Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım şöyle yazmak istemiş smile.
(smile kusura bakma canım,sen yoksun diye yazıyorum)
beta hcg rahime tutuna bir şey varsa salgılanır.
yani kist,ya da kürtajdan sonra bir parça kalmışsa o zaman da salgılanabilir.
O bahsettiği kişinin beta hcg'si yüksekmiş çünkü kist varmış.
Daha sonra o kist problemi halledilince sıfırlanmış hcg.
Şimdi de her şey yolundaymış,sağlıklı bir gebeliği varmış.

Şimdi oldu mu biraz ?

sinirlenilmicek gibi değil dimi..hatta ben kazenden ricada bulundum konumun kapatılıpğ silinmesi için ama mesajıma cevap yazmadı..teşekkürler haklısın aslında.yıpranan her türlü şekilde ben oluyrumm.amin hepimizin inş.

Eğer mantıklı davranırsan neden olmasın canım.
Hayatta her şey bizler için sonuçta..
Badem yağı,kakao yağı..daha bir sürü seçenek var:)

doğru söylüyorsun ama işte ,insan yaşadıkça acı çektikçe hayatın,insanların gerçek yüzünü görebiliyoruz ...
ssen hangisinden başlamayı planlıyorsun canım:)?

kuzeycim merhaba çok geçmiş olsun canım...

regli tarihin senin 1 şubatmı şimdi?

Ben şimdilik duş sonrası nemlendiricilerle idare ediyorum.
Tam olarak başlayamadım.
Kış olunca da zor oluyor ya sürekli kremler,yağlar sürmek
Çok üşüyorum ben

Ben şimdilik duş sonrası nemlendiricilerle idare ediyorum.
Tam olarak başlayamadım.
Kış olunca da zor oluyor ya sürekli kremler,yağlar sürmek
Çok üşüyorum ben

hımmm anladımmm
ayy kesinlikle ya buz gibi oluyor birde bir anda su soğuk oluyor deli oluyorum valla:)
ama çatlak bölegelerine sürmek felan okşamak felan güzeldir ya
kaç haftalık hamileisn?

ttmmm cnm tsk ederim herkese göre farklılık gosteren bir durum sordugum seyler ama işte insan paylaşmak bii medet ummak istiyor...en guzel 1 hafta daha bekleyip kanamam olmazsa ultrasona girmek....ama bu arada cenem ve beynim bu konu uzerinde teoriler uretecek

kızlar 2008 den beri süren boşanma davası bugün sonuçlandı ve bitti ne yapmalı nasıl davranmalıyız ablama??

hımmm anladımmm
ayy kesinlikle ya buz gibi oluyor birde bir anda su soğuk oluyor deli oluyorum valla:)
ama çatlak bölegelerine sürmek felan okşamak felan güzeldir ya
kaç haftalık hamileisn?

8.haftayı bitirdik canım.
Sanırım bu yüzden rahatım biraz da ama başlamam lazım artık.

Haklısın,insan merak etmeden duramıyor.
Baalım regl gününde umarım bir sorun olmaz.

29-30 gun sonra ki regl tarihim 1 subata denk geliyor selinciimm....okudun mu dıger yazdıklarımıda cnm...
evet okudum kuzeycim içinde bi parça kalmadıysa muhtemelen bence gebelik var derim benim bitanıdığım vardı kürtaj olup öbür ayında hemen hamiş kalmıştı bence gebelik testine fazla takılma derim :)

evet okudum kuzeycim içinde bi parça kalmadıysa muhtemelen bence gebelik var derim benim bitanıdığım vardı kürtaj olup öbür ayında hemen hamiş kalmıştı bence gebelik testine fazla takılma derim :)

ahh selinciimmm ne guzel konustunnn ...kurtajdan 1 hafta sonra gittim ultrasonda baktı hersey normal dedi ne agrım ne kanamam ne lekenmem ulmadı ilk oldugum 2-3 gunde agrım oldu o kadar...son 2-3 gundur de ancak hani içine sokarsan farkettiğim kahverngi sümüksüü bir sıvı olunca korunmadıkda olsun dedik hemen suphelendim...dun once idrar testi yaptım (regl tarihi gelmeden varsa da pozitif cıkmaz ki kurtaj oldugum hamileligimde de oyle olmustu) negatif (eger kurtaj oldugum gebeliğmden devam eden bişey olsaydı idrarda cıkmazmıydı)bugun sabah ta kan da yaptırınca 24 gun sonra kanda 44 cıktı...gogus cevremdeki beyaz kabarcıklar yine cıktı falan fılan

Son düzenleme:
sonunda gelebildim...
işler yoğun biraz....
nedense canım sıkılıyo bugün benim..
içimde sıkıntı var....

Canım nerdesin sen ya...
Bende tam yazacaktım Berre nerde diye.
Kafana takılan bişey varsa canın sıkılır canım...

...canıımmmmm...
işler yoğun biraz zor giriyorum bugün...
aslında kafama takdığım bişey yok ama bakalım hayır olsun inşallah....

seninde maşallahın var canım nazar değmesin...geçdi mide bulantıların çok şükür...
biz sizinle tecrübe sahibi oluyoruz...

Aman nazar değmesin, rahatladım çok şükürr Evet tecrübe kazanıyosunuz canım,hayırlısıyla iyi haberlerinide alalımda

Bazen benimde içim sıkılır ama genelde kafama taktığım bişeyden dolayı, hayır olsun diyelim hayır olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…