kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
evin dekorasyonu henüz tamamlanmamış ki..bir iki eşyasını koymuş henüz arkadaş.. neye göre yorum yaptınız hemenbi iç mimar olarak görüşüm soğuk olmuş sıcaklık yok renk yok...sahsen begenmedim ama zevkler tARTIŞILMAZ tabi güle güle otur
benim koltuklarım kırmızı siyah halılarım siyah zebra sagi masam tv ünitem beyaz perdelerimin fonu siyah tüller beyaz üzerine siyah desenli duvarda büyük tablolar mumluklar vs .sallanan zebra koltuk fikir istersen yaredımcı olurum
evin dekorasyonu henüz tamamlanmamış ki..bir iki eşyasını koymuş henüz arkadaş.. neye göre yorum yaptınız hemenhalı yok ünite konsol vs. mobilya yok. aksesuar yok.. ayrıca siyah beyaz kırmızı modası geçeli epey oluyor.. belirtmek isterim
Arkadasin sadece sıfatı ic mimar sanirim. Eski zamanlarda kalmis ustelik yazik.
Bu arada belirtmeyi unutmusum resimlerdeki ev tamamlaninca cok daha hos olacak kesin. Mutlulukla oturun dilerim
Kırmız siyah mı kaldı yaaa. Ayrıca lake her butceye göre var sallamışın. Artıııı zaten zenginlikde herkeze göre göreceli ben merak ettım hangi mağazadan aldın yada hangi ülkeden getırdın.kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
Oyyy hayatta tarzım değilll çok ilerı gitmişin insanın içi kararır o evde. Yanlız öyle anlatmışınki çok güldüm durumuna kompleks böle bişe olsa gerek. Benımde wc takımım zebraabi iç mimar olarak görüşüm soğuk olmuş sıcaklık yok renk yok...sahsen begenmedim ama zevkler tARTIŞILMAZ tabi güle güle otur
benim koltuklarım kırmızı siyah halılarım siyah zebra sagi masam tv ünitem beyaz perdelerimin fonu siyah tüller beyaz üzerine siyah desenli duvarda büyük tablolar mumluklar vs .sallanan zebra koltuk fikir istersen yaredımcı olurum
Kırmız siyah mı kaldı yaaa. Ayrıca lake her butceye göre var sallamışın. Artıııı zaten zenginlikde herkeze göre göreceli ben merak ettım hangi mağazadan aldın yada hangi ülkeden getırdın.
Oyyy hayatta tarzım değilll çok ilerı gitmişin insanın içi kararır o evde. Yanlız öyle anlatmışınki çok güldüm durumuna kompleks böle bişe olsa gerek. Benımde wc takımım zebraa
Ev cok guzel hiç göz yormuyor. Koltuklarda cok rahat belli. Tek tavsiyem halıyı tuylü secmemen çok güzel olsalarda temizliği cok zor oluyo. Güle güle mutlu huzurlu çoluk çocuk yaşayın inşallahhhhbazı eksikler olsa da evim hazır sonunda.. Buyrun bakmaya :)
Çok güzle canım, güle güle sağlıcakla, huzurla oturursun inşallah. Eksiklerini de zaten zamanla halledersin, sağlık olsun yeter ki, zoru gitmiş.
Ev cok guzel hiç göz yormuyor. Koltuklarda cok rahat belli. Tek tavsiyem halıyı tuylü secmemen çok güzel olsalarda temizliği cok zor oluyo. Güle güle mutlu huzurlu çoluk çocuk yaşayın inşallahhhh
kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
bi iç mimar olarak görüşüm soğuk olmuş sıcaklık yok renk yok...sahsen begenmedim ama zevkler tARTIŞILMAZ tabi güle güle otur
bazı eksikler olsa da evim hazır sonunda.. Buyrun bakmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?