Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende korkuyorum ben günde 3 kere kullanıyorum hatta bazen ikinciyi yerleştirirken bile diğerinin erimediğini hissediyorum ilk zamanlar hiç böyle olmazdı akmıyordu bile benimde ilk denemem ama valla ben bile çok yoruldum bunaldım iğneler zaten mahfetti Allahım çektiğimiz cefanın sefasını göstersin inşallah sağlıklaİnsan kötü hissediyor gerçektende niye diye doktora sordum ya es geçti çıkar dedi de sanki tümü çıkmış gibi Allah'ım inşallah pozitif göstersin yoruldum gerçektende bu ikinci denemem
Seni takip ediyordum ilk günden beri çok üzüldüm inan hepimiz aynıyız elimiz yüreğimizde Allah'ım kimseyi yormasin en kısa sürede nasip etsin belirti kasık ağrısı şişlik hicbirsey yokKızlar eken gebelik testi yaptım ve koca bir negatif diğer transferimin olumsuz olduğunu da böyle öğrenmiştim
Test bozuktur belki canım kan vermeden emin olma. Kan günün ne zamanKızlar eken gebelik testi yaptım ve koca bir negatif diğer transferimin olumsuz olduğunu da böyle öğrenmiştim
Bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ilk emerdi şimdi tamamen dışarı çıkıyor tamam ignede vuruyorumda yine de insan yetersiz olursa diye korkuyoAynen bende korkuyorum ben günde 3 kere kullanıyorum hatta bazen ikinciyi yerleştirirken bile diğerinin erimediğini hissediyorum ilk zamanlar hiç böyle olmazdı akmıyordu bile benimde ilk denemem ama valla ben bile çok yoruldum bunaldım iğneler zaten mahfetti Allahım çektiğimiz cefanın sefasını göstersin inşallah sağlıkla
Hah aynen bende de ilklerde hep emdi nedense sonlara doğru böyle olmaya başladı aynen bende iğne kullanıyorum da dediğiniz gibi insan tedirgin oluyorBende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ilk emerdi şimdi tamamen dışarı çıkıyor tamam ignede vuruyorumda yine de insan yetersiz olursa diye korkuyo
İyi tek olmamak da güzel en azındanHah aynen bende de ilklerde hep emdi nedense sonlara doğru böyle olmaya başladı aynen bende iğne kullanıyorum da dediğiniz gibi insan tedirgin oluyor
Seni takip ediyordum ilk günden beri çok üzüldüm inan hepimiz aynıyız elimiz yüreğimizde Allah'ım kimseyi yormasin en kısa sürede nasip etsin belirti kasık ağrısı şişlik hicbirsey yok
Koca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorumTest bozuktur belki canım kan vermeden emin olma. Kan günün ne zaman
Ayyy kesinlikle o kadar taktım ki resmen konu açacaktım ben az dahaİyi tek olmamak da güzel en azından
Allahım gönlünüze ferahlık versin. Anne olmak İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın. Vakti gelince olacak insallah o güne kadar her birimize sabırKoca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorum
Bende sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum. Bazen emiliyor bazen aynı şekilde dışarı çıkıyor. Korkmayın hocamlada konuşmuştum bu durumu korkulacak bir durum değilmiş. Hatta benim çoğunlukla çıktı diyebilirim. Şimdi transerden sonraki 10. Günüm pozitifi aldım şükür. Kafaya takmayın.Bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ilk emerdi şimdi tamamen dışarı çıkıyor tamam ignede vuruyorumda yine de insan yetersiz olursa diye korkuyo
Üzülme demek boş biliyorum elimizde değil. Güçlü olmaya çalış yarın test ver emin olursun. Olumsuz da düşünme vakti vardır pozitif haberlerin belki de bilemeyiz.Koca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorum
Çok çok sağol inan çok takmıştım Allah'ım bize de göstersin pozitifiBende sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum. Bazen emiliyor bazen aynı şekilde dışarı çıkıyor. Korkmayın hocamlada konuşmuştum bu durumu korkulacak bir durum değilmiş. Hatta benim çoğunlukla çıktı diyebilirim. Şimdi transerden sonraki 10. Günüm pozitifi aldım şükür. Kafaya takmayın.
Bende çok çok taktım zaten belirti olmaması da canımı çok çok sıktıAyyy kesinlikle o kadar taktım ki resmen konu açacaktım ben az daha
Amin inşallahÇok çok sağol inan çok takmıştım Allah'ım bize de göstersin pozitifi![]()
Ben bunu hiç anlamıyorum ama güvenmiyorum da kendinize hiç eziyet etmeyin bence kan verin yazık varsa bile stres etkilerKızlarrrrr nediyorsunuzzzzzzz![]()
Amin amin sağlıkla kucağına al inşallahAmin inşallahinanın her dönemi zor. Pozitifi alırsınız bu sefer kimyasal olmasın ve keseyi göreyim diye dua edersiniz ki benim sorunum da çok fazla kimyasal gebelik geçirmem
Allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah
![]()
Silik çizgi net gözüküyor hemen çıktımı maşallah inşallah kan da pozitifi görürsünüzKızlarrrrr nediyorsunuzzzzzzz![]()
Her zamanAmin amin sağlıkla kucağına al inşallahbizlerede dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş