Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Bu da çok tatlı canımm:93:
Ben de beyaz olacaktım da her yerde beyaz bulurum diye pembe alayım dedim

Canım beyaz giyinmeyi seviyorum ben. Hele yazın, 6-7 tane beyaz t-shirtüm var. Bu sabah giyindim hırkamın içine. Göğüsler çok büyük duruyor, onları giyinemem herhalde. Seninde çok büyüdümü göğüslerin?

Hiç alışkın değilim ya, çok garip duruyor...

İlk haftalarda patlayacak gibiydi resmen
Benim normalde büyük değildir göğüslerim,çok yadırgamıştım
Ama şimdi normale döndü.
Gene dolgun ama çok değil..Normal görünüyor.

kızlar merhabalarr nasılsınız bugün.. özlem hamiş çıkmış çok sevindim gözü aydınnn sonunda dileği kabul oldu ne mutluu onaaa... berrem hayırlısı olsun napalım bidahaki aya inş hamiş kalırsın... kızlar varya bugun göğüslerim kopucak gibi koltuk altımın hizasından aşağı kadar gece bir gıdım uyuyamadım nasıl acıyor ilk kez yaşadığım için garipsedim

Hoşgeldin selinim...
evet bende çok sevindim özleme rabbim dualarını kabul etti...
ben üzülmedim canım demekki benim zamanım şimdi değilmiş...
yumurtluyo olabilirmisin canım...

Son düzenleme:
Hoşgeldin selinim...
evet bende çok sevindim özleme rabbim dualarını kabul etti...
ben üzülmedim canım demekki benim zamanım şimdi değilmiş...
yumurtluyo olabilirmisin canım...

aynen berrecim zamanı değilmiş.. yok be tatlım geçmiştir yumurtlamam reglime 1 hafta kaldı çünkü. nasıl bi acı varyaa koptu sanki:):) memesiz kalcam

aynen berrecim zamanı değilmiş.. yok be tatlım geçmiştir yumurtlamam reglime 1 hafta kaldı çünkü. nasıl bi acı varyaa koptu sanki:):) memesiz kalcam

ne çabuk geçiyo zaman yaa sanki dün gibi senin geçen reglin...
eğer büyükse kalmazsın canım...
benim gibi ufaksa bilemem...

hahayyyyyyyyy benimki jet hızı geçiyo giidio:):) maşşalllahı var benimkinin bişecik olmaz

benim o konuda biraz takıntım var...
aslında ufak değil ama nedense bana öyle geliyo...
sen kaç günde bir oluyosun canım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…