Kasık ağrısı mı mide filan mıO kadar heyecanlıyım ki birde iğneden sonra karın ağrısı yaşıyorum ben sizde de oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrısı mı mide filan mıO kadar heyecanlıyım ki birde iğneden sonra karın ağrısı yaşıyorum ben sizde de oldu mu ?
Ay doğrudur canım kafam okadar dolu ki hatırlamıyorum bile sağlıkla ilerlesin inşallahYazdım dün canım hatta değerimide yazdım sana 58,3 çıktı diye
Ya böyle kasık gibi ama daha çok ishal ağrısı gibiKasık ağrısı mı mide filan mı
Ben bugün kan verdim transfer+9 32.46 çıktı düşükmü sence sen kaçıncı günde vermiştinYazdım dün canım hatta değerimide yazdım sana 58,3 çıktı diye
İnşallah canım seninde sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim senin haberinedeAy doğrudur canım kafam okadar dolu ki hatırlamıyorum bile sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Çok sağol canım Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallahİnşallah canım seninde sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim senin haberinede
4 eylül transfer olmuştu bana 13ünde ver dediler 9 gün sonra oluyor yani bence düşük değil canımBen bugün kan verdim transfer+9 32.46 çıktı düşükmü sence sen kaçıncı günde vermiştin
İğneden değildir canım bence yaYa böyle kasık gibi ama daha çok ishal ağrısı gibi
Bende 5 Eylül transfer olmuştum doktorum yarın bidaha kan istedi güzel sonuçlar alırım inşallah4 eylül transfer olmuştu bana 13ünde ver dediler 9 gün sonra oluyor yani bence düşük değil canım
Bende vericem yarın inşallah canımBende 5 Eylül transfer olmuştum doktorum yarın bidaha kan istedi güzel sonuçlar alırım inşallah
Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah bana bu sürece daha var sanırım sizin mesajları okuyup heyecanlanıyorum çok seviniyorum adınızaBende 5 Eylül transfer olmuştum doktorum yarın bidaha kan istedi güzel sonuçlar alırım inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlikla ilerlesin sağlikla doğsun inşallahPozitifi gördüm ve Sevinçten ağladımmm![]()
Bende ayin 20sini bekliyorum cok kararlı gibiyim simdilik erken gebelik testi yapmamaya benimde hiç belirtim yok ama belirti olmadan pozitif gören cokk varmış burada okuyuyorum da bizim neden pozitif olmasin kiDayanabilirsem bakalm canm beklemedeyim ama sıfır belirti beni üzüyor göğüs ağrısı bile yok yani adet ağrısı kasık ağrısı hicbirsey normal günümden daha sağlamım![]()
Çok doğru canm ama insan bir ışık bekliyor malesef bekleyelim bakalım bizde görürüz pozitifi herşey güzel geçti neden olmasın diyorum şans olmama ihtimalinden daha yüksekBende ayin 20sini bekliyorum cok kararlı gibiyim simdilik erken gebelik testi yapmamaya benimde hiç belirtim yok ama belirti olmadan pozitif gören cokk varmış burada okuyuyorum da bizim neden pozitif olmasin ki![]()
Evet kendimi dinlemekten cok yoruldum artik hayırlısı ile pozitif sonuçları alalim bizde inşallahÇok doğru canm ama insan bir ışık bekliyor malesef bekleyelim bakalım bizde görürüz pozitifi herşey güzel geçti neden olmasın diyorum şans olmama ihtimalinden daha yüksek
Hep diorum şu hamileliğin işte haftalık göstergesi varya burda kadinlar klubunde bunu yapcam diyeEvet kendimi dinlemekten cok yoruldum artik hayırlısı ile pozitif sonuçları alalim bizde inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlikla ilerlesin sağlikla doğsun inşallahdarısı bize bakalım bize de bol bol dua edin
![]()
Dualarımdasınız kızlar inşallah siz ve tüm bekleyenler de bu güzel haberi alıcak inanıyorum bunaAllah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah bana bu sürece daha var sanırım sizin mesajları okuyup heyecanlanıyorum çok seviniyorum adınıza
Erken gebelik testi yapmadan beklicem 20sinde test gunum beklemesi zor ama beklim diyorumHep diorum şu hamileliğin işte haftalık göstergesi varya burda kadinlar klubunde bunu yapcam diye
Kaçıncı gün embriyosu peki benim 5. Gün embriyosu 8 inde transfer oldum 17 si test günüm 9.gun ilk testi yapalım dedilerErken gebelik testi yapmadan beklicem 20sinde test gunum beklemesi zor ama beklim diyorumbugun 6.günüm
Merhaba ben gonal f ile başlamadım sanırım ilk aşama da gonal f oluyor yanlış bilmiyorsam değil mi regl iken başladınız dimi eğer öyleyse yaklaşık 10-12 gün iğneleri kullanıyorsunuz arada kontrole çağırıyorlar yumurtaların büyüklüğüne bakmak için yeterli büyüklüğü geldiğinde zaten bir kaç gün önceden bir iğne daha ekleniyor oda büyüyen yumurtalar çatlamasın kendiliğinden diye sonra da yumurta toplamadan önce çaglatma iğnesi vuruyorsunuz yumurtaların toplandığında eşiniz de örnek veriyor daha sonra döllenme yapılıyor yumurta ile sizi de arayıp bilgilendiriyorlar kaç yumurta toplandı kaçı olgundu kaçı döllendi ve 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu artık hangi aşamaya gelebilirse duruma göre de taze transfer ya da dondurulmuş transfer oluyorsunuz buarada yumurta toplama hafif anestezi altında zaten birşey hissetmiyorsunuz transfer günü de idrara sıkışık bir şekilde gelmenizi istiyorlar anestezi falan gerek yok onda bu şekilde de transferi gerçekleştiriyorlar duruma göre ya 9. Gün ya da 12. Gün kan tahlilini verip pozitif sonuç alıyorsunuz inşallah diyelimMerhabalar bende dün gonal f başladım süreç nasıl ilerliyor o kadar heyecanlıyım ki Rabbim kucaklarımızı doldurmayı sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin![]()