Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canımmmmm ağzından bal damlıyor

Herkes aynı şeyi söylüyor bana, kız hissediyoruz diyorlar. Hadi hayırlısı. İnşallah haftaya belli olur, müjdeli haberi veririm

hadi hayırlısı canım...
ben bile sabırsızlanıyorum vallahi....:18::18:
hangi gün gideceksin saat kaçda?

hadi hayırlısı canım...
ben bile sabırsızlanıyorum vallahi....:18::18:
hangi gün gideceksin saat kaçda?

Canım 5 şubat da randevum. Saat kaçta hatırlamıyorum... Son gün sms gönderirler zaten...

Valla heyecanladım, millet hep öğrenmiş 12. haftada.

selamm kızlarrr burası aslında hamile annelerin topici olmalıymış
hamile annelerimiz nasılmış bakalım bugün

Canım 5 şubat da randevum. Saat kaçta hatırlamıyorum... Son gün sms gönderirler zaten...

Valla heyecanladım, millet hep öğrenmiş 12. haftada.

az kalmış canım...
benim regl günümde...

aaaaaaaaaaaa berrecim yaa, aynı gün..Süper valla... Umarım ikimiz için de hayırlı haberler alırız...

inşallah canımm...
ama bu sefer kararlıyım regl günüm geçtikden 2-3 gün sonra yapıcam test...
eğer geçerse tabi...
sabırlı olucam...

bende iyiyim çok şükür nasıl gidiyor hamilelik canım,?

İyi gidiyor canım. Şimdilik problem yok... Biraz bulantı ve uyku hali hariç herşey yolunda şükür

Berrecim yaaa ben yanlış hatırlıyormuşum, 5 Şubat değil, 12 şubatmış benim randevum :26:

İyi gidiyor canım. Şimdilik problem yok... Biraz bulantı ve uyku hali hariç herşey yolunda şükür

Berrecim yaaa ben yanlış hatırlıyormuşum, 5 Şubat değil, 12 şubatmış benim randevum :26:

hmm evet canım...:26:
o zaman sen 11 haftalık olmuş oluyosun çünkü çarşamba 11 haftaya giricekdin demi...

Arkadaşlarım ben geldim.Çok şükür taşınma bitti işim..Çok yoruldum artık..Ama bitti şükür..Siz nasılsınız bakalım? Esramm sakın kötü şeyle düşünüp bozma moralini..Smilecım bana da senin kız olcak gibi geliyor.ammaaaaan hayırlı evlat olsunlar, akıl ve fizik sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil..Kız berrem az kalmış seninde gününe

Günaydınnnn kızlarrrr....

Özlemcim sonunda taşındın, büyük bir yükten kurtuldun. Hadi geçmiş olsun. Yeni evine mini mini bebişler gelsin inşallah Umarım seninde hissettiğin doğru olur canım. Şu ana kadar bir tek yengem ısrarla oğlun olacak diyor. Onun dışında herkes kız hissediyor Hadi hayırlısı diyelim...

günaydın günaydınlar:79::79:...nasılsınız...?
ben gayet yorgun ve uykuluyum...sabah geç kaldım ilk defa eşimide geç bırakdım ...:93::93:
özlem'cim hadi gözün aydın bitmiş sonunda artık seni daha sık görürüz...evet benimde az kaldısmilemm sen nasılsın bebiş nasıl...?

Canımmm, iyiyim ben sağol... Bugün burada kar var, buz gibi heryer ve beyazlanıyor

Bursa da hava nasıl?

Canımmm, iyiyim ben sağol... Bugün burada kar var, buz gibi heryer ve beyazlanıyor

Bursa da hava nasıl?

tatlım sen orhangazi'demiydin...?
burdada hava çook soğuk ama henüz kar yok...
keşke yağsa ben çok seviyorum karı...

Yok canım ben Kocaelideyim Şimdi burdada durmuş,yağmıyor.Ama yinede beyazlandı etraf...

yinede çok uzaklarda tahmin etmemişim...
ohh ne güzel....
benim hiç belirtim felan yok yaa...sadece ara sıra kasığıma ağrı batıyo ama saniyelik...
önceden reglme 1 hafta kala göğüslerim hassaslaşırdı şimdi hiç bişey yok...:26:

smilemm sen teknopark'ı biliyomusun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…