Bu da bizim kulubemiz

canım çok güzelmiş eviniz.Allah ağzınızın tadını bozmasın...bebişinle eşinle mutluluklar dağıt yuvanda...

rosecim gerçekten kuluben çok güzelmiş.bayılırım çatı katlarına.herşey çok muntazam renkler çok güzel.allah ağız tadıyla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah.

canım evin çok güzle güle güle oturun sağlıklı mutlu...
ne kulübesi kıı ne güzel genişş ferah bizim ev küçücük..

valla canım evinin resimlerini görünce iyi ki kulubeymiş diyesim geldi... :roflol:
şaka bir yana eviniz çok hoş görünüyor... :smiley-cool:
allah ağzınızın tadını bozmasın..:içelim:
güle güle oturun....a.s.

ev güzel diye düsündüm ilk basta ama sonra......
..... önce bebis yatagi gördüm sonra bebis gördüm ve evinide esyalarinida gölgede birakti
allah mutlulunuzu daim etisin huzur ve afiyetle! sevgilerimle

cok cıcı bır ev..
Rabbım agzı tadınızı hıc bozmasın a.s.
gule gule oturun

eviniz çok güzel canım, yanılmıyorsam çatı katı:)
bende isterdim çatı katında oturmayı çok hoşuma gidiyo:)
Allah ağız tadınızı bozmasın inş.

evın cok guzel canım esınle ve bebısınle mutlu mutlu yasayın ınsallah..bızde dubleks almayı dusunuoduk ama ben zor olur dıye dusunuyorum temıslıgı ve ısıtması zor olmuyormu...fıkır almak ıcın soruyorummm.....gule gule oturunn

canım bız almadık eşim nişanlıyken yaptırmıştı evı kayınvalıdemlerin evi müstakıldı bizede dublex çıktık üzerine..ısıtma sistmi olarakta doğal gaz kullanmıyoruz bız kömür ve odun ile yanan kalorifer var eşimin işi gereği odunumuzda bedava geldiği için sorun olmuyor.temizlik çokta önemli birşey değil bence bana zor gelmiyor yanı önceden çok zormuşcanım temizlik işi şimdi heryer parke süpürgeler var süpür sil tamam yanı..misafirin gelınce sende onlarda rahat oluyor çift banyo tuvalet var hem alt katta hem üst katta..düşünüyorsan tavsiye ederim yani canımm:1hug:

Son düzenleme:
bende geldım burdayımmm ben bu ıste ustayıomm m7uckkk kakalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bencede saray benim ev anca 25 metre kare degiselim istersen sekerim masallah :))

Eviniz müstakil sanırım, çok şanslısınız...
Eşyalarınız da çok güzel, güle güle oturun...

sonunda gördüm:))
çok güzelmiş çatı katlarına bayılırım
güle güle oturun

çorumlu değişelim şekerimde sen çok uzaksın beyawww..bir aylığına değişirdik ne olcekk

Son düzenleme:
kulubenin köpee oliim yavri :roflol:

kücükmüs hakkattenn :)

senin gibi evinde cok güzel canim benimm.. saglikla mutlulukla oturun.

ben burayi bi yerden taniom :uhm: pp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…