Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook tatlı şeker de. kedi mi köpek mi tavşan mı çözemedim :))
Çok değişik. Oyuncak gibi. Neyle besliyorsunuz acaba?
Hahahah, cok sevimli, yerim...![]()
Birçok sebze meyve yiyor zaten(havuç,elma,domates,salatalık,patlıcan vs) artı olarak petshoplardan kuru ot ve yem veriyoruz:)
Valla bizimkinin yemediği sebze meyve yok desem yeridir.en çok maydonoz seviyor. Tabi herşeyin aşırısı zararlı ishal yapıyor her gün yemesi gerektiği kadarını veriyoruz versem koca poşet maydonozu yer:)Patlıcan bile mi?![]()
Evimizde 1 gün misafir etmek nasip olmustu ordan biliyorum gerçekten kafesi kokuyorBu hayvanlar için çok kokuyo diyolar, doğru mu acaba? Şöyle elimde sevip okşayabileceğim, apartmanda beslenebilecek sakin bir dost arıyorum. Hamsterım var ama hiperaktiftir kendileri, ancak uyandığında o anki mıyışıklığından faydalanarak sevebiliyorum azıcık, öyle hasretim tüylü bi göbişi gıdıklamaya, öpmeye, okşamaya bilemezsiniz![]()
Evimizde 1 gün misafir etmek nasip olmustu ordan biliyorum gerçekten kafesi kokuyor:)
Hamsterın kafesi yanında tertemiz kalıyor bence 1 aylık deneyimimden biliyorum![]()
Anladımm :)Öyle mi, ne yalan söyleyeyim hamsterımın bulunduğu odaya giren kokuyo burasi diyor ki ben elimden geldiğince temiz tutuyorum ama sonuçta o bile kokuyorya artık diğerinin kokusunu düşünemiyorum bileBilgilendirdiğiniz için teşekkürler
![]()
Anladımm :)
Kafesin tabanına talaş kullanıyorsunuz değil mi?
Birde kafesin için çürüyüp kokacak sebze koymayın malum hepsini yemiyorlar daha sonra yerim diye bir köşeye saklıyorlar :)
Sizinkinin adı neydi? :) ve resmini gösterebilir misiniz? Merak ettim :)
Benim rahmetlinin adıda Karameldi :) karamel rengindeydi :)
Rica ederim ne demk![]()