- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
Teşekkürler canım ben mimar olduğunu sanan arkadasa cvp verme zahmetinde bile bulunmadım tabii ki begenmeyebilir zevkimi ona lafım yok ama cok pahalı benim mobilyam herkes alamaz demesi cok komik.. Zevkin parayla bi ilgisi yok cok ucuza cok güzel dekorasyonlar yapılabilir önemli olan kişinin Zevki kendi beğenmesi.. Önemli olan evdeki huzur mutluluk o parayla alınamaz
arkadaşım nasıl bir ev koymuşsun kadınlar hamamına dönmüş burası. birde ev tamamlansa yıkılır burası. merakla bekliyorum.
sen başkalarına bakma evin tamamlanınca güzel olucağını biliyorum. iç mimarın evine de bayıldım bu arada. kırmızı siyahın modasımı kalmış. ayshe hanımın yorumu da düşündürücü yani :))) bir karın ağrısımı var ne. tekrardan huzurla mutlulukla otur şekerim. kıskananlarda biber gibi patlasın köfte gibi kızarsın..........
huzurla oturun , herseyiniz cok güzel
kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
renkle bütçenin ne alakası var
zevk meselesi efendimben doğaya yakın renkleri seviyorum, onlarda huzur bulunduğuna inanıyorum.
kırmızı siyahı ben de sevmiyorum, hele mobilyalar da parlaksa oh my God
hele mutfakta...
bence oturma grubunuz çok hoş, bir de yatak oluyor mu onu soracağım, altını temizlemek kolay oluyor mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?