- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Birçok kez böyle tartışmalarımız oldu, bitti dediğimiz de çok oldu. Hatta helallik bile almıştık birbirimizden ama bir süre sonra geldi konuştuk yeniden denedik. Bu seferki çok farklı gittiğini hisseder gibiyim.ister onun sevdiğini düşün ister sevmediğini kesinlikle arama (aramayı düşünmeninde acizlikle bir alakası yok ama düşünme) bence biraz zamana bırak kendine zaman ayır onu düşünmemeye çalış bir kaç ay sensiz kalsın eğer gerçekten isterse gelir bulur seni.
Belki de ama en zoruda alışkanlıklardan vazgeçmek değilmidir?onun hayatında varolması alışkanlığından başka bişey değil bence
Aramıcam zaten ağzımın payını aldım. İstemiyorum diyip durdu. Halbuki amacım barışalım demek değildi. Arkadaşlığımızın, ilişkimizin hatrına düzgün bitirmekti.Sen aradıkça onun egosunu yükseltiyorsun.Zamana bırak .
o hissettiğin uzaklık var ya ...o gerçekmişBu da bitti..
Sinirlendiğimde benimle ilgilenmediğinde off bırak şu adamı diyordu içim. Şimdi bitti içim acıyor. Meğer hiç istemiyormuşum gitmesini. Düşününce ondan başkasını yakıştıramıyorum yanıma. Ondan başka kimse elimi bile tutmamalı. Ama bitti işte..
O bana kavgalarımızda bağırdığında ben hep sinirdendir diyerek iyimser yaklaştım. Ama 2 hafta önce ilgisizliğine dayanamayıp ağzıma geleni saydım, hazırda bekler gibi bitirdi direk. 2 hafta konuşmadık dayanamadım ben yazdım ona. Umursamadı bile. Buluşalım insan gibi ayrılalım dedim istemedi. Hatrım yokmuydu hiç sende dedim yoktu dedi. Verdiğim emeklerin hepsi gitti. İçim yanıyor, kalbim ağrıyor. Dün gördüm eski sevgilisinin ona aldığı gömleği giymiş, at demiştim ve attığını söylemişti bana. Dayanamadım yazdım. Nasıl bi gönül rahatlığıyla giyersin onu diye. Umrunda bile olmadım tabii. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ben ona bağırmadan önce bana karşı tavırları normaldi, sevdiğini söylerdi. Ama o hissettiğim uzaklığa daha fazla sessiz kalamamıştım.
İçimden bir ses geri gelecek elbett bi gün diyor. Ya da kendimi kandırıyorum..
Evet canım gerçekmiş. Kendimi kandırmışım hep biz diye bişey yokmuş meğer.o hissettiğin uzaklık var ya ...o gerçekmiş
yoksa böyle birden çat diye kimse bitiremez...
Ne güzel yazmışsın. Aynen öyle sevince sevilmiyorsun. Bana en koyan arkadaşlıktan sevgili olduğumuz için hem arkadaşımı kaybetmem hem de sevgilimi kaybetmem oldu. Keşke diyorum şimdi, öyle kalsaydık başlamasaydık.Yaşadığın durumun aynısını yaşıyorum. O kadar bağlanmışım ki sanki o olmadan dünya dönmüyo rüyadayım sanki. Biz daha kötü bi şekilde ayrıldk 5 ay oldu atlatamadım. Bizim elimizde aslında, kendimize bu kötülüğü biz yapıyoruz onlar karakterlerini belli ediyolar biz yakıştıramıyoruz. Ama hayatına bak artık olmuyo değişmiyolar, değişmezler. Nerde kötü tuhaf kız var onu baş tacı ederler bizim gibi saf, vereceği içten olmayan bi açıklamaya muhtaç olan kızları ezerler. Bu böyle sevince sevilmiyosun.
Boşver napıcaksın öyle arkadaşı. Yazdıklarını okudum. Aynı benim gibisin eski sevgilinde benim eski karaktersiz sevgilime benziyo birebir aynı şeyleri yaşıyorz sanki. Sadece benimki daha kötü. Kişilikler aynı. Demek ki bi bende olmuyomuş bende o kadar eminim ki bigün bana dönüp pişman olacağına, üzülüyorum yok yere bizi bu hale getirdi.Ne güzel yazmışsın. Aynen öyle sevince sevilmiyorsun. Bana en koyan arkadaşlıktan sevgili olduğumuz için hem arkadaşımı kaybetmem hem de sevgilimi kaybetmem oldu. Keşke diyorum şimdi, öyle kalsaydık başlamasaydık.
Oyle tabiki bunun içinde zaman lazım.Belki de ama en zoruda alışkanlıklardan vazgeçmek değilmidir?
Ettik valla suç bizdeİki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze...
Aramız iyiydi aslında ama 2 hafta once açık ögretim sınavı vardı. Sınav var sabah dedi uyudu gece ertesi gece 2 ye kadar haber bile vermedi. Gece 2 de eve geldim yazdı uyudu bişey soramadım. Sonraki gün de "bi haber bile veremeyecek kadar neyle mesguldun" dediğimde "keyfimden haber vermedim" dedi. Sonra tabi bende şalterler attı. Ağzıma geleni yazdım. Bıktım artık bu ne biçim ilişki böle olacaksa istemıyorum bu ilişkiyi vs. vs. Bir ton şey yazdım. ne saçmalıyosun sen ya bi bırak beni germe dedi ve sonrasında durum bu..
İşte hep arkadaş kalsaydık bu durumda olmasaydık diyorum. Kader diyebiliyorum sadece. Nasibimde ne varsa onu yaşayacağım. Benim de içimden bir ses o pişmanlığı yaşayacak diyor ama tek isteğim o pişmanlıgını benım görmem.Boşver napıcaksın öyle arkadaşı. Yazdıklarını okudum. Aynı benim gibisin eski sevgilinde benim eski karaktersiz sevgilime benziyo birebir aynı şeyleri yaşıyorz sanki. Sadece benimki daha kötü. Kişilikler aynı. Demek ki bi bende olmuyomuş bende o kadar eminim ki bigün bana dönüp pişman olacağına, üzülüyorum yok yere bizi bu hale getirdi.
Evet hayatımdaymışş gibi yaşıyorum resmen. Büyük boşuktayım. Aynı şirkette 3,5 yıl çalıştık bunun 1,5 yılı ilişki içindeydik. Bu boşluğu yaşayacağımı hiç ummazdım.emin ol aynı durumdayız. çok severken gidiolar. hiç bitmicek sandığımız insanlar arkasına bile bakmıo. ben o varmış gibi yaşıorum. bigün geri gelicek biliorum. ama o zamanda ben istermiyim onu bilmiorum. bence bizler haklıyız. kafasını karıştıran bişiler olmuştur illaki. elleme bi kalsın sensiz. dönerse bizimdir :)
Arkadaşımın dediğine göre bir kaç kere giymiş. Şok olmuştum gerçi hala atlatamadım.Hiç üzülme . hele ki ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin aldığı gömlekle poz verene hiç üzülme . belki de onu takip edip etmediğini denemiş olabilir ama yine de bu kadar kısa sürede yaptığı saygısızlık .
Evet nasip olmayınca olmuyo. Benimde tek isteğim pişmanlığını görmek içim ancak o zman soğurİşte hep arkadaş kalsaydık bu durumda olmasaydık diyorum. Kader diyebiliyorum sadece. Nasibimde ne varsa onu yaşayacağım. Benim de içimden bir ses o pişmanlığı yaşayacak diyor ama tek isteğim o pişmanlıgını benım görmem.
Onu bile düşünüyorum inan ki. Gelse yine dayanamaz dönerim ona biliyorum. Ama içimin soğuması lazım. şu an yaptıklarını düşündükçe nefret ediyorum, şu nefret duygumda biterse tamamen bitmiş demektir benim icin..zaten bitti denmesede bitmiş bir ilişkiymiş bu yorumunuzdan bu görünüyor. aramayın sitem msjları atmayın. önünüze bakın. bi taraflarını kaldırmayın arayıpta. zaten kesin kaybettiğini anlayınca yüksek ihtimal geri döner ama siz kabul ederseniz tekrar her şey başa sarar. o yüzden en iyisi kafanızda bitirip yeni sayfa açmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?