Bu da benim sınavım galiba

ah canım benim ya ikinizde ne kadar gençsiniz malesef benim annemdede bu hastalık var 10m seneyi geçti öldürmüyor süründürüyor bu illet hastalık dr.bu hastalıkla yaşamaya alışacaksın dedi annem de sinir tedavisi gördü hala da görüyor tek başına bir yere gidemez yalnız kalamaz oldu. onda da boyun düzleşmesi var ama iç kulak dan geldiğini söylediler kulağına tüp takıldı 6 ay çok iyi oldu sonra tekrar başladı yorgunluğa strese hiç gelmiyor yüksek sesten çok rahatsız oluyor düğün dernek çocuk sesi ani baş hareketleri dokunuyor adet döneminde daha belirginleşiyor şikayetleri.hem baş dönmesi hem mide bulantısı ve aynı anda da ishal oluyor son zamanlarda allahım dert verip derman aratmasın tümünüze şifalar versin çok zor bir hastalık bu.sana tavsiyem mutlaka psikolojik destek al ihmal etme

aynen süründüyor ben eskiye göre biraz daha iyiyim bu hale perhiz yaparak geldim ama her şeyden mahumum lezzetli olan herşey yasak bana

buıarada 1 yıl dan fazla oldu konu açılalı okuluma devam ediyorum artık sadece 1 yıl kaybım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…