inkar etse de vardır biri. ve ne yazık ki, malesef bunu yüz yüze görmeden anlamak çok zor..

site adı vermicem..

Alkandros geceleri siteye kaçta girdiğini görebiliyorum
sadece takılmak için nette kız arkadaş arıyor bunu anladım..
hayatında kimse yok,ciddi bişey yaşadığı yok..öyle olsa benle alakayı kestikten sonra girmezdi siteye
yada hayatında biri var gercekten karaktersiz...
geçtim artık ondan..
bundan sonrası için tedirginim..bütün ümidim köreldi diyebilirim..
böyle giderse güvenmem gereken biri çıktığında karşıma ona da güvenemicem..

Sebelaa geçmiş olsun canım..
bende 1 yıl önce 4 yıllık bir ilişkimi bitirdim
askerden geldikten sonra aynı senin dediğin gibi adam değişti
ki ben onu 15 ay bekledim bi de....

o ilişkimden sonra ilk kez birine bu kadar yakın hisler beslemiştim..olmadı o da...
kısmetten öteye bişey olmuyo...nasipsiz dayak bile yenmezmiş...nasipte ne varsa o...

canım bak yaşadığımı yaşamışsın o yüzden üzülme işte hiç değmez...
ben daha 21 gün önce üstüne üstlük birde face adresi olduğunu öğrendiğim yetmiyormuş gibi birde profil resminde bir kızla sarılmış resmini gördüm hiç ses etmedim bildiğimi biliyormu ondan bile haberim yok çünkü en büyük cezayı sessizliğimi koruyarak verdim ona....
Ama yinede ondan Allah razı olsun benim işimi bu kadar kolaylaştırdı içimde bi gram birşey bırakmıştı onuda bu hareketi ile bitirdi sağolsun :33:
boşver bacım değmiyor işte anlamıyorlar sevmeye yetenekleri yok bunların işte....
yeni sevgili adayı kriterlerimle umutlu bekleyişteyim uslanmadım :90:
amöa bilyorum ere yada geç doğru insanı bulacağım Rabbimin izni ile....:16:

birlikteliğimizde bildiğim kadarı ile face hesabı yoktu beraber açmıştık sözde....
ayrıldık aradan zaman geçti geçenlerde şeytan mı dürttü nedir bakayım açmışmı dedim birden şak diye önümde çıktı eşşek kadaran resimle bir kızla sarılmış değilde yanyana otuırmuşlar öyle bir resim canım ama Allah razı olsun bana herşeyin bitmesi için süper bir fırsatt verdi bilmeden :86:

site adı vermicem..

Alkandros geceleri siteye kaçta girdiğini görebiliyorum
sadece takılmak için nette kız arkadaş arıyor bunu anladım..
hayatında kimse yok,ciddi bişey yaşadığı yok..öyle olsa benle alakayı kestikten sonra girmezdi siteye
yada hayatında biri var gercekten karaktersiz...
geçtim artık ondan..
bundan sonrası için tedirginim..bütün ümidim köreldi diyebilirim..
böyle giderse güvenmem gereken biri çıktığında karşıma ona da güvenemicem..

canım seni çok ama çok iyi anlayabiliyorum gerçekten. yaşadıklarını.. hiç yabancı değilim bu hisse. ne yazık ki etraf böyle erkeklerle dolu.. özellikle işin içine sanal bir alem girdi mi . kontrol dahi edemiyosun. gerçek bi ilişkiniz olsa idi bile sanal alem insanı nasıl neler yaptırabilir biliyosun. bi de tamamen iletişim sanala dayali ise.. güvenmek çok çok daha zor. ama kırılmasın umudun!! eğer yanlış yapmazsak hiç hayatta, doğruları nasıl bulabiliriz? her yanlış doğru bir hareketi beraberinde getirir. eğer sana biraz olsun sevgisi ve saygısı varsa o siteye bir daha girmezdi. aradığını bulmuş olurdu çünkü. hadi canı sıkıldı giriyo diyelim, sana ümit verip sonra benden bişey olmaz diyerek yüzünü dönmezdi.. keşke olmasaymışş, ama olucağı varmış diyorum. sakın üzülme olur mu ? her bitiş yeni bir başlangıçtır. bundan sonra sadece daha dikkatli ol.. yinede fazla yaralanmadan bitirmiş, anlamışsın onu. bu da çok çok iyi birşey senin adına inan.

Alkandros çok teşekkür ederim mesaj için..inşallah dediğin gibi olur herşey hepimiz için..
hülya ben asker falan beklemiyorum dediğin topiğe de girmedim bile
başkasıyla karştırıyorsun sanırım canım =)

Back
X