Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

tatlım psikolojik olmasın....
çünkü daha varmış...

kumaş firmasınıda çalışıyorum mayoluk kumaş satıyoruz
santrale bakıyourm ve depodaki arkadaşa yardım ediyorum
evrak girişlerinde

hmm anladım canım...
sadece öğleden sonra geliyosun yoğun işleriniz sanırım...:26:

sonunda gelebildim...
işler yoğun biraz....
nedense canım sıkılıyo bugün benim..
içimde sıkıntı var....

Canım neden sıkılıyorsun bakalım Üzme tatlı canını bu arada profil resmin sana benziyor

Elacım inşallah psikolojik değildir..Off teker teker mutlu haberler almak istiyorummmm..

Merhaba kızlar,ben geldim gene..
Berreem sıkma canını,güzel şeyler düşün
Only smile rica ederim canım..
Elatugba dur kız şimdiden bulantı falan olmaz

tatlım psikolojik olmasın....
çünkü daha varmış...

Canım neden sıkılıyorsun bakalım Üzme tatlı canını bu arada profil resmin sana benziyor

Elacım inşallah psikolojik değildir..Off teker teker mutlu haberler almak istiyorummmm..

Merhaba kızlar,ben geldim gene..
Berreem sıkma canını,güzel şeyler düşün
Only smile rica ederim canım..
Elatugba dur kız şimdiden bulantı falan olmaz

ya sanırım üşüttüm yok ya hamile olamam zaten bulantı olabilmesi için en az 6 haftalık olması lazım ya işte umut dünyası

yaaaaaaaaaaaaaa nasıl arkadaşlarsınız siz içinizden biriside( -aaaaaaaaaa sen hamilesin) desin yaa
ama durun bi hamile kalıyım bu ayyy bakın hamilelik belirtisiymiş gördünüzmü diceem şaka şaka yaaaa valla burasıda olmasa insaan yaakınlarına danışamıyo inanın herkes bi değişik bu dünyada offf efkarlandım bu arada eşimin doğum gününü kutladım süperdi koridora mumları ve gül yapraklarını döşedim oturma odasını gösteren ok yaptım içerde mum süsler ben tabi piliç gibi giyindim tuba özerkin doğum günü şarkısını açtım hem dans ettik hemde................... eşim şok oldu unuttuğumu sanmış

Ne zaman kutladın kız?
Ne işin var şimdi burda

sıfırlanmşdır herhalde tatlım ya çünkü karnında ölse bile sıfırlanıyo tabi bi doktor daha iyi bilir

Günaydın kızlar,kimsecikler yok mu:44:
Ben şimdi epilasyon vs işlerim ile uğraşacağım.
İşim bitince gelirim.
Çok öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…