tutunur tabi tatlım yaa sen taşınalı kaç gün geçti...sen strest yapma ve rahat ol ki bebeişde rahat rahat tutunsun sana...
şimdi çıkıyorum canım...
hadi dua edin görüşürüz...
kızlar merhabalar nasılsınız bugun valla ben güne kötü başladım bütün gece yine göğüs ağrım çok oldu nedense ve sabah gözümü açtığım gibi burnumdan kan geldi baya bi çok rahatsız oldun bu durumdan öle oturuyorum kalktığımdan beriberrecim inş hamiş çıkarsın canım .. özlemcim sende bol bol dinlen bebişin sana güzelce tutunsun canım benim..
hoşgeldin canım. hay allah geçmiş olsun.neden oldu acaba.belki farkında olmadan uyuken elini fln mı çarptın acaba
inşallah bırakmaz beni ve inşallah en kısa zamanda bir arkadaş yaparsınız bizimkine :)
hoşbulduk tatlım çok sağol valla bende bilmiorum ki bi acı filanda yoktu annem tuturdu hamişssin sen dio böle belirtiler oluyo dio:) bende bi bakındım ama öle evet .çok var burnu kanayan kişi hamilelik öncesinde:) hahaha şaka gibi ama öle bişe varsa çok gülerim herkesden kan gelen yer farklıdır benim burun..neyse şaka bi yanada umarım bi hastalık filan değildir çok korktum çünkü inş canım allahın izniyle bebişini kucağına alıcağın günlerde gelicek sen sıkma hiç canını bebişin artık seninle sevincini bol bo lyaşa
hadi bakalım inşallah.bu ay takmıcam dedin ya vucudün kendisi tepki veriyor herhalde :)
aynen tatlımm şükür kurtuldum ama o takıntılı halimden artık çok rahatım ... berre naptı acaba yaaa çok merak ettimmm:18:
Özlemcim,Selincim hoşgeldiniz...
Özlemcim yat dinlen, kitap oku bol bol... 1 hafta dikkat et kendine.Bebişin bir tutundu mu gerisi kolay. Progesteron verdimi doktor sana?
Selincim benim arkadaşımında burnu kanıyordu. Oluyormuş böyle şeyler. Ama senin regline daha çok var canım. Dikkat et, başka bişeyden dolayı olmasın. Doktoruna sormanda fayda var...
Esracım günde kaç litre su içiyorsun?
Sen de hoşgeldin canım. nasılsın? progesten ve bebek aspirini de verdi.
ben geldim kızlar canım sıkıldı çokk...
test negatif tek çizgi çıktı...ben hamile değilim...
eşimde o hastanede bayan yokmu erkek doktora gitme dedi...
bende en iyisi o dedim gidicem dedim kızdım çıktım ama olmaz diyo...
zaten bende çekiniyorum ama ne yapayım erkekler en iyisi oluyo...
ben geldim kızlar canım sıkıldı çokk...
test negatif tek çizgi çıktı...ben hamile değilim...
eşimde o hastanede bayan yokmu erkek doktora gitme dedi...
bende en iyisi o dedim gidicem dedim kızdım çıktım ama olmaz diyo...
zaten bende çekiniyorum ama ne yapayım erkekler en iyisi oluyo...
Hay allah yaa... Nolduki şimdi.. Niye regl olmadın peki? Canım doktora gitmesen, kist filan diycem ama. Doktor kontrol etti...Kafam karıştı valla.:44:
Eşine uygun bir dille anlat canım. Belki daha önce gittiğin doktor anlayamadı. Ne bilim, oluyor böyle şeyler.
Canım benim idrar yollarında iltihap çıktı testte.
Doktor bol su iç dedi ama alışamadım hala.
Soğuk da olunca içilmiyor pek.
Şimdili 1-1,5 lt içmeye çalışıyorum.
Zamanla artacak inşallah..
Sen ne kadar içiyorsun?
Özlemcim,Selincim hoşgeldiniz...
Özlemcim yat dinlen, kitap oku bol bol... 1 hafta dikkat et kendine.Bebişin bir tutundu mu gerisi kolay. Progesteron verdimi doktor sana?
Selincim benim arkadaşımında burnu kanıyordu. Oluyormuş böyle şeyler. Ama senin regline daha çok var canım. Dikkat et, başka bişeyden dolayı olmasın. Doktoruna sormanda fayda var...
Selam arkadaşlar.Sohbetiniz çok hoş bende katılmak istedim aranızda...Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?