Günaydın kızlar.
Ayy çok yoruldum,temizlik yapmaktan mahvoldum.
Toz alacağım bir tek o kaldı ama biraz dinlenmem lazım,çok yoruldum
Nasılsınızzzz?
Günaydın kızlar.
Ayy çok yoruldum,temizlik yapmaktan mahvoldum.
Toz alacağım bir tek o kaldı ama biraz dinlenmem lazım,çok yoruldum
Nasılsınızzzz?
kısss sen nıe yoruyon kendini boyle ...cnm dikkat et 3 ayın cıkana kadar yorma kendini
hoşgeldin canım...
niye kendini yordun o kadar günlere bölseydin keşkemmmm...
Hoşbuldummm..
Eşim işte kızlar,akşam da misafirim var.
Mecburen yapıyorum.
Çok söyledi eşim,ben gelmeden yapma diye ama o da yorgun oluyor,kıyamıyorum ki..
İşte dinlene dinlene yapıyorum.
Akşam da hem yemeğe , hem çaya misafirim var.
Onlar için hazırlıkları da eşim gelince yapacağım artık.
ay kıyamam canım yaa...:69
eşin erken geliyosa iyi yardımcı olur sana...
14:30 gibi çıkacak,pazara uğrayıp gelecek canım..
Kızlar balık yapalım diyoruz bugün.
Acaba çorba olarak ne yapsam:26:
Mercimek,tarhana hep yapıyorum.
Yayla çorbası da olmaz balığın yanında..
valla canım çorba bilmiyomda balığın yanına gidicek çok güzel tatlı önerebilirim hemde çok kolay...:44:
300gr tahin helvanın içine 1 çay bardağı süt koyup blenderde geçiriyosun sonrada ufak kase güveçlere döküp 200 derecede daha önce ısıtılmış dırında 5-6 dk pişiriyosun hmmm nefis oluyo....
balık restorantlarındada bu tatlıyı veriyolar genelde...
Hımm hep duyuyordum ama yapmamıştım.
Aklımda bulunsun canım sağol
rica ederim tatlım...
ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzere...
kendine ve yeğenime iyi bak yorulmayın...öpüyorum sizi...
pazar akşamı beklemediğim için sabah gördm ilk çizgiyi pazartesi akşam görmüşdüm...
ama daha önce yaptıklarımda hep tek çizgi ama...belli değiller aradan zaman geçtikden sonra bile...
bakalım bu akşam yine yapıcam...:26:
inaşllah tutmuşdur...
Kusura bakma canım, masama ancak gelebildim. Tam sana cevap yazıyorken bir işim çıktı, devam edemedim.
İlk çizgiyi pazartesi akşamı gördüysen , büyük ihtimalle salı günü de 2.çizgiyi görürsün. Sonra giderek silikleşir. Ama doktorun zaten yumurtladığını söylediyse muhtemelen pazartesi yumurtlamışsındır. Yumurtladıktan sonra 12-24 saat süren var canım. Pazartesi akşamı çalışma yaptıysanız yeterli olur. Tabi her ihtimale karşı salı da yapsanız süper olur.
Canım şimdilik test yapma artık. Pazartesi günü deneme amaçlı tekrar yaparsın. Biliyosun ovulasyon testi aynı zamanda gebeliği de tespit ediyor :) Gebelikte LH hormonu yükseliyor. Hatta HCG'den daha erken tespit ediyor. Şimdi rahatla ve herşeyi oluruna bırak canım...
ayy o zamn tamam ben pazartesi ve salı yaptım zaten...inşallah tutmuşdur....:18::18:
İnşallah canımcım... Rahat ol ama, stres yapma sakın.Folik asite devam...Bu dönemde çok gerekliymiş...
akşam osmanı izledinizmi....
çok güzeldi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?