Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım sonucu telefonla mı öğrenicen? Hemen yaz bize...

ay bilmiyorum ki çok kararsızım..acaba gitsem mi diyorum hem vakit geçer.ama sonuç kötü olursa üzülürüm kesin. belki önce ararım sonuç güzelse de gidip kağıdı alırım.malum kocamıza kanıt olsun

Günaydın kızlar

Berreem ben de anlamadım,neden böyle oldu ki:26:
Umarım psikolojik falan değildir:44:

Mery güzel haberler verirsin bize umarım

günaydın canım...
valla bende anlamadım beklemedeyim..:26:
sen nasılsın..

İyiyim tatlım ben de
Bugün belki annemle çıkıp alışveriş yapacağız biraz.
Hava çok güzel..

Esracım günaydın,
Antalyada hava süperdir şimdi... Bol bol güneşlen canım... Sen yazın bol bol yüzersin de, hamilelikte çok iyiymiş...

Esracım günaydın,
Antalyada hava süperdir şimdi... Bol bol güneşlen canım... Sen yazın bol bol yüzersin de, hamilelikte çok iyiymiş...

Aynen canım..3 gündür harika..
Dün annemlere gittim,babamla balkonda yarım saat falan oturduk.
Çok güzel güneş vardı.
Denize ve yüzmeye zaten bayılıyorum.
Yaz gelse ahhhh,su kuşu olacağım bu yıl

Son düzenleme:
Ucuzmuş canım. Ben 54 TL vermiştim. İndirim filan da yapmıyolar

canım bizim burda jimer var bilirsin belki orda 25, acıbademde 56. bende özel sigorta var doktor isteyince testi ucuz oluyor o zman. ama doktor istemeden kendin yaptırınca paşa paşa veriyorum parayı. hele bir kere acıbademde yaptırdım sonuş da 0 çıkınca içim acıdı valla

günaydın kızlar nasılsınız

berree hayırlısı olsun cnm belki hamilesindir belli olmaz kan değeri hamile olunca kaç oluyor cnm

Biliyorum canım o hastaneleri... Doktor isteyince ucuz oluyor ama ben kendim yaptırdığım için bayıldım 54 Tl yi :26:

only smile sen nasılsın cnm hamilelik nasıl gidiyor
cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz cnm

Canım ben iyiyim sağol. Hamilelik iyi, bugün 3. ayımızı bitiriyoruz, çok şükür

Cinsiyet için doktor bişey demedi ama cumartesi ikili test için gidicez, birçok arkadaş 12. haftada öğrenmiş. Belki doktor söyler bizede. Umutla bekliyorum yani

Sen nasılsın canım?

Son düzenleme:

Zaman ne kadar çabuk geçiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…