Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

o kadar para verdin smilemm olmaz olamaz çatlayamaz o bacaklar o göbüş....:86::86::86:

Canım yağları sürmek zor geliyordu, üşeniyordum. Ama şimdi korktum valla.Düzenli kullanıcam. Çok kötü bir görsen canım yaaaaa, iğrenç gözüküyor

Canım yağları sürmek zor geliyordu, üşeniyordum. Ama şimdi korktum valla.Düzenli kullanıcam. Çok kötü bir görsen canım yaaaaa, iğrenç gözüküyor

aynen canım çok kötü oluyo benim ablam düzensiz kullanırdı krem felan bazen hiç sürmezdi şimdi çook pişman...

Berrecim napıyosun canım? Akşam diziyi kaçırma sakın, çok heyecanlı olacak :)

canımcım valla çok yorgunum ama izlicem kaçırırmıyım hiç...
sen napıyon...:26:
bugün yanlız kaldık ikimiz...

canımcım valla çok yorgunum ama izlicem kaçırırmıyım hiç...
sen napıyon...:26:
bugün yanlız kaldık ikimiz...

Evet kimsecikler yok.

Bende bebek odalarına takıldıım. Bakıp duruyorum,çok şeker şeyler var. Bayıldım valla. Cinsiyeti belli olsunda, daha ciddi bakarım Sizden de fikir alırım. Ama beyaz olanlar hoşuma gidiyor.Kıza da erkeğe de olur. Yatak örtüsü ve perdeyle renklendiririm.

ayy sorma yaa bayılıyorum bende bakarız tatlım sana fikir sunarız...
hadi eve git bekliyom ben canım...

Günaydın kızlarr,
Selincim hoşgeldin, uğramıyosun hiç... Nasılsın?

Berrecim dün akşam evden bağlanamadım kusura bakma canımcım

Günaydın kızlarr,

günaydın tatlımm valla ev işleri sürekli bende birde fazla girmemeye çalışıyorum sonra yok regli yok yumurtlamayla kafayı bozup kendimi mahvediyorum sen nasılsın canım

günaydın tatlımm valla ev işleri sürekli bende birde fazla girmemeye çalışıyorum sonra yok regli yok yumurtlamayla kafayı bozup kendimi mahvediyorum sen nasılsın canım

bende iyiyim canım...işte bekliyorum günlerin geçmesini...
olurmu öyle şey sen gel araştırmazsın olur biter canım...
bizi özlemiyomusun hiçç...

Günaydın kızlarr,

günaydın canımm nasılsın bebiş nasıl...:26:
bende senden biraz sonra çıktım zaten işlerde yoğundu...

ayyy kızlar çok sinirlerim bozuldu yaaa defne joy evinde ölü bulunmus netde heryerde haberler geçiyo yaaaaaaaaaaaaa

Bende iyiyim canım sağol.Soğuklarla boğuşuyoruz...

Canım kendini mahvetcek bişey yok ki, olacak inşallah.Zamanını bekliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…