Bu da Benim Tevfik Sözen Hikayem

canim cok gecmis olsun insallah ilerleyen gunlerde daha da rahatlarsin nefes almakta, gorunus cok dogal ve orantili, insallah istedigin gibi sonuc alirsin...

Çok teşekkür ederim. Oğlum en çok yadırgayan anne garip oldun diyor sürekli :)

öncelikle yaşınızı göstermiyosunuz =) burun ucunuz şimdiden güzel druo. yalnız bi sorum olacak anestezi yüzünden kusma oldu mu sizde en çok bndan korkuyorum burn da kapalı olcak nefessz kalırım heralde 3 gn sonra ameliyat olcam

çıplak halini ben de çok merak ediyorum:) Pazartesi kontrole gideceğim bu arada ben okudum diğer başlığı ama fotoğrafını merak ettim. Nasıl oldu burnun diye sakıncası yoksa istesem.

Nehiridacim ekledim seni canım fotolarimi görebilirsin sonrasında yorumlarını bekliyorum:)

öncelikle yaşınızı göstermiyosunuz =) burun ucunuz şimdiden güzel druo. yalnız bi sorum olacak anestezi yüzünden kusma oldu mu sizde en çok bndan korkuyorum burn da kapalı olcak nefessz kalırım heralde 3 gn sonra ameliyat olcam

yaşla alakalı teşekkür:) kusma olmadı sadece saatler sonra şu zamanda yeme içme olabilir diyorlar ya fena su istiyordum kana kana içebilirmişim gibi saldırdım ve içtiğim an sanki burnumdan çıkıyormuş gibi hissettim. tabi çok az suydu. ama anestezi etkisi nedir derseniz vallahi pek bilmiyorum ve yaşamadım olumsuz bir şey.
ben zaten burnumdan nefes almadığımdan o açıdan sorun yoktu:)

bu arada unuttum lütfen korkma eminim başarılı bir ameliyat olacak. Şimdiden çok geçmiş olsun diyorum.

neyse az kaldı ha bir de en az 15 karakter sınırlaması varmış pek kısa yazınca gördüm

Nehiridacim ekledim seni canım fotolarimi görebilirsin sonrasında yorumlarını bekliyorum:)

Efnancığım fotoğraflarını görebilmek için birkaç mesaj saçmaladım:) Bayıldım her bir fotoğrafta ayrı güzel ve doğal. Tevfik Bey cidden şahane işler çıkartıyor ortaya yüzün, bakışların değişmiş ve kesinlikle çok çokk yakışmış.

Efnancığım fotoğraflarını görebilmek için birkaç mesaj saçmaladım:) Bayıldım her bir fotoğrafta ayrı güzel ve doğal. Tevfik Bey cidden şahane işler çıkartıyor ortaya yüzün, bakışların değişmiş ve kesinlikle çok çokk yakışmış.

Nehirida canım cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Hepimizin burnu cok guzel oldu herkesinki farklı ve yüzüyle uyumlu ,yuzune en yakışan burunlar oldu. Tevfik hocaya tekrar tesekkur ediyorum:)

Çok teşekkür ederim. Cesarette kesinlikle doktor faktörü önemli. Yanı başınızda, ulaşılmaz değil her an sizi dinleyen bir doktorla herşey kolaylaşıyor. Bir kez daha Tevfik Bey'e teşekkür ediyorum

burnunuzun eski fotoları vr mı acaba?eski halini bir görebilirmiyiz

burnunuzun eski fotoları vr mı acaba?eski halini bir görebilirmiyiz

$11022013416.webp Burada. Fotoğraf çektirmekten hoşlanacağım günlere az kaldı:)

Bir de bu
$07012013237.webp

Son düzenleme:
$529459_10200552957481844_353470001_n.webp eski (demem gerekirmiş gibi)

$28012013330.webp eski

$ebru.webp yeni

Sağdan görünüş hala şiş olmasına rağmen eskisinden ne kadar farklı ve güzel.

Kendi kendime pek beğeniyorum ben:)

Son düzenleme:
Back
X