Bu da bir dert. :(

Diş ağrısını çok iyi bilirim . Azıcık ağrısı hafifledi ve daldıysa hiç uyandirmayin . En olmadı koltuk temizleyiciler var onları çağırır mis gibi yaptirirsiniz

Diş ağrısını çok iyi bilirim . Azıcık ağrısı hafifledi ve daldıysa hiç uyandirmayin . En olmadı koltuk temizleyiciler var onları çağırır mis gibi yaptirirsiniz
Sorun çözüldü koltuğu temizledim, zorlansam da 😁eşim de koltukta zaten rahatsız olmuş. Gidip yattı.
Ben şu an o kadar kanın normal olup olmadığına takmış durumdayım sadece. Eşim için endişeleniyorum yani.😟

Yatak odasına koşun. 😃
Kan olma sırası yatakta 🤗
Şaka bir tarafa koltuk ve kan lekesi kadının korkulu rüyasıdır anlayabiliyorum. 😂

Dışını tam kaçta çektirdi uyuşturucunun etkisi geçti mi ?
Akşama doğru 4 gibi aniden ben dişçiye gidiyorum diye çıktı ağrıdan duramıyordu. Zaten uyuşturucu işlememiş çektirirken eşim etki etmedi tekrar yapın falan demiş yani diş çekilirken her ayrıntıyı hissetmiş. Hunharca çekmiş öyle bir anlattı ki korktum. Geldiğinde de ağrıyordu yani yanak uyuşukluğu haricinde bir uyuşturma olmamış. Yemeği zor yedi ağrı kesici içip zorla uyuyakaldı.

Akşama doğru 4 gibi aniden ben dişçiye gidiyorum diye çıktı ağrıdan duramıyordu. Zaten uyuşturucu işlememiş çektirirken eşim etki etmedi tekrar yapın falan demiş yani diş çekilirken her ayrıntıyı hissetmiş. Hunharca çekmiş öyle bir anlattı ki korktum. Geldiğinde de ağrıyordu yani yanak uyuşukluğu haricinde bir uyuşturma olmamış. Yemeği zor yedi ağrı kesici içip zorla uyuyakaldı.

Bi an acaba dikisi mi patladı diye düşündüm ama iyi şükür değilmiş . Benimde çok kanamıştı yattigim için de iyice akışkan hale gelmişti.

Dikiş mi atılıyo bir de. :KK57:

Alt dişler çeneye baglı ve ciddi ugrastırıcı çene cerrahı bile giriyor ameliyat ile alıyolar alt yırmılık dişleri gömülü ise ağzı yarıyorlar zaten. Allah'tan yasamadım sadece üst dişimde çektirdim 20lik sureklı ağrı yspıyordu bu ağrı nasıl bırsey dersen kafanı duvara vurmak istiyosun olusturdugu his bu basın boynun bile hep agrıyor çunku. Özellkle gece ...

Son düzenleme:
Yatak odasına koşun. 😃
Kan olma sırası yatakta 🤗
Şaka bir tarafa koltuk ve kan lekesi kadının korkulu rüyasıdır anlayabiliyorum. 😂
Yok yatmadan önce yastığa kullanmadığım kötü bir yastık kılıfı geçirdim. İçine de yine kullanmadığım eski bir havlu koydum ki yine kanarsa yastığa geçmesin. Önlem aldım bu defa.:KK14:

Bugün eşim azı dişini çektirdi. Akşam çok ağrısı oldu ilaç içip koltukta uyuyakaldı. Uyandırıp yerine yatırmaya kıyamadım zaten zorla uyudu ağrıdan. Az önce yerine yatmasını söyleyecekken bir baktım ki koltuk kan. :ruh::KK57:
Beni kan tutar hem çok midem bulandı fenalaşır oldum hem de endişelendim hiç diş çektirmedim böyle kanama olması normal mi bilmiyorumm. Kalk bir bak dişine dedim oralı bile olmadı zorla uyudum bırak sonra hallederiz dedi. :skandal::KK57:
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hiç yerinden kalkacak gibi durmuyor bir daha uyandırmaya çalışırsam tersler beni. Anlayışlı olmalıyım evet ama dişine bir bakması gerekmez mi?
Ve kan lekesi geçmez diye biliyorum hemen müdahale etmezsek nasıl geçecek güzelim koltuk mahvoldu galiba.
Onu da geçtim nasıl temizlerim beni böyle kan tutarken.
Ay içim fena oldu.:KK42:
Sana kötü bir haberim var kan lekesi çıkmıyor 😁

Aman Allahım bütün karizma yerlerde ne güçlü temizlik deterjanları varmış 😁
Bir tane kan olmuş çarşafım var onu geçiremedim ben de. Önceden parlatıcıyı bileydim çarşafta da denerdim. 🤷 Şu zamandan sonra o da çıkarmaz.

Bugün eşim azı dişini çektirdi. Akşam çok ağrısı oldu ilaç içip koltukta uyuyakaldı. Uyandırıp yerine yatırmaya kıyamadım zaten zorla uyudu ağrıdan. Az önce yerine yatmasını söyleyecekken bir baktım ki koltuk kan. :ruh::KK57:
Beni kan tutar hem çok midem bulandı fenalaşır oldum hem de endişelendim hiç diş çektirmedim böyle kanama olması normal mi bilmiyorumm. Kalk bir bak dişine dedim oralı bile olmadı zorla uyudum bırak sonra hallederiz dedi. :skandal::KK57:
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hiç yerinden kalkacak gibi durmuyor bir daha uyandırmaya çalışırsam tersler beni. Anlayışlı olmalıyım evet ama dişine bir bakması gerekmez mi?
Ve kan lekesi geçmez diye biliyorum hemen müdahale etmezsek nasıl geçecek güzelim koltuk mahvoldu galiba.
Onu da geçtim nasıl temizlerim beni böyle kan tutarken.
Ay içim fena oldu.:KK42:
Yarin muhakkak dis hekimini arasin. Agri kesiciler kani sulandirir biraz kanama yapmis olabilir bolgede

Vücut bu farklı tepkiler verebilir. Muhtemelen ağzında biriken salya ile kalan kanlar akmıştır :D burada daha tiksindirici bir şeyden bahsettim gibi oldu ama

Ne bileyim çok ağrırmış diye biliyorum şimdi uyuyorken hissetmiyor belki ama uykusu açılırsa geri uyuyamayabilir. Bir de nasıl temizleyeceğim. :mad: neyle temizlemem lazım? Yanlış bir işlem uygulamak istemem.
merhaba. benım de krem rengı koltuklarım var. 2 kedım ve 3 yaşında kızım var ( yanı kırlenmeye musaıt bır durum :KK51:) beyaz kalıp sabun ve ıslak bez ıle cıkaramadıgım leke olmadı 4 yıldır. ve mutlaka soguk su ıle temızlenmelı kan lekesı. sıcak su kullanırsanız, ıyıce yerleşir leke. ben kan lı camasırları 20-30 derecede yıkarım. leke sonrası gerek duysarsam daha sıcak bır derecede tekrar yıkarım.

Back
X