Bu da bitti.. Buraya kadarmış.

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Bu da bitti..
Sinirlendiğimde benimle ilgilenmediğinde off bırak şu adamı diyordu içim. Şimdi bitti içim acıyor. Meğer hiç istemiyormuşum gitmesini. Düşününce ondan başkasını yakıştıramıyorum yanıma. Ondan başka kimse elimi bile tutmamalı. Ama bitti işte..
O bana kavgalarımızda bağırdığında ben hep sinirdendir diyerek iyimser yaklaştım. Ama 2 hafta önce ilgisizliğine dayanamayıp ağzıma geleni saydım, hazırda bekler gibi bitirdi direk. 2 hafta konuşmadık dayanamadım ben yazdım ona. Umursamadı bile. Buluşalım insan gibi ayrılalım dedim istemedi. Hatrım yokmuydu hiç sende dedim yoktu dedi. Verdiğim emeklerin hepsi gitti. İçim yanıyor, kalbim ağrıyor. Dün gördüm eski sevgilisinin ona aldığı gömleği giymiş, at demiştim ve attığını söylemişti bana. Dayanamadım yazdım. Nasıl bi gönül rahatlığıyla giyersin onu diye. Umrunda bile olmadım tabii. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ben ona bağırmadan önce bana karşı tavırları normaldi, sevdiğini söylerdi. Ama o hissettiğim uzaklığa daha fazla sessiz kalamamıştım.
İçimden bir ses geri gelecek elbett bi gün diyor. Ya da kendimi kandırıyorum..

Zaman herşeyin ilacı. Oldu bitti , bundan sonrası için iyi düşünün..
Rabbimin bize bahşettiği en güzel şey unutmak..

Zaman herşeyin ilacı. Oldu bitti , bundan sonrası için iyi düşünün..
Rabbimin bize bahşettiği en güzel şey unutmak..
Aynen öyle.. Ama arkadaşına beni sevdiğini söylemiş. Neden böyle oldu anlamıyorum.

Bir soğukluk girmiş karşı tarafa..
Hiç arama sorma artık, emin ol seni gerçekten kaybettiğini anlayınca
gelecektir aklı başına ..
Bi yanımın hep onda olduğunu biliyor. Nasıl sevildiğini biliyor. Ama dank edecek eminim. O zaman çok gec olacak işte.

Sen ona bağırdıktan sonra mı döndü böyle 90 derece..
Demekki senden ayrılmak için bahane arıyormuş daha nediyim hiç sevmemiş..
Boşver bu hayatta kim ne ekerse onu biçer..
Hakkında hayırlısı olsun..

Belki de hakkında hayırlısı olan bu geri dönse napıcaksın ki bak sana yalan da söylemiş attım demiş gömleği ve ayrıldığınız zaman fırsat kollamış gibi giymiş hemen nispet yaparcasına boşver yerinde olsam mesaj dahi atmazdım dahada kendini yıpratma umrunda bile değilsin bırak anlar kıymetini gün gelir sadece üstüne çok düşmüşsün seven bi insan eski sevgilisinin aldığı gömleği ayrılı ayrılmaz giymez üstelik yalan da söylemiş ..

Son düzenleme:
Aramız iyiydi aslında ama 2 hafta once açık ögretim sınavı vardı. Sınav var sabah dedi uyudu gece ertesi gece 2 ye kadar haber bile vermedi. Gece 2 de eve geldim yazdı uyudu bişey soramadım. Sonraki gün de "bi haber bile veremeyecek kadar neyle mesguldun" dediğimde "keyfimden haber vermedim" dedi. Sonra tabi bende şalterler attı. Ağzıma geleni yazdım. Bıktım artık bu ne biçim ilişki böle olacaksa istemıyorum bu ilişkiyi vs. vs. Bir ton şey yazdım. ne saçmalıyosun sen ya bi bırak beni germe dedi ve sonrasında durum bu..

Sana davranış şeklini hiç beğenmedim
Nedemek ne saçmalıyosun bi git germe beni vs.
Sen en doğrusunu yapmışsın hiç üzme kendini sakın değmez bu kişiliksiz karaktersiz biri için

Hatırlamadı mı acaba diyorum ama ilişkimiz ilk başladığında söylemiştim giymeni istemiyorum at gitsin diye. Dün skype da yeni foto eklemiş baktım o gömlek. Arkadaşım onunla aynı yerde calısıyor, ona sordum üstünde o mu var diye tarif etti. Tutamadım kendimi yazdım. nasıl giyersin onu bide attım demiştin diye. "Hee evet yalan söledim sana" diye pişkin pişkin yazdı..
Sinirlerim çok bozuk, emeğime yazık oldu..

canım hata senin giyerse giysin bırak ne halt yerse yesin böyle yüzsüz bi insana sen daha neyin hesabını soruyosun alıcan cevap belli zaten hiç muhattap bile olma biran önce kurtul böyle birinden bırak yaptığı hatalarla kalsın

Sana davranış şeklini hiç beğenmedim
Nedemek ne saçmalıyosun bi git germe beni vs.
Sen en doğrusunu yapmışsın hiç üzme kendini sakın değmez bu kişiliksiz karaktersiz biri için
hem sevdiğini söyluyor arkadasına hem de bu durumdayız.

Böyle kişileri çok iyi tanirim sizin sevginizi bildiği için rahat boylelerinin pesinde koşup onu arayarak totosunu kaldirmayin seviyorsa zaten gelir sevmiyorsa niye zorlanır? ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…