Bu da benim yepyeni evim...

herkes ayını renkleri sevmek zorunda değil ki :) ben sevdim mobilyaları halı olmasada olur :) pas pasları seviyorum ben evim olursa hep öle yapıcam soft renkler uyumlu duruyor şimdiden ilaveten tercihe kalmıs tablo ve objelerle yasanılası bir ortam yakalayabilirsin cnım ben sevdimmmm

Bu ne yaa !böyle bir yorumu kendinize yakıştırdıysanız sorun yok uslubunuzu çok yanlış buldum yazıkk

evin dekorasyonu henüz tamamlanmamış ki..bir iki eşyasını koymuş henüz arkadaş.. neye göre yorum yaptınız hemen halı yok ünite konsol vs. mobilya yok. aksesuar yok.. ayrıca siyah beyaz kırmızı modası geçeli epey oluyor.. belirtmek isterim

Arkadasin sadece sıfatı ic mimar sanirim. Eski zamanlarda kalmis ustelik yazik.

Bu arada belirtmeyi unutmusum resimlerdeki ev tamamlaninca cok daha hos olacak kesin. Mutlulukla oturun dilerim

Arkadasin sadece sıfatı ic mimar sanirim. Eski zamanlarda kalmis ustelik yazik.

Bu arada belirtmeyi unutmusum resimlerdeki ev tamamlaninca cok daha hos olacak kesin. Mutlulukla oturun dilerim

Teşekkürler canım ben mimar olduğunu sanan arkadasa cvp verme zahmetinde bile bulunmadım tabii ki begenmeyebilir zevkimi ona lafım yok ama cok pahalı benim mobilyam herkes alamaz demesi cok komik.. Zevkin parayla bi ilgisi yok cok ucuza cok güzel dekorasyonlar yapılabilir önemli olan kişinin Zevki kendi beğenmesi.. Önemli olan evdeki huzur mutluluk o parayla alınamaz

Son düzenleme:
Kırmız siyah mı kaldı yaaa. Ayrıca lake her butceye göre var sallamışın. Artıııı zaten zenginlikde herkeze göre göreceli ben merak ettım hangi mağazadan aldın yada hangi ülkeden getırdın.
Oyyy hayatta tarzım değilll çok ilerı gitmişin insanın içi kararır o evde. Yanlız öyle anlatmışınki çok güldüm durumuna kompleks böle bişe olsa gerek. Benımde wc takımım zebraa

hhahhahahahhahahah :)

bazı eksikler olsa da evim hazır sonunda.. Buyrun bakmaya :)
Ev cok guzel hiç göz yormuyor. Koltuklarda cok rahat belli. Tek tavsiyem halıyı tuylü secmemen çok güzel olsalarda temizliği cok zor oluyo. Güle güle mutlu huzurlu çoluk çocuk yaşayın inşallahhhh

Haaa bide zenginlikten bahseden arkadaş hangi zenginin evi kırmızı siyahhh o kadar izlerım hiç görmedim:44: alçakgönüllüğünede bayıldım

Evin çok güzel canım özellikle koltuklarına bayıldım, çok seviyorum böyle pufidik koltukları, güle güle oturun

Ev cok guzel hiç göz yormuyor. Koltuklarda cok rahat belli. Tek tavsiyem halıyı tuylü secmemen çok güzel olsalarda temizliği cok zor oluyo. Güle güle mutlu huzurlu çoluk çocuk yaşayın inşallahhhh

Halılarımı sectim zaten canım tüylü değil hiç sevmem dediğin gibi zor temizliği yine de saol tavsiyen için..

bu nasil bir yorumdur yahu halinize guleyimmi acıyayimmi bilemedim

güle güle oturun içinde yemek takımınızı çok beğendim

Ne alaka renkle para?!!

Başarısız bi ic mimarmissiniz. Siyah beyaz kırmızı 2007 de modaydi ve baydı artık ki kırmızının insanı gerdigi psikolojiyi kotu etkilediği bilinen bise bi ic mimar olarak bu renkleri kullanırsanız müşterileriniz bi süre sonra dekorasyondan sıkılırla ve evde kari koca surekli kavga ederler bu yuzden tavsiye etmezler sizi :) evin soguk olmasına katılıyorum cunku henüz tam kurulmamış halı aksesuar ayna vs eksik ama renk yok demeniz anlamsız olmuş yeşil kırmızı pembe krem bi suru renk var çingene çadırı gibi mı olması lazım illa

Son düzenleme:
Huzurla oturun inşallah, çünkü huzur olunca daha mükemmelleşiyor evlerimiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…