Bu da benim yepyeni evim...

Tarzın güzel, sadece eksiklerin var. Duvarların çok boş duruyo, mutlaka tablo al. Mobilyaların güzel, çok beğendim. Koltuk tarzın yumuşak ve modern.
Çiçek alabilirsin, güzel bi çiçek köşesi yapabilirsin. Ama duvarların boş durmasın lütfen.

Evini tamamla da bi de öyle bakalım Güzel yaparsın eminim.

amaaaaaan ortadan ikiye yarıldım gülmekten.. vasfiye teyze gibi konuştunuz

hahahah :))))

normalde bakar geçerim ne yalan söyleyeyim forumda çok güzel evler var ama erinirim çoğu zaman yorum yapmaya

evin gayet güzel dingin bir havası var .. huzurlu .. benim mobilyalarımda bu tonlarda .. iidir bu renkler ferahtır

rica ederim..en iyisini yapmışsın aslında cevap vermemekle.. ben duramadım işte :) işi parayı pula dökmesi zaten başlı başına bir saçmalık..ama illaki öyle diyorsa da, sizin tercih ettiğiniz mobilyaların çok daha yüksek fiyatlarda satıldığını, bu işlerle birazcık ilgili olan herkes bilir.. iç mimar olduğunu iddia eden( ben inanmıyorum) birinin cümleleri, bunlar olamaz..

Çok güzel eviniz büyükmüş salonunuzda çok rahat döşersiniz çogu gitmiş azı kalmış eksikler tamamlanınca dahada güzel görünücektir eminim sade hali böyleyse bende soft renkler severim kişinin renk zevki herkes aynı olucak diye bir kaide yok iç mimar arkadaşımız ne desem arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten Allahım agzı olan konuşuyor gerçekten bir ne konuşuyorum diye bakamıyor mutlulukla huzurla oturun inşallah

arkadaşım nasıl bir ev koymuşsun kadınlar hamamına dönmüş burası. birde ev tamamlansa yıkılır burası. merakla bekliyorum.
sen başkalarına bakma evin tamamlanınca güzel olucağını biliyorum. iç mimarın evine de bayıldım bu arada. kırmızı siyahın modasımı kalmış. ayshe hanımın yorumu da düşündürücü yani :))) bir karın ağrısımı var ne. tekrardan huzurla mutlulukla otur şekerim. kıskananlarda biber gibi patlasın köfte gibi kızarsın..........

ay canım cok sağol Rabbim herkese en güzellerini versin.. valla kötü yorumlara bakmıyorum ben önemli olan benim beğenmem.. bu arada baska resimler de var ama telden yüklediğim için ekleyemedim hepsini tamamen bitsin inşallah haftaya evimden paylaşırım.. Düğün bitse bi hayırlısıyla:)

ağız tadıyla oturun inşallah..Allah benim gibi isteyenlerede nasip etsin:)

Hayırlı uğurlu olsun.

Çok güzel parçalar seçmişsin.Tamamlanınca çok güzel birşey çıkacağından eminim.
Bu salonda beyaz ferforje aksesuarlar ve cam vazoda pembe yapay güller hayal ettim:)
Ben renklerini sevdim.Soft renkler,eve huzurlu ve sıcak bir hava veriyor.

kahverengi ile ilgili bazı eleştiriler gelmiş, bende fikrimi söylemeden geçmiyim dedim :)
malum bende kahve krem aşığı biri olarak :)
öncelikle evet renkler ve zevkler tartışılmaz, fakat eleştiri yapmayı becermek de bir meziyettir...
kalp kırmadan, insanlarını sevdiği zevk duyduğu şeylere alaycı yaklaşmadan eleştirmek lazım....
kahverengini ben çok severim, ve özellikle mobilya alırken kahverengi gibi göze batmayan, dinlendirici ve soft özelliği olan kahve tercih edilmeli diye psikologlar uyarıyor....
çünkü insan psikolojisi değişkendir, çok ani strese girip, aniden de sakinleşebilirmiş....
kırmızı diyenler olmuş mesela...
kırmızı gözü en çok yoran, baş ağrısına sebep olan, iç sıkışıklığı yaratan, asabiyet veren bir renktir....
özellikle kırmızı rengini tercih ederken nerde kullanacağınıza dikkat etmelisiniz...sürekli mobilya gibi göz önünde olan yerlere kırmızı ve siyah tercih edilmemeliymiş...
mesela mor renk de çok hoştur ama çabuk sıkarmış...
o yüzden kahve krem gibi renkleri sevmemekte özgürsünüz elbette, ama sevenleri de kırıcı şekilde eleştirmemek lazım...
herkes zevkinde özgür....

Aaa ne garip bi yorum olmus o ole

Eee cok guveniyosan evine pahabicilmez mobilyalarina zevkine koy bizde gorelim

renkle bütçenin ne alakası var
zevk meselesi efendim ben doğaya yakın renkleri seviyorum, onlarda huzur bulunduğuna inanıyorum.

haaaa haaa çok güldüm bu yorumlara..arkadaş nedense kendi evinin tüm detaylarını anlatmış bide iç mimar olduğunu yazmışhem kırmızı artık ayak altı 1000 ede 1500 ede takım var.çok komik insanlar varya bide kahve babaannem işi demiş bu yılların en moda rengi toprak tonları iç mimar olupta bunu nasıl bilmez insan:)))))))))))))))

kırmızı siyahı ben de sevmiyorum, hele mobilyalar da parlaksa oh my God
hele mutfakta...

bence oturma grubunuz çok hoş, bir de yatak oluyor mu onu soracağım, altını temizlemek kolay oluyor mu :44:

bende mobilyalarda her zaman iki şeye dikkat ederim 1. yatak olması 2. temizligiinin basit olması :)) bir tek ben degilmişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…