hiç keyfim yok 2 gündür yaaaaa:85::85:
kızlar ya 2 gündür miğdem bulanıyor ya hafif hafif acaba hamilemiyim dicem ama sanmıyorum çünkü miğde bulantısı hemen başlamaz değilmi sizce üşüttümmü yoksa hamile olma ihtimalim varmı bak şimdi kusmaya gidiyorum adet günüme en erken 5 en geç 7 gün var ben adeti 35 günde bir olurum en son 31 aralıkta olmuştum:26::26::26::26:
kumaş firmasınıda çalışıyorum mayoluk kumaş satıyoruz
santrale bakıyourm ve depodaki arkadaşa yardım ediyorum
evrak girişlerinde
sonunda gelebildim...
işler yoğun biraz....
nedense canım sıkılıyo bugün benim..
içimde sıkıntı var....
Merhaba kızlar,ben geldim gene..
Berreem sıkma canını,güzel şeyler düşün
Only smile rica ederim canım..
Elatugba dur kız şimdiden bulantı falan olmaz
hepinize ii akşamlar
İyi akşamlar canım,gidiyorsun sanırım..
evet mesai bitti bu arada canım o konu ile ilgili linki attım buraya .
senin yorumların gerçekten hoşuma gidiyor,çok güzelimantıklı konuşuyorsun
tatlım psikolojik olmasın....
çünkü daha varmış...
Canım neden sıkılıyorsun bakalım Üzme tatlı canınıbu arada profil resmin sana benziyor
Elacım inşallah psikolojik değildir..Off teker teker mutlu haberler almak istiyorummmm..
Merhaba kızlar,ben geldim gene..
Berreem sıkma canını,güzel şeyler düşün
Only smile rica ederim canım..
Elatugba dur kız şimdiden bulantı falan olmaz
yaaaaaaaaaaaaaa nasıl arkadaşlarsınız siz içinizden biriside( -aaaaaaaaaa sen hamilesin) desin yaa
ama durun bi hamile kalıyım bu ayyy bakın hamilelik belirtisiymiş gördünüzmü diceemşaka şaka yaaaa valla burasıda olmasa insaan yaakınlarına danışamıyo inanın herkes bi değişik bu dünyada offf efkarlandım bu arada eşimin doğum gününü kutladım süperdi koridora mumları ve gül yapraklarını döşedim oturma odasını gösteren ok yaptım içerde mum süsler ben tabi piliç gibi giyindim tuba özerkin doğum günü şarkısını açtım hem dans ettik hemde................... eşim şok oldu unuttuğumu sanmış
kısslar selam
bana biii yardımcı olunya.. simdi ben 3 ocakta kurtaj oldum 7 haftalık ta kalbi durmus regl tarihime gorede 8 haftalıktı...şimdii beta hcg hormonu üzerinden de 24 gun gecti sıfırlanmısmıdır? sorabileceginiz bii doktorunuz uzman birileri var mı?
hmm anladım canım...
sadece öğleden sonra geliyosun yoğun işleriniz sanırım...:26:
sıfırlanmşdır herhalde tatlım ya çünkü karnında ölse bile sıfırlanıyo tabi bi doktor daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?