Bu da bizim kulubemiz

CANIM BE ÇOK RAHAT KULLANIYORUM BEN SADE IKI TANE BANYO VARKEN ÇAMAŞIR MAKİNASI MUTFAKTA YER YAPTIRMIŞIM ONU ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ DİĞER HER ŞEKLİNDEN MEMNUNUN CANIMM..TEZGAHININ IKI TARAGININDA RAHATLIKLA KULLANABILIYORSUNN..TAVSİYE EDERİM YANİİkaydirigubbakcemile3

KÖŞELİ MASA KOLTUKLAR VARYA ONUN ÜSTÜNE ÇIKTIM BACUMM :dance::sm_cool:..VALA KÖSEDE ÇOK RAHAT OLUYOR..LAVOBA ORDA OLMAS KOCAMAN BIR BOŞLUK OLCAKTI ORDA GAYET IYI YENI MUTFAK YAPTIRACAKLARA TAVSİYE EDERIM YANİİ

canımmm çok tatlıymış kulubennn:)))))
ayrıca çatı katı olan evlere bayılırım...
oturma odanında renkleri çok uyumluu...
huzur içinde oturman dileğiyle....

teşekkürler canımmm......rüyanda görmüşündür şekerimmm malum olmuştur naniknanik

aaa evett simdi hatirladim rüyaydii
cam aciyoruz bebeklerimizi görüyüruz sende oyun halisi fln getiriyosun odaya :)))
insallah gercek olur bi gün :roflol:

evini çok beğendim zevkli döşemişsin
kulube diyince bende başka düşünmüştüm:roflol::roflol:

güle güle oturun canım hersey çok güsel sağlıkla oturun.bebişinizde çok tatlı maşallahh sıkasım geldi ekrandan ama :ecrin_bebek:

hmm bu ne güzel bir kulübeymiş böylee:))
Sağlıkla, mutlulukla, iyi günlerinizle oturun inşallah.....

KÖŞELİ MASA KOLTUKLAR VARYA ONUN ÜSTÜNE ÇIKTIM BACUMM :dance::sm_cool:..VALA KÖSEDE ÇOK RAHAT OLUYOR..LAVOBA ORDA OLMAS KOCAMAN BIR BOŞLUK OLCAKTI ORDA GAYET IYI YENI MUTFAK YAPTIRACAKLARA TAVSİYE EDERIM YANİİ

canım benim cevabın için teşekkürler bende dediğin gibi o boşluğu değerlendirebilmek amacıyla köşe düşünüyorum
evinde sağlık huzurla otur inşallah
yakında bende yeni evimin resimlerini sizlerle paylaşacağım mayıs haziran gibi tadilatımız başlıyor
kulubende mutluluklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.a.s.

Eviniz çok güzel ferah açık çok beğendim sağlıkla huzurla oturmanızı dilerim :1hug:

yeni evinin resimlerini merakla beklioruz canımmm..kaydirigubbakcemile3

baktım gercekten merak edılecek kadarmıs gule gule oturun Allah agzınınızın tadını bozmasın cümlemizin

kulübe kavramınız oldukça farklıymışkaydirigubbakcemile3
ben çok sevdim evinizi.
iki katlı evlerin havası bir başkadır zaten.
bebişiniz de evinizin en güze, en kıymetli sakini ne güzel kurulmuş o öyle yatağa. Şeniz

huzurla yaşayın şirin evinizde canıma.s.

evet canım hakikate en kıymetlimiz o bizimm..rabbim tüm isteyenlere versinnnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…