Bu da bitti.. Buraya kadarmış.

Öyle bir yapım var ki içim dışım birdir. Dilimin ucunda birşey varsa söylerim tutamam. Görünce çok sinirlendim çok kırıldım fark ettiğimi bilmesini istedim. Tek isteğim çok pişman olması.

Böyle kişileri çok iyi tanirim sizin sevginizi bildiği için rahat boylelerinin pesinde koşup onu arayarak totosunu kaldirmayin seviyorsa zaten gelir sevmiyorsa niye zorlanır? ???
Aynen öyle. Nasıl sevdiğimi biliyor, o yüzden böyle rahat. Ama Allah büyük bir gün çok pişman olacak.

Öyle bir yapım var ki içim dışım birdir. Dilimin ucunda birşey varsa söylerim tutamam. Görünce çok sinirlendim çok kırıldım fark ettiğimi bilmesini istedim. Tek isteğim çok pişman olması.

Belki de ona en büyük pişmanlığı onu umursamayı , sevmeyi bıraktıkdan sonra yaşatacaksın ..

Ben yerinde olsam bu saatten sonra silerim kendi yoluma devam ederim açıkçası seven insan sevdiğine böyle davranmaz kıyamaz.. Ben pek inanmıyorum sevdiğine canım
Aynı fikirdeyim. Başlarda böyle değildi çünkü. Kıskançlığım sorun oldu, sorgulamam sorun oldu. Haklıdır dedim sıkılmıştır dedim ama çok değişti. Şu an tek düşündüğüm nasıl bu hale geldik. Hala düşündüğümde mutlu oldugumuz anlar gözümün önüne geliyor. Halbuki kendi derdi hep bana, mutlu olcaz diye. olamadık.

Zaman geçtikçe alışıcaksın oda kendi derdine yanıcakk ama dönme sakın yıpratır seni böyle bir ilişkii çok yaralanırsın canım

Yazma bırak muhattap olma ilgilenme sil onu her yerden düşünmemeye çalış
ona en büyük ceza olur zaten ilgilenme yeter
Telefonunu sildim ama zaten ezberimde var. Ama heryerden silme olayını yapamıyorum.Elim gitmiyor. Acizlik mi bu ne anlamıyorum

canım uzun zaman oldu görüşmeyeli senle anlattıgına bakılırsa bı sogukluk girmiş araya bırde sana nispet yapar gibi gömleyi giymiş boşver canım ilgilenmiyomuş gibi yap ve ne olursa olsun alttan alma bırdaha emin ol seviyorsa gelir buna emin ol

Zaman geçtikçe alışıcaksın oda kendi derdine yanıcakk ama dönme sakın yıpratır seni böyle bir ilişkii çok yaralanırsın canım
Her ilişkim böyle bitiyor. Çok severek mi hata yapıyorum bilmiyorum ki. Değer vermek niye bu kadar boş karşı taraf için. Çok sevdim onu kimseyi öyle sevmemiştim.

Telefonunu sildim ama zaten ezberimde var. Ama heryerden silme olayını yapamıyorum.Elim gitmiyor. Acizlik mi bu ne anlamıyorum

canım zaman biraz ama sen yeter ki anla işte seven insan bunları yapar mı yalan dahi söylemiş sana ona belli etme rahat bırak çok ilgi baya büyük gelmiş beyefendiye senden ilgi görmedği zaman anlar hatasını sal gitsin takmamaya çalış

Kuzum evet zaten son zamanlarda aramız bir iyi bir kötüydü. Tamamen koptuk şimdi.

Çok sağol canım. İnşallah atlatacağım bunu da.

Her ilişkim böyle bitiyor. Çok severek mi hata yapıyorum bilmiyorum ki. Değer vermek niye bu kadar boş karşı taraf için. Çok sevdim onu kimseyi öyle sevmemiştim.
Valla canım ben bazen Rabbimin sırf doğru insanı bulabilmemiz için karşımıza yanlış insanları çıkardığına inanıyorum.. Başka türlü doğrusunu nasıl öğrenebiliriz ki.. Hata yapa yapa bişeyleri göre göre doğru yolu buluyoruz büyüyoruz olgunlaşıyoruz.. Seninde bundan sonraki hayatında atıcağın adımlar daha dikkatli daha bilinçli olur.. Sen önüne bak bundan sonra geçmişe bakarak ilerleyemezsin..

Bende en kötü anlarımda böyle düşünürüm. Allah'ın bir bildiği vardır derim. Ama sevince gözüm görmüyor hiç birşeyi. Hatalarımdan ders alamıyorum belkide.

Sen aradıkça onun egosunu yükseltiyorsun.Zamana bırak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…