Bu da bizim kulubemiz

Son düzenleme:
Ben neden göremiyorum resimleri meraktan çatladım bak ses geliyor mu çattttttttttttttttttttttttttttt imdattttttttttttt:)

canım resim sitesiyle iligli bir gidip bir geliyor sen çatlama kıyamam:))))))))))))

evet sanırım siteyle alakalı resımlerın çıkıp çıkammasıbıraz bekle tekrar dene cnmm..

güle güle oturun canım, evin çok tatlı ama anlamadığım niye 2 pc yi yan yana koydunuz, birini diğer odaya koysaydınız gittiğin her yerde kk olurdu :roflol: gerçi yanyana koymakta mantıklı, birinde sen diğerinde eşin olduğu zamanlar ayrı kalmamış olursunuz :teytey:

tşkler CANIM EŞİMLE BERABER OTURUYORUZ HEM EŞİM IKISDE BIRDEN OYUN OYNUYOR O NEDENLE YAN YANALARR..muckss

Sağlıklı günlerde oturun inş. Evinizde...
Herşeyiniz çok güzel uyumlu birbiri ile...

canım evin çok güzel,allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.yavrunuzla sağlıkla,mutluluk dolu günler yaşayın inşallah bu cici kulübede:)

DEVAMİ SAYFA İKİDE ARKDŞLAR SİTEDE SORUN YAŞADIM EKLEYEMEDİMM...ÇOK TEŞEKKÜRLER BEĞENILERINIZ İÇİNNN

CANIM HUZUR İÇİNDE OTUR İNŞALLAH BEN YENİ EV YAPTIRIYORUM VE SENİN GİBİ KÖŞEDE DÜŞÜNÜYORUM LAVABOMU NASIL KULLANIŞLI OLUYORMU ONU MERAK EDİYORUM BULAŞIK MAKİNAM SENİNKİYLE AYNI YERDE DURACAK İNTERNETTEN EVYE ÖRNEKLERİNE BAKTIM AMA EŞİMLE KULLANIM AÇISINDAN TEREDDÜTTEYİZ RAHAT OLUYORMU GENİŞLİK KULLANIM ŞEKLİ BİLGİ VERİRMİSİN CANIM a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben 2 sayfa da ki resimleri göremdim
eviniz çok güzelmiş oturma odasına bayıldım pembe pembe ne güzel olmuş :)

lülülülülülü:uhm::roflol::sm_cool:Bacım bişey sorcam o mutfak resmmini çekmek için nereye tırmandınna.s. LAVOBOYUDA İLKKEZ ÖLE KÖŞEDE GÖRÜYORUM CANIM BENİM AMA BYILDIM ÇOK KULLANIŞLI GÖRÜNÜYORR..

bende gorunmuyor ya valla yazıları tek tek kkudum çatladım çatlıyacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…