selammmmmmmmmmmm ben geldim kızlar napıyosunuz varmı hamile görüşmeyeli yaaa sormayın başıma geleni
evet herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum...
şimdi rahat bi nefes alıyorum ve rahatlıyorum herşeyin hayırlısı inşallah hamileyimdir...
değilsemde olsun demekki nasip değilmiş derim....ağlamam...
pazar günü test yapıcam....
Hoşgeldin.Hayırdır elacım ne oldu?
Canım hoşgeldin.
Seni merak ediyorduk.
Neler oldu anlat hadi..
hoşgeldin elacım hayırdır ne oldu...:26:
hoşbulduk ya caanım sıkkın kızlar çamaşırımı bi sereyim hemen geliyorum
evet herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum...
şimdi rahat bi nefes alıyorum ve rahatlıyorum herşeyin hayırlısı inşallah hamileyimdir...
değilsemde olsun demekki nasip değilmiş derim....ağlamam...
pazar günü test yapıcam....
hoşbulduk smile
arkadaşlar tatil amaçlı annemlere gitmiştim dedimki nasıl olsa ildeyim gelmişken buraya doktora gidip bi kontrol ettiriyim gittim doktora neyse içeri girdim dedimki hocam benim adetime 2 gün var tahminen dedim düzenli olmuyorum dedim hem kan tahlili yaptırmak hemde hamile degilsem kontrol amaçlı işte kan ,hormon,sımırr testi yaptırmak istiyorum dedim .dediğim bu kadar bana ne dese beğenirsiniz? siz nerden öğreniyosunuz böyle şeyleri çok iyi bilirsinizde sanki diye azarlamaya başladı sonra bana dediki şimdi bebek olup olmadığı belli olmaz dedi.Bende o zaman bakmayın dedim sonra dediki geç hazırlasınlar seni dedi ve hiç kandan felan bakmadan direk alttan baktı smıırrr çekti ama çok bozuldum direk başhekime çıktım ve hasta haklarına şikayet ettim bakanlığada yazcaktı eşim bende uğraşma dedim engelledim ya bu arada adet olmadım günüm bugün ve sanırım hamile değilim doktor hiç bişey demedi sadece hiçbişeyin yok kist miyom yok dedi patolojiye giden örnekte temiz çıktı valla ne yapcağımı şaşırdım
hoşbulduk smile
arkadaşlar tatil amaçlı annemlere gitmiştim dedimki nasıl olsa ildeyim gelmişken buraya doktora gidip bi kontrol ettiriyim gittim doktora neyse içeri girdim dedimki hocam benim adetime 2 gün var tahminen dedim düzenli olmuyorum dedim hem kan tahlili yaptırmak hemde hamile degilsem kontrol amaçlı işte kan ,hormon,sımırr testi yaptırmak istiyorum dedim .dediğim bu kadar bana ne dese beğenirsiniz? siz nerden öğreniyosunuz böyle şeyleri çok iyi bilirsinizde sanki diye azarlamaya başladı sonra bana dediki şimdi bebek olup olmadığı belli olmaz dedi.Bende o zaman bakmayın dedim sonra dediki geç hazırlasınlar seni dedi ve hiç kandan felan bakmadan direk alttan baktı smıırrr çekti ama çok bozuldum direk başhekime çıktım ve hasta haklarına şikayet ettim bakanlığada yazcaktı eşim bende uğraşma dedim engelledim ya bu arada adet olmadım günüm bugün ve sanırım hamile değilim doktor hiç bişey demedi sadece hiçbişeyin yok kist miyom yok dedi patolojiye giden örnekte temiz çıktı valla ne yapcağımı şaşırdım
hoşbulduk smile
hoşbulduk smile
Saygısız adam
Keşke o densiz tepkisinden sonra hiç muayene olmayıp direkt şikayet etseydin canım.
Bilgili insanları görmeye tahammül edemiyorlar sanırım.
Kusu kuzu gidip ağzımızı açmamızı bekliyorlar.
Off deli oldum yaaa
öyle yapcaktım ama suçlu duruma düşmek istemedim sekreter var başka bir hasta var ya onlar bile şaşırdı şuanda neyim bende bilmiyorum kızlar bebek olsa smear testinde gözükürdü değilmi? alttan baktı :26::26::26: dengesiz yaaa çok canım sıkıldı.
Canım bazı doktorlar böyle işte..Ama hamile olduğunu şimdi ultrasonla anlayamaz.Kese oluşması lazım, o da regl den 3-4 gün sonra.. Kan tahlili şart... Hamile değilim diye düşünme... Adet gününse gebelik testi al yap, yada 1 gün daha bekle canım...
canım adetim düzensiz en erken 32 en geç 37 günde bir oluyorum bilgisayarda ovulasyon hesaplaması yapıyorum ayın 4 yani bugünü söylüyor son adet tarihim 31 aralık yani 35 gün oldu daha adet olmadım ya alttan bakınca belli olmazmı diyosun sevindim bunapeki hamileysem bi sakıncası olurmu alttan bakmanın bi zararı?
canım benim smear testinde gözükmez ki..ayrıca ultrasonda da gözükmez bu kadar erken zamanda.
canım adetim düzensiz en erken 32 en geç 37 günde bir oluyorum bilgisayarda ovulasyon hesaplaması yapıyorum ayın 4 yani bugünü söylüyor son adet tarihim 31 aralık yani 35 gün oldu daha adet olmadım ya alttan bakınca belli olmazmı diyosun sevindim bunapeki hamileysem bi sakıncası olurmu alttan bakmanın bi zararı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?