Bu da benm koca göbüşlü pigletim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sjax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sjax

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
671
325
333
Çok şeker,uyuşuğun,oburun tekidir kendileri:))
24qofvn.jpg

315iquo.jpg

14lpk0i.jpg

çook tatlı şeker de. kedi mi köpek mi tavşan mı çözemedim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok değişik. Oyuncak gibi. Neyle besliyorsunuz acaba?

Patlıcan bile mi?:53:
Valla bizimkinin yemediği sebze meyve yok desem yeridir.en çok maydonoz seviyor. Tabi herşeyin aşırısı zararlı ishal yapıyor her gün yemesi gerektiği kadarını veriyoruz versem koca poşet maydonozu yer:)
Birde bu canlılar genelde insanlarla ses yoluyla iletişim kurmayı seviyorlar.acıkınca ayrı,sevilince,sinirlenince,wc gelince ayrı sesler çıkarırlar

Son düzenleme:
canıım çok tatlı :)

benim de koca göbekli bi kızım var; "cemile" adı :)

avatarımdaki de kendisinin bebekliği. şu anda basenli konik bir vucuda sahip tombul kızım.

Isırma huyu var mı? :) bende hamster beslemiştim yaklaşık 1 ay bir kere hayvanı sevmekten bunaltınca garip bir ses çıkarıp çok feci elimi ısırmıştı.Bu dombili türlerin ısırmasını düşünemiyorum.Banada hediye gelmişti adı hürrem güzeldi bir gün durmak nasil oldu sonra şehir dısına cıkılması gerekiyorladı yolda yazıj sıcağına dayanamayıp öldüler :/
Hadi büyükle geçirdiğim vakit yoktu öldüğü için az üzüldüm ama hamsterıma cok ağlamıstım cocukluk aklı benimki :) 2 sene öncesi... :)

Bu hayvanlar için çok kokuyo diyolar, doğru mu acaba? Şöyle elimde sevip okşayabileceğim, apartmanda beslenebilecek sakin bir dost arıyorum. Hamsterım var ama hiperaktiftir kendileri, ancak uyandığında o anki mıyışıklığından faydalanarak sevebiliyorum azıcık, öyle hasretim tüylü bi göbişi gıdıklamaya, öpmeye, okşamaya bilemezsiniz:KK61:

Bu hayvanlar için çok kokuyo diyolar, doğru mu acaba? Şöyle elimde sevip okşayabileceğim, apartmanda beslenebilecek sakin bir dost arıyorum. Hamsterım var ama hiperaktiftir kendileri, ancak uyandığında o anki mıyışıklığından faydalanarak sevebiliyorum azıcık, öyle hasretim tüylü bi göbişi gıdıklamaya, öpmeye, okşamaya bilemezsiniz:KK61:
Evimizde 1 gün misafir etmek nasip olmustu ordan biliyorum gerçekten kafesi kokuyor :P :)
Hamsterın kafesi yanında tertemiz kalıyor bence 1 aylık deneyimimden biliyorum :D

Evimizde 1 gün misafir etmek nasip olmustu ordan biliyorum gerçekten kafesi kokuyor :p :)
Hamsterın kafesi yanında tertemiz kalıyor bence 1 aylık deneyimimden biliyorum :D

Öyle mi, ne yalan söyleyeyim hamsterımın bulunduğu odaya giren kokuyo burasi diyor ki ben elimden geldiğince temiz tutuyorum ama sonuçta o bile kokuyorya artık diğerinin kokusunu düşünemiyorum bile:KK17:Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler:KK24:

Öyle mi, ne yalan söyleyeyim hamsterımın bulunduğu odaya giren kokuyo burasi diyor ki ben elimden geldiğince temiz tutuyorum ama sonuçta o bile kokuyorya artık diğerinin kokusunu düşünemiyorum bile:KK17:Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler:KK24:
Anladımm :)
Kafesin tabanına talaş kullanıyorsunuz değil mi?
Birde kafesin için çürüyüp kokacak sebze koymayın malum hepsini yemiyorlar daha sonra yerim diye bir köşeye saklıyorlar :)
Sizinkinin adı neydi? :) ve resmini gösterebilir misiniz? Merak ettim :)
Benim rahmetlinin adıda Karameldi :) karamel rengindeydi :)
Rica ederim ne demk ;)

Anladımm :)
Kafesin tabanına talaş kullanıyorsunuz değil mi?
Birde kafesin için çürüyüp kokacak sebze koymayın malum hepsini yemiyorlar daha sonra yerim diye bir köşeye saklıyorlar :)
Sizinkinin adı neydi? :) ve resmini gösterebilir misiniz? Merak ettim :)
Benim rahmetlinin adıda Karameldi :) karamel rengindeydi :)
Rica ederim ne demk :KK66:

Talaşla karışık gazete ve peçete parçaları koyuyorum, özellikle peçeteyi çok seviyor, ağzında yuvarlayıp yuvarlayıp çıkartıyor ve altlarına girip uyuyor. İnanırmısınız altını temizlerken bir tane bile yenmemiş yiyecek bulamıyorum:KK48: sadece kuruyemişlerin kabukları geçiyo elime, zaten sebzeyi de meyveyi de o anda bitirebileceği kadar veriyorum. Ne yapsam da idrarı kokuyo doğrusu ama öyle abartılacak kadar da değil aslında.
Adına ve resmine gelince, çok isterdim bir fotoğrafını koymayı ama deşifre olma ihtimalinden yapamıyorum, olur da tanıdık biri görür ve benim bununla ilgili çok önemli gerekçelerim var maalesef..

Bu ilk hamsterım, önceden besleyenlere şaşırıyordum sevilecek şey mi bu diye ama gercekten de seviliyormuş kereta:KK36: sizin hamsterınız için üzüldüm, tekrar edinmeyi düşünmez misiniz:KK64:

Back
X