Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ahh canım yaa..
Ne oluyor vücudunda anlamıyorum:26:
Eşin de bu tutumundan vazgeçse süper olacak yani

Kızlar biraz moreller üzgün galiba özellikle berre üzülme inşallah en kısa zamanda istediğine kavuşursun!

Off ya benimde canım sıkıldı şimdi... Niye böyle olduki.Doktor yumurtlamışsın dedi. Hamile değilse, yumurtladıysa niye regl olmadı?:44:

Yani 2 ihtimal var:ya hamile yada yumurta çatlamadı...:44: Valla kafam karıştı...

canım brnim..üzülme lütfen.ama benim kafama takılan hala neden regl olmadığın..acaba geç döllenme olmuş olup da idrar da çıkmayabilir mi daha? ya da acaba yumurta çatlamadığı için mi ovulasyon testinde geç vakte kadar çift çizgi gözüktü.en doğru cevabı doktora giderek alırsın...ya jimerde türkan hanımı çok övüyorlar ama ben onadan memnun kalmadım biliyorsun.çünkü pek ilgilenmedi benimle.

Ben de anlamadım ki:44:
Hamile olsa mutlaka çıkmaz mıydı testte:26:
En iyisi güzel bir doktor kontrolü.
Başka da yapacak bir şey yok..

ehh biraz canım evett sen nasılsınn ?

İyiyim canım çok teşekkürler.
Sizlerin muhabbetine katıldım daha iyi oldum.Güzel arkdaşlıklar var.Geçmişi okuduğumda hoşuma gitmişti burası..Muhabbet son zamanda koyulaşmış galiba=)Geldiğimde bu kadar değildi kimsecikler yoktu=)

:) evet aynen canım sen nerdensin bebiş filan varmı sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…