valla anlamadımkıst sanılmıs ama bebişmiş o da simdi 4,5 aylık mı olmus :) yarın bii daha kan testini yenilemeyi dusunuyordum sen kafamı daha cok karıstırdın yukselmiş bile oldugunu gorsem kurtaj sonrasıdır olur boyle seyler hamile olamam mı dusunmem gerekiiyor??
Okudum şimdi..Canım bence senden bunu isteyen ve istediğini yapmayınca sorunla karşılaştığın bir insan için beyin hücrelerini yormaya gerek yok...Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Eğer mantıklı davranırsan neden olmasın canım.
Hayatta her şey bizler için sonuçta..
Badem yağı,kakao yağı..daha bir sürü seçenek var:)
kuzeycim merhaba çok geçmiş olsun canım...valla anlamadımkıst sanılmıs ama bebişmiş o da simdi 4,5 aylık mı olmus :) yarın bii daha kan testini yenilemeyi dusunuyordum sen kafamı daha cok karıstırdın yukselmiş bile oldugunu gorsem kurtaj sonrasıdır olur boyle seyler hamile olamam mı dusunmem gerekiiyor??
sinirlenilmicek gibi değil dimi..hatta ben kazenden ricada bulundum konumun kapatılıpğ silinmesi için ama mesajıma cevap yazmadı..teşekkürler haklısın aslında.yıpranan her türlü şekilde ben oluyrumm.amin hepimizin inş.
doğru söylüyorsun ama işte ,insan yaşadıkça acı çektikçe hayatın,insanların gerçek yüzünü görebiliyoruz ...
ssen hangisinden başlamayı planlıyorsun canım:)?
kuzeycim merhaba çok geçmiş olsun canım...
regli tarihin senin 1 şubatmı şimdi?
Ben şimdilik duş sonrası nemlendiricilerle idare ediyorum.
Tam olarak başlayamadım.
Kış olunca da zor oluyor ya sürekli kremler,yağlar sürmek
Çok üşüyorum ben
Canım şöyle yazmak istemiş smile.
(smile kusura bakma canım,sen yoksun diye yazıyorum)
beta hcg rahime tutuna bir şey varsa salgılanır.
yani kist,ya da kürtajdan sonra bir parça kalmışsa o zaman da salgılanabilir.
O bahsettiği kişinin beta hcg'si yüksekmiş çünkü kist varmış.
Daha sonra o kist problemi halledilince sıfırlanmış hcg.
Şimdi de her şey yolundaymış,sağlıklı bir gebeliği varmış.
Şimdi oldu mu biraz ?
hımmm anladımmm
ayy kesinlikle ya buz gibi oluyor birde bir anda su soğuk oluyor deli oluyorum valla:)
ama çatlak bölegelerine sürmek felan okşamak felan güzeldir ya
kaç haftalık hamileisn?
ttmmm cnm tsk ederim herkese göre farklılık gosteren bir durum sordugum seyler ama işte insan paylaşmak bii medet ummak istiyor...en guzel 1 hafta daha bekleyip kanamam olmazsa ultrasona girmek....ama bu arada cenem ve beynim bu konu uzerinde teoriler uretecek
kızlar 2008 den beri süren boşanma davası bugün sonuçlandı ve bitti ne yapmalı nasıl davranmalıyız ablama??
evet okudum kuzeycim içinde bi parça kalmadıysa muhtemelen bence gebelik var derim benim bitanıdığım vardı kürtaj olup öbür ayında hemen hamiş kalmıştı bence gebelik testine fazla takılma derim :)29-30 gun sonra ki regl tarihim 1 subata denk geliyor selinciimm....okudun mu dıger yazdıklarımıda cnm...
evet okudum kuzeycim içinde bi parça kalmadıysa muhtemelen bence gebelik var derim benim bitanıdığım vardı kürtaj olup öbür ayında hemen hamiş kalmıştı bence gebelik testine fazla takılma derim :)
sonunda gelebildim...
işler yoğun biraz....
nedense canım sıkılıyo bugün benim..
içimde sıkıntı var....
Ne yapmalı,nasıl davranmalı derken?
Nasıl yani canım?
Durumu bilmeyince cevap veremiyorum.
Canım nerdesin sen ya...
Bende tam yazacaktım Berre nerde diye.
Kafana takılan bişey varsa canın sıkılır canım...
...canıımmmmm...
işler yoğun biraz zor giriyorum bugün...
aslında kafama takdığım bişey yok ama bakalım hayır olsun inşallah....
seninde maşallahın var canım nazar değmesin...geçdi mide bulantıların çok şükür...
biz sizinle tecrübe sahibi oluyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?