o kadar para verdin smilemm olmaz olamaz çatlayamaz o bacaklar o göbüş....:86::86::86:
Canım yağları sürmek zor geliyordu, üşeniyordum. Ama şimdi korktum valla.Düzenli kullanıcam. Çok kötü bir görsen canım yaaaaa, iğrenç gözüküyor
evet çok güzel...
Bende çok seviyorum memleketimi...
Halanlar nerde oturuyo canım...:26:
canım yaw fethiye diye hatırlıyorum
Berrecim napıyosun canım? Akşam diziyi kaçırma sakın, çok heyecanlı olacak :)
canımcım valla çok yorgunum ama izlicem kaçırırmıyım hiç...
sen napıyon...:26:
bugün yanlız kaldık ikimiz...
Evet kimsecikler yok.
Bende bebek odalarına takıldıım. Bakıp duruyorum,çok şeker şeyler var. Bayıldım valla. Cinsiyeti belli olsunda, daha ciddi bakarımSizden de fikir alırım. Ama beyaz olanlar hoşuma gidiyor.Kıza da erkeğe de olur. Yatak örtüsü ve perdeyle renklendiririm.
günaydın kızlarrrrr özledim valla siziiiiii
aaaselinim gelmiş...
hoşgeldin canımm günaydın...
nasılsın bakalım nerelerdeydin..?
bizde seni özledik....
Günaydın kızlarr,
Selincim hoşgeldin, uğramıyosun hiç... Nasılsın?
Berrecim dün akşam evden bağlanamadım kusura bakma canımcım
günaydın tatlımm valla ev işleri sürekli bende birde fazla girmemeye çalışıyorum sonra yok regli yok yumurtlamayla kafayı bozup kendimi mahvediyorumsen nasılsın canım
Günaydın kızlarr,
Selincim hoşgeldin, uğramıyosun hiç... Nasılsın?
Berrecim dün akşam evden bağlanamadım kusura bakma canımcım
günaydın tatlımm valla ev işleri sürekli bende birde fazla girmemeye çalışıyorum sonra yok regli yok yumurtlamayla kafayı bozup kendimi mahvediyorumsen nasılsın canım
ayyy kızlar çok sinirlerim bozuldu yaaa defne joy evinde ölü bulunmus netde heryerde haberler geçiyo yaaaaaaaaaaaaa
ayyy kızlar çok sinirlerim bozuldu yaaa defne joy evinde ölü bulunmus netde heryerde haberler geçiyo yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?