canim cok gecmis olsun insallah ilerleyen gunlerde daha da rahatlarsin nefes almakta, gorunus cok dogal ve orantili, insallah istedigin gibi sonuc alirsin...
Çok teşekkür ederim. Oğlum en çok yadırgayan anne garip oldun diyor sürekli :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok gecmis olsun insallah ilerleyen gunlerde daha da rahatlarsin nefes almakta, gorunus cok dogal ve orantili, insallah istedigin gibi sonuc alirsin...
çıplak halini ben de çok merak ediyorum:) Pazartesi kontrole gideceğim bu arada ben okudum diğer başlığı ama fotoğrafını merak ettim. Nasıl oldu burnun diye sakıncası yoksa istesem.
öncelikle yaşınızı göstermiyosunuz =) burun ucunuz şimdiden güzel druo. yalnız bi sorum olacak anestezi yüzünden kusma oldu mu sizde en çok bndan korkuyorum burn da kapalı olcak nefessz kalırım heralde 3 gn sonra ameliyat olcam
Nehiridacim ekledim seni canım fotolarimi görebilirsin sonrasında yorumlarını bekliyorum:)
öncelikle yaşınızı göstermiyosunuz =) burun ucunuz şimdiden güzel druo. yalnız bi sorum olacak anestezi yüzünden kusma oldu mu sizde en çok bndan korkuyorum burn da kapalı olcak nefessz kalırım heralde 3 gn sonra ameliyat olcam
Nehiridacim ekledim seni canım fotolarimi görebilirsin sonrasında yorumlarını bekliyorum:)
Efnancığım fotoğraflarını görebilmek için birkaç mesaj saçmaladım:) Bayıldım her bir fotoğrafta ayrı güzel ve doğal. Tevfik Bey cidden şahane işler çıkartıyor ortaya yüzün, bakışların değişmiş ve kesinlikle çok çokk yakışmış.
İnşallahh bende en kısa zamanda Tevfik hocanın yaptığı burunlardan biri olarak aranıza katılıcamm:))))
Çok teşekkür ederim. Cesarette kesinlikle doktor faktörü önemli. Yanı başınızda, ulaşılmaz değil her an sizi dinleyen bir doktorla herşey kolaylaşıyor. Bir kez daha Tevfik Bey'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 734754 bilemiyorum başardım mı eklemeyi? Ben sizler gibi genç değilim:) 38 yaşındayım. ameliyatın 6.günü. Oğluşum böyle çekmiş:)
Eki Görüntüle 736182 Burada. Fotoğraf çektirmekten hoşlanacağım günlere az kaldı:)
Bir de bu
Eki Görüntüle 736183
Eki Görüntüle 736197 eski (demem gerekirmiş gibi)
Eki Görüntüle 736184 eski
Eki Görüntüle 736196 yeni
Sağdan görünüş hala şiş olmasına rağmen eskisinden ne kadar farklı ve güzel.
Kendi kendime pek beğeniyorum ben:)