- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Öyle bir yapım var ki içim dışım birdir. Dilimin ucunda birşey varsa söylerim tutamam. Görünce çok sinirlendim çok kırıldım fark ettiğimi bilmesini istedim. Tek isteğim çok pişman olması.canım hata senin giyerse giysin bırak ne halt yerse yesin böyle yüzsüz bi insana sen daha neyin hesabını soruyosun alıcan cevap belli zaten hiç muhattap bile olma biran önce kurtul böyle birinden bırak yaptığı hatalarla kalsın
Aynen öyle. Nasıl sevdiğimi biliyor, o yüzden böyle rahat. Ama Allah büyük bir gün çok pişman olacak.Böyle kişileri çok iyi tanirim sizin sevginizi bildiği için rahat boylelerinin pesinde koşup onu arayarak totosunu kaldirmayin seviyorsa zaten gelir sevmiyorsa niye zorlanır? ???
Öyle bir yapım var ki içim dışım birdir. Dilimin ucunda birşey varsa söylerim tutamam. Görünce çok sinirlendim çok kırıldım fark ettiğimi bilmesini istedim. Tek isteğim çok pişman olması.
Aynı fikirdeyim. Başlarda böyle değildi çünkü. Kıskançlığım sorun oldu, sorgulamam sorun oldu. Haklıdır dedim sıkılmıştır dedim ama çok değişti. Şu an tek düşündüğüm nasıl bu hale geldik. Hala düşündüğümde mutlu oldugumuz anlar gözümün önüne geliyor. Halbuki kendi derdi hep bana, mutlu olcaz diye. olamadık.Ben yerinde olsam bu saatten sonra silerim kendi yoluma devam ederim açıkçası seven insan sevdiğine böyle davranmaz kıyamaz.. Ben pek inanmıyorum sevdiğine canım
Ondan vazgeçtiğim gün yaşayacak o pişmanlığı. Zaman geçsin istiyorum bir an önce..Belki de ona en büyük pişmanlığı onu umursamayı , sevmeyi bıraktıkdan sonra yaşatacaksın ..
Ondan vazgeçtiğim gün yaşayacak o pişmanlığı. Zaman geçsin istiyorum bir an önce..
Zaman geçtikçe alışıcaksın oda kendi derdine yanıcakk ama dönme sakın yıpratır seni böyle bir ilişkii çok yaralanırsın canımAynı fikirdeyim. Başlarda böyle değildi çünkü. Kıskançlığım sorun oldu, sorgulamam sorun oldu. Haklıdır dedim sıkılmıştır dedim ama çok değişti. Şu an tek düşündüğüm nasıl bu hale geldik. Hala düşündüğümde mutlu oldugumuz anlar gözümün önüne geliyor. Halbuki kendi derdi hep bana, mutlu olcaz diye. olamadık.
Telefonunu sildim ama zaten ezberimde var. Ama heryerden silme olayını yapamıyorum.Elim gitmiyor. Acizlik mi bu ne anlamıyorumYazma bırak muhattap olma ilgilenme sil onu her yerden düşünmemeye çalış
ona en büyük ceza olur zaten ilgilenme yeter
canım uzun zaman oldu görüşmeyeli senle anlattıgına bakılırsa bı sogukluk girmiş araya bırde sana nispet yapar gibi gömleyi giymiş boşver canım ilgilenmiyomuş gibi yap ve ne olursa olsun alttan alma bırdaha emin ol seviyorsa gelir buna emin olBu da bitti..
Sinirlendiğimde benimle ilgilenmediğinde off bırak şu adamı diyordu içim. Şimdi bitti içim acıyor. Meğer hiç istemiyormuşum gitmesini. Düşününce ondan başkasını yakıştıramıyorum yanıma. Ondan başka kimse elimi bile tutmamalı. Ama bitti işte..
O bana kavgalarımızda bağırdığında ben hep sinirdendir diyerek iyimser yaklaştım. Ama 2 hafta önce ilgisizliğine dayanamayıp ağzıma geleni saydım, hazırda bekler gibi bitirdi direk. 2 hafta konuşmadık dayanamadım ben yazdım ona. Umursamadı bile. Buluşalım insan gibi ayrılalım dedim istemedi. Hatrım yokmuydu hiç sende dedim yoktu dedi. Verdiğim emeklerin hepsi gitti. İçim yanıyor, kalbim ağrıyor. Dün gördüm eski sevgilisinin ona aldığı gömleği giymiş, at demiştim ve attığını söylemişti bana. Dayanamadım yazdım. Nasıl bi gönül rahatlığıyla giyersin onu diye. Umrunda bile olmadım tabii. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ben ona bağırmadan önce bana karşı tavırları normaldi, sevdiğini söylerdi. Ama o hissettiğim uzaklığa daha fazla sessiz kalamamıştım.
İçimden bir ses geri gelecek elbett bi gün diyor. Ya da kendimi kandırıyorum..
Her ilişkim böyle bitiyor. Çok severek mi hata yapıyorum bilmiyorum ki. Değer vermek niye bu kadar boş karşı taraf için. Çok sevdim onu kimseyi öyle sevmemiştim.Zaman geçtikçe alışıcaksın oda kendi derdine yanıcakk ama dönme sakın yıpratır seni böyle bir ilişkii çok yaralanırsın canım
Telefonunu sildim ama zaten ezberimde var. Ama heryerden silme olayını yapamıyorum.Elim gitmiyor. Acizlik mi bu ne anlamıyorum
Kuzum evet zaten son zamanlarda aramız bir iyi bir kötüydü. Tamamen koptuk şimdi.canım uzun zaman oldu görüşmeyeli senle anlattıgına bakılırsa bı sogukluk girmiş araya bırde sana nispet yapar gibi gömleyi giymiş boşver canım ilgilenmiyomuş gibi yap ve ne olursa olsun alttan alma bırdaha emin ol seviyorsa gelir buna emin ol
Çok sağol canım. İnşallah atlatacağım bunu da.canım zaman biraz ama sen yeter ki anla işte seven insan bunları yapar mı yalan dahi söylemiş sana ona belli etme rahat bırak çok ilgi baya büyük gelmiş beyefendiye senden ilgi görmedği zaman anlar hatasını sal gitsin takmamaya çalış
Valla canım ben bazen Rabbimin sırf doğru insanı bulabilmemiz için karşımıza yanlış insanları çıkardığına inanıyorum.. Başka türlü doğrusunu nasıl öğrenebiliriz ki.. Hata yapa yapa bişeyleri göre göre doğru yolu buluyoruz büyüyoruz olgunlaşıyoruz.. Seninde bundan sonraki hayatında atıcağın adımlar daha dikkatli daha bilinçli olur.. Sen önüne bak bundan sonra geçmişe bakarak ilerleyemezsin..Her ilişkim böyle bitiyor. Çok severek mi hata yapıyorum bilmiyorum ki. Değer vermek niye bu kadar boş karşı taraf için. Çok sevdim onu kimseyi öyle sevmemiştim.
Bende en kötü anlarımda böyle düşünürüm. Allah'ın bir bildiği vardır derim. Ama sevince gözüm görmüyor hiç birşeyi. Hatalarımdan ders alamıyorum belkide.Valla canım ben bazen Rabbimin sırf doğru insanı bulabilmemiz için karşımıza yanlış insanları çıkardığına inanıyorum.. Başka türlü doğrusunu nasıl öğrenebiliriz ki.. Hata yapa yapa bişeyleri göre göre doğru yolu buluyoruz büyüyoruz olgunlaşıyoruz.. Seninde bundan sonraki hayatında atıcağın adımlar daha dikkatli daha bilinçli olur.. Sen önüne bak geçmişe bakarak ileriye gidemezsin..
İnan Rabbimin bir bildiği vardır..Bende en kötü anlarımda böyle düşünürüm. Allah'ın bir bildiği vardır derim. Ama sevince gözüm görmüyor hiç birşeyi. Hatalarımdan ders alamıyorum belkide.
Çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlar. Çok iyi geliyorsunuz.İnan Rabbimin bir bildiği vardır..
Bir kapı kapanırsa bin kapı açar karşına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?