Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

senin bursada olman işe yaradı ....
bizim firma bebiş kıyafeti dikiyo...
alırsın bizim burdan...
ama ben bütün yeğenlerime gönderirim...
smilemede esramada selinimede elamada yakında gülcanada ve aramıza yeni katılan coqbebeqsiyede...

ohhh yaşadık vallahi ama indirimli verceksiniz ona göre

kızlar merhabalar nasılsınızzz

Merhaba selincim hoşgeldin. çok şükür iyiyiz sen nasılsın bugün? burnun falan kanamadı di mi?

Neler yapıyorsunuz arkadaşlar?Ben temizlik yapmayı planladım işim var fazla kalamayacam ama uğrarım dinlenme molasında:))

ohhh yaşadık vallahi ama indirimli verceksiniz ona göre

aaaa teyzesi yeğenlerinden paramı alsın....
çok güzel şeyler var hele cinsiyetleri belli olsun göstercem resimlerini...

selam canım...
hoşgeldin aramıza dün selamlaşamadık benim için karışık anlardı kusura bakma...
nasılsın...?

Rica ederim aşkolsun olur böyle zamanlar.Fark ettim çok üzgündün ama böyle yapmamaya çalış..Kendine eziyet edersin malesef canım ama bugun harika görünüyorsun maşallah iyisin

hoşgeldin selinim...:81:
biz mutluyuz çok sen nasılsın...

valla bugunde rahatsızım kızlar göğüslerim çok acıyo yine bütün gece çok ağrıdılar bitek sırt üstü yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum valla bide hafiften diş ağrısı vurdu sabah öle yani kızlar.. oh siz mis gibisiniz allah bozmasın canlarım güzel muhabbetiniizi

Merhaba selincim hoşgeldin. çok şükür iyiyiz sen nasılsın bugün? burnun falan kanamadı di mi?[/QUOTE]

hoşbulduk özlemcim .. yok kanamadı canım burnum çok şükür bugun değerlerin yükselmiş çok sevindim canım adınaaa

Selincim seninkiler hamilelik belirtileri, hadi hayırlısı diyelim. Regl gününü bekliycen dimi?

Rica ederim aşkolsun olur böyle zamanlar.Fark ettim çok üzgündün ama böyle yapmamaya çalış..Kendine eziyet edersin malesef canım ama bugun harika görünüyorsun maşallah iyisin

aslında güçlü olurum böyle zamnlarda sabırlıyımdırda...
dün birikim vardı biraz...
bugün iyiyim çok şükür....

ne güzel evini temizliceksin benimde temizlik yapmam lazım ama ufff ne zman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…